עבור לתוכן

המלצות לסמרטפון (פרטים בפנים)

Featured Replies

פורסם

שלום, הN900 הישן שלי כנראה הלך לעולמו אחרי שחיברתי אותו למטען של 12V, בלי שום קשר חשבתי להשתדרג,

אני מחפש פלאפון בטווח מחירים של 800-3000 ש"ח (כמובן שכמה שיותר זול עדיף),

חשוב לי בעיקר מעבד חזק וצריכת חשמל נמוכה (קיימת חיה כזאת?)

יש העדפות למקלדת מלאה למרות שאני יסתדר גם עם טאצ'

שטח אחסון - לפחות 16G או 8G+אפשרות הרחבה

סוללה - מה שיש אני יסתדר.. אבל שתספיק ל4-5 שעות עבודה עמוסות.

יש לי אפשרות להביא מחו"ל.. אחי חוזר מארה"ב עוד שבועיים.

הבנתי שהגלקסי 3 יהיה עם 4 ליבות ואמור לצאת בקרוב.. שווה לחכות?

יש הצעות?

תודה!

פורסם

לחכות תמיד שווה, מקס' תוכל לחזור ולקנות את הגלקסי S2 במידה וה-3 יהיה יקר מאוד או לא ימצא חן בעיינך מסיבה כזו או אחרת.

בכל מקרה, אי אפשר "לעבוד" ככה כשהתקציב שלך הוא 800-3000 והדרישות הם בערך סוללה סבירה, נפח איחסון סביר ומעבד חזק.

בטופ של התקציב עומד ה-S2 מן הסתם עם 16GB של איחסון, מעבד כפול ליבה חזק, סוללה טובה וכיו"ב. מתאים לך?

פורסם

Motorola Droid 3

נציג איכותי ממשפחת הMilestone של מוטורולה.

מקלדת QWERTY מלאה עם מעבד כפול ליבה ומסך איכותי .

בהחלט דורש הסתכלות עם הדרישות שלך :yelclap: (המחיר אינו ידוע לי אך אם אתה קונה מחו"ל אני מתאר לעצמי שהוא נמצא בתקציב שלך)

פורסם
  • מחבר

האמת שהרגע שמתי לב לmotorola milestone 3, מדובר באותו מכשיר?

בכל מקרה הוא נראה טוב..

יש עוד הצעות?

פורסם

droid 3 זה פשוט שם אחר, זה אותו מכשיר.

MOTOROLA RAZR אפשרות טובה גם כן , המסך הגדול מאוד (4.35 אינץ') בהחלט נותן חווית כתיבה נוחה וגם הוא פועל חלק למדי.

ישנו תדגם עם הסוללה המוגדלת RAZR MAXX שעבה במילימטר נוסף ומציע בטריה שלא היתה מביישת טאבלט אם זה מה שמאוד חשוב לך.

פורסם

לrazr אי אפשר לשדרג סוללה . הוא מספיק לי ליותר מיום אם אני בעבודה (כשאין לי זמן להתעסק איתו) אבל אני טוען אותו בלילה ובאוטו. אתמול התעסקתי איתו הרבה והוא הספיק לי עד הערב. אני מכיר מישהו שהוא משתמש כבד והוא לא כלכך מספיק לו. של אשתי (גם razr רציתי שתיקח S2 אבל היא שנתה את דעתה ) מחזיק יום ואז היא טוענת אותו. אשתי אומרת שהיא קראה איפשהוא שפרסומות הורגות את הסוללה :nixweiss: . אנחנו מנסים להוריד את הצריכת סוללה של שלה.

הדבר שהrazr טוב בו זה לדבר במקום רועש. אני יכול לדבר איתו בחדר אוכל שלנו (רועש מאוד ) ושומעים אותי בצד השני בלי בעיה . שמעתי שבGSG2 יש קצת בעיות מיקרופון. בכל מקרה המכשיר תומך במקלדת/עכבר BT ישר מהקופסה (בדקתי אחרים כמו ARC ו Optimus black והם לא) אפשר לחבר USB OTG רק אם כבל Y, מקור מתח ו HUB . לא הצלחתי להפעיל איתו דיסק קשיח נייד אני חושב שזה בגלל שהוא NTFS .

מבחינת הפעולה הוא עובד בסדר אם לא נתקעים בבאגים . עוד לא לא עדכנתי עדיין גרסה . בדקתי את הmultitouch תומך ב10 נקודות אבל אפליקציות לרוב לא תומכות בהרבה. המקלדת שאני משתמש בה זה בעיקר swype . קצת קשה להעביר שפה אבל בגלל שאני כותב עיוור בשני שפות היא די מהירה בשבילי. אגב יש גם בעיה עם הwifi שלא קולט משהו אמרו שבגרסה החדשה יותר של התוכנה זה תוקן אבל כמו שאמרתי לא עדכנתי עדיין.

בקשר למקלדת פיזית ... אני מכיר שני אנשים עם milestone ושניהם לא משתמשים בה... אם אתה רוצה להריץ אמולטור אולי זה יעזור. אני השתמשתי במקלדת BT בdosbox אבל יש מקלדת מלאה בmarket .

פורסם

בקשר לסוללה , אני הזכרתי את הדגם עם הסוללה המגודלת בתגובה שלי שבהחלט מספק עוד כמות רצינית של כוח למכשיר ככה שאין סיבה שסוללה זה מה שיגביל אותו.

ולי אישית יש כמה חברים שמשתמשים בMILESTONE ואני לא מכיר אחד שאינו משתמש במקלדת, המקלדת של אנדוראיד פשוט לא איכותית מספיק בשביל להחליף מקלדת מקשים מלאה.

פורסם

^^

ה- RAZR MAXX (הדגם עם הסוללה המורחבת) הוא מכשיר CDMA בלבד ונמכר רק בורייזון (או מפעילה אחרת). בארץ הוא טוב רק כמשקולת נייר.

ולגבי המקלדת, אני לא מבין איך אתה יכול לקבוע שהמקלדות של אנדרואיד לא איכותיות מספיק, במיוחד לנוכח המבחר העצום...

פורסם

את העובדה הזאת לא ידעתי,חשבתי שהוא מופץ בארץ.

ולקחת רק חלק מהמשפט שלי :nono: , בבירור אמרתי שהמקלדת אינה איכותית מספיק בשביל להחליף מקלדת מקשים פיזית(מלאה במילותי המקוריות). מבחינתי גם המקלדת של האייפון עם כל הנוחות והפרקטיות שלה אינה משתווה למקלדת פיזית עם ההרגשה של המקשים וההרגשה של הלחיצה .

הטאצ' פשוט לא יכול להחליף את זה.

פורסם

כמו שאמרתי אני משתמש ב Swype. היא טובה לשפה קצרה כמו עברית ובאנגלית היא אפילו יותר טובה כי עברית קצת מסבכת את המילון.

עוד לא ניסיתי slide it או מקלדת דומה אחרת אז קשה להעיד מה הכי טוב. אני ברמת בעיקרון יכול לחבר מקלדת מלאה אפילו אלחוטית לטלפון אבל מסובך לחבר USB לרייזר אבל יש לי את הציוד עלי.

בסוף שבוע בכלל התפרעתי . הצלחתי לחבר דיסק קשיח 500 גיגה מפורמט ל fat32. הייתי חייב לחבר את ה hub לחשמל כדי שיאכל אחת הדיסק הזללן. צריך בשביל זה כבל Y ומקור מתח חיצוני ו hub בנוסף לכבל otg כי הטלפון לא מוציא 5 וולט . ב sgs2 יותר קל לחבר עד כמה שידוע לי.

המקור מתח שלי זאת סוללה חלשה 300-400ma בקושי מספיקה למשהו בקרוב יגיע משהו יותר חזק .

עריכה: בדקתי מקלדת חיצונית - הטלפון מאפשר לשלוט בשפה אבל אין עברית :kopfpatsch: . גם ככה swipe מספיק טוב לשימושים שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים