עבור לתוכן

SGS2, ICS ועברית מחנות פרטית

Featured Replies

פורסם

היי,

לפני כחצי שנה אבי רכש את הSGS2 ונאמר לו מהחנות שברגע שיצא הICS אז יהיה ניתן לשדרג בחינם אצלם ובמידה והוא עושה דירוג ידני/החלפת רום עצמאית אז האחריות מבוטלת.

הICS יצא ויצרתי איתם קשר כדי לוודא שזה עדיין המצב והנציגה בתגובה אמרה שניתן לעשות זאת אבל שולחים את זה לחנות-מעבדה שלהם במקום אחר אז יקח יומיים-3, אלא אם כן מגיעים לשם ישירות ואז זה יקח איזה שעה.

א. זה מאכזב על גבול ההטעייה/אי אמירת האמת המלאה, לדעתי.

ב. הם טוענים שהתפריטים עדיין באנגלית, איך זה הגיוני? גוגל לא תירגמה את התפריטים עד הסוף?

הנציגה אמרה שאין עברית בתפריטים לICS ולחברות הסלולר יש.

אני כמעט 200% בטוח שאמרו שבICS יש עברית מלאה, איך זה הגיוני?

תודה מראש,

Zinger777.

פורסם

בICS 4.0.3 יש עברית בתפריטים, אם הגירסא ישנה יותר אז אין.

פורסם
  • מחבר

אז איך אתה מסביר את זה:

http://eline.co.il/aecommerce/c205/137439.php

זה 4.0.3 וכתוב ממשק באנגלית עם תמיכה של עברית (כמו שהיה במקור..).

הנציגה בטלפון טוענת אותו דבר.

פורסם

לICS יש עברית, לTOUCHWIZ אין. סאני עובדת על זה.

פורסם
  • מחבר

אז זאת הסיבה שאין להם..

הם יבואנים לא רשמיים ולכן זה נשאר ככה. וסאני, שמוכרת לחברות הסלולר הגדולות תסדר את העברית ככה שלהם כן יהיה את האפשרות..

טנקס.

פורסם

SAMSUNG הורידו את העברית? להזעזאל למה??? :s07:

פורסם

הם לא "הורידו" את העברית, פשוט אין אותה בממשק שהם הלבישו על הגלקסי. למה הם הלבישו ממשק? תשאל אותם.

זכותה המלאה של סאני לאפשר את הרום שהיא פתחה רק למי שקנה ממנה. אתה גם יכול לקנות גלקסי מסאני, זה פשוט יעלה לך 1000-1500 ש"ח יותר מבחנות פרטית.

פורסם

ראיתי בעיניים שלי על נקסוס S עברית מלאה.

פורסם

בנקסוס S יש את המערכת המקורית של גוגל, בלי הממשק של סמסונג.

סמסונג לא תרגמו את הממשק שלהם, ולכן גם בICS לא תהיה עברית מלאה (בצורה רשמית מהיצרן הכוונה)

פורסם

ומה מבחינת ישור לימין?

ממשק לא ממש מעניין מה שחשוב שרום מקורי יהיה עם ישור לימין? ידוע על זה משהו?

פורסם

בICS יש ישור מלא לימין

לגבי ICS עם ממשק עברית, לא חייבים לחכות לסאני, כבר יש רום מתורגם של FIREFDS מ IANDROID

פורסם
  • מחבר

אבא שלי יחליט בפסח אם הוא מחליט לאבד את החצי שנה של אחריות שנותרה ואז אני אשים לו רום 4.0.3 בעברית או להשאר ככה לפחות עוד חצי שנה.

תודה (:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים