פורסם 2012 במרץ 1913 שנים לפני 3 שבועות קניתי את האוזניות האלו באיבורי:http://www.roccat.org/Products/Gaming-Sound/ROCCAT-Kave-5-1/ נהנתי מהם ממש אבל תמיד היה ברקע רעש סטטי מעצבן שבקע מהסנטר שלהם (אלו אוזניות 5.1), בקיצור הלכתי היום לאיבורי והסתבר שזה פגם. הביאו לי אחד אחר באריזה והתעקשתי לבדוק אותו במקום. הסתבר שגם לו יש את הרעש הסטטי הזה! קיצר אחרי וויכוח הסתבר שלא ניתן להחזיר לי כסף למרות ששילמתי במזומן מהסיבה שעברו יותר שבועיים. קבלתי זיכוי ואני מסונדל לקנות אצלם. אז איזו אוזניות הכי טובות ממה שיש להם לגיימינג וסרטים? צריך עזרה מהר:http://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=2644&filters%5B1806%5D%5B%5D=1815
פורסם 2012 במרץ 1913 שנים מה התקציב שלך? הכי טוב שיש באיוורי זה STEEL SERIES SIBERIA V 2. אם תקציב שלך יותר גבוה אז יש שם 7H
פורסם 2012 במרץ 1913 שנים מחבר תודה על התגובה. כרגע יש לי זיכוי של 330 ש"ח, אני מוכן לעגל עד 400 (ז"א להוסיף עוד 70 ש"ח). גם אני חשבתי בכיוון של הסיבירייה V2. מה שהצעתה הרבה יותר טוב (ה- 7H)? ועוד שאלה: מישהוא יודע איך האוזניות razer orca: http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/pd/productID.201805300 ראיתי סרט שמדרג אותם מעל הסיבירייה V2 והם עולים רק 270 ש"ח ב- KSP! מה העניין הזה?
פורסם 2012 במרץ 1913 שנים SIBERIA V 2 מעולים. יש לי אותם יותר משנתיים ואני מאוד מרוצה. כך את אלה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6947 יש בשחור ולבן ותהנה מאיכות צליל ונוחות הם יקרים יחסית אבל שווים את כל שקל. אם מדברים על RAZER אז יכול להיות שאני לא אובייקטיבי, אבל אולי הייתי לוקח רק את CARCHARIAS.
פורסם 2012 במרץ 1913 שנים מחבר הסייבריה V2 עולות באיבורי 375 ש"ח, זה מחיר טוב בשבילם? מעצבנת אותי העובדה שאני חייב לקנות שם...אני חושב אולי להשאיר את הזיכוי של ה- 330 ש"ח למשו אחר ואולי לקנות אוזניות מ- KSP. במקרה כזה ה- RAZER עדיפות?
פורסם 2012 במרץ 1913 שנים זה מחיר טוב לSIBERIA והן שוות כל שקל. RAZER יחיד שהייתי קונה זה CARCHARIAS עולה 350 ש"ח ב KSP ו SIBERIA שוות את ההפרש.
פורסם 2012 במרץ 2013 שנים מחבר הקפצה:אומנם אמרתי אפשר לינעול, אבל שאלה אחרונה: הסיבירייה V2 עובדות טוב גם עם כרטיס קול מובנה (ואפילו גם עם הנגן MP3 שלי)? הלוח הוא זה:http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3475#sp אני הולך לחבר אותם לשקע הקידמי שעל המארז. יש הבדל בינו לבין השקע האחורי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.