עבור לתוכן

יעוץ בבחירת טאבלט

Featured Replies

פורסם

אהלן אהלן'

אני סטודנט, ואני מעוניין לקנות טאבלט לצרכי לימודים.

הצרכים שלי בגדול הם קודם כל שיהיה נוח לקרוא ממנו, צבעוני בהעדפה, שיעבוד בלי בעיות עם עברית, ועם סוגי הקבצים Doc,PDF,JPG.

לא כל כך מעניינות אותי אפליקציות ומשחקים.

תקציב הוא סדר גודל של 1500 ש"ח.

אני אודה לכם על המלצות,

תודות

פורסם

אני עושה שימוש ב-Kindle Fire ככלי ללימודים ותמורת כ-950 ש"ח רכשתי את הטאבלט הנ"ל מארה"ב (כולל דמי משלוח). הטאבלט עצמו מגיע עם מערכת הפעלה באנגלית ועם תמיכה מוגבלת בעברית (קריאה בלבד ולא תמיד יש יישור לימין בטקסט) אך אחרי כמה ימים התקנתי עליו את הרום CM7 עם עברית מלאה והוא קורא את 3 סוגי הקבצים שציינת וסוגי קבצים רבים אחרים.

פורסם

לפי הדרישות שלך נשמע לי שמה שאתה צריך זה דווקא לפטופ.

פורסם
  • מחבר

ממה שראיתי, באמת מסתמן שהקינדל פייר הכי מתאים, פשוט קצת חששתי לגבי התמיכה שלו בעברית...

אתה אומר שאחרי שהתקנת עליו את הרום כל העברית עבדה לך בלי בעיה?

ולא נראה לי שהצרכים שלי הם בדיוק לפטופ, בעיקר כי אני רק צורך חומר ולא יוצר. וגם נראה לי יותר נוח לשבת לקרוא מטאבלט מאשר מלפטופ.

פורסם

לדעתי 7 אינץ' זה מסך קטן מידי לקריאה קבצי PDF. זה כמו לקרוא מסמארטפון מגודל. לדעתי אייפד 2 ב-1,870 ש"ח מכשיר יותר שימושי ובנוסף תהנה מאחריות.

פורסם

^^^

לא רק שאתה מציע לו מוצר שחורג מהתקציב שלו ושאין לו צורך בו, נראה שבכלל לא השתמשת בטאבלט גודל 7 אינץ' כדי לדעת שזה מאוד נוח לקרוא עליו מסמכים כולל קבצי PDF.

פורסם

השתמשתי בקורא ספרים אלקטרוני בגודל 6 אינץ' ונוח זה לא היה, בלשון המעטה. 6-7 אינץ זה מסך קטן מידי ל-PDF על כמה וכמה אם מדובר בקבצים טכניים. החריגה בתקציב זניחה ולדעתי מוצדקת אם לוקחים בחשבון שעם אייפד יש מה לעשות מעבר לקריאת קבצי PDF בזמן שקינדל (או כל טאבלט אנדרואיד לצורך העניין) זו לבנה.

פורסם

תסלחו לlev 27 הוא ידוע בתור FANBOY של אפל

כל מוצר אחר זו לבנה שבכלל לא היו צריכים לייצר אותה :facepalm:

פורסם

וואו איך פגעת בי... ::):lol:

לאייפד יש עשרות אלפי אפליקציות ייעודיות, תמיכה ארוכת טווח מצד היצרנית וערך בשוק יד 2 שלושת הדברים שאין לאף טאבלט אנדרואיד בשוק. מי שקונה אייפד מקבל מכשיר שימושי (יחסית) בהווה וכעבור שנה יחזיר 60-70% מהכסף ביד 2. מי שקונה טאבלט אנדרואיד מקבל לבנה בהווה ומכשיר חסר ערך בעתיד.

פורסם

לא התכוונתי לפגוע

אנא סלחו לי אלוהי Apple השמימיים :-[

פורסם

הי, אם אתה רוצה לקנות את הטאבלט עבור הלימודים, כדאי לשקול לקנות מחשב נייד קטן וקל משקל. הוא יהיה יותר יעיל ונוח יותר לתפעול (הקלדה וגלישה באינטרנט) עבור שימושים של לימודים אקדמיים.

מקווה שעזרתי,

אורי נציג קבוצת חי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים