עבור לתוכן

סמרטפון עד 2000 שח לקנייה בארץ

Featured Replies

פורסם

שלום לחברי הפורום,

בכל הנוגע לסלולר אני לא ממש מעודכן כבר שנים, ואני פונה שוב לחברי הפורום בבקשה לעזרה. אני מחפש smartphone (מבוסס אנדרואיד כמובן) שמיועד להינתן כמתנה.

הדרישות לא דיי ממוצעות:

- מחיר של עד 2000 שח.

- מבוסס אנדרואיד.

- שלא יהיה גדול מדיי (לא משהו בגודל של ה-galaxy 2).

- שיהיה מכשיר אמין.

- שיחזיק סוללה לפחות יום שלם של שימוש סביר.

מבחינת ביצועים אין צורך במפלצת, הוא לא ישמש ליישומים כבדים מדיי.

לי יש Motorola Defy ואני מאוד מרוצה ממנו בדיוק עבור אותם הצרכים. אופציה אחת שעלתה בראש היא ה-Defy+ שנראה לי כמו אופציה טובה לאור החיבה שיש לי ל-Defy המקורי. עם זאת כיוון שאני לא באמת מעודכן בכל הדגמים שקיימים בשוק אשמח להצעות נוספות.

תודה על העזרה.

פורסם

אם תוכל לחרוג מעט מהתקציב, אני ממליץ על HTC Sensation (החל מ- 2,319 ₪). המכשיר נחשב למכשיר High-End, והוא הטוב בחבורה.

עוד מכישר מעולה, אבל גם חורג מעט מהתקציב הוא ה- Sony Ericsson Arc S (החל מ- 2,127 ₪). למרות שהמעבד הוא חד ליבתי והמכשיר לא הכי חזק, הוא עדיין משתלם למדי.

מכשיר נוסף הוא ה- LG Optimus 2X (החל מ- 1,999 ₪). המכשיר מעולם לא זכה להצלחה משמעותית, אבל הוא נחמד.

עוד מכשיר ששווה לשקול, ואף יש לו גימיק נחמד (מסך ומצלמת תלת מימד סטיריאוסקופית) הוא ה- HTC EVO 3D (החל מ- 2,099 ₪).

בקרוב מאוד (חודשים ספורים ואף פחות. מכשיריה של Sony לדוג' יצאו ב- 23.4) יגיע דור המכשירים החדש, ובו יש כמה מכשירים מעניינים. בכל מקרה כנראה שתהיה הורדת מחירים לדגמים ישנים אז אם זה לא דחוף אולי כדאי לחכות קצת.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההמלצות.

לצערי מתיחת התקציב היא קצת בעייתית כרגע, לכן אני מוגבל באופן דיי חריף ב-2000 שקלים (אם יהיה קצת בפחות אז עוד יותר טוב).

פורסם

אם ככה (למרות שמתיחת התקציב מאוד משתלמת..),

יש לך את ה- Motorola Atrix 4G (החל מ- 2,039 ₪). המכשיר מציג חומרה חזקה על הנייר, אבל שמעתי דיווחים רבים על ביצועים נוראיים ואין ספור בעיות.

אפשר גם את ה- Samsung Galaxy S Plus (החל מ- 1,895 ₪).

אם הוא בקטע של משחקים, יש את ה- Sony Ericsson PLAY (החל מ- 1,493 ₪). המכשיר חלש במעט מהגלקסי, אבל ההבדל לא תמיד ניכר.

אם נרד ברמת הביצועים צעד אחת מטה,

יש לך את ה- Motorola Defy Plus (החל מ- 1,482 ₪), כמו שציינת.

אפשרות נוספת היא ה- Sony Ericsson Xperia Neo (החל מ- 1,590 ₪) [לא Neo V].

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על הדגמים, אני אבדוק אותם קצת יותר לעומק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים