עבור לתוכן

HTC Sensation XL - בסלקום, שווה לשדרג?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני לקוח שמדבר מעל 300 ש"ח כמו שכתוב אצלם באתר,

ועכשיו יצאו עם שדרוג למכשיר הנ"ל והחזר ל 36 חודשים...

מה אומרים, שווה?

אני בד"כ לא בעד לשדרוג דרך סלקום אבל מדובר על מכשיר מעולה ובמבצע סביר...ובתור אחד שמשלם 320 ש"ח עם חבילה גדולה, יוצא שאני בעצם לא אשלם שום דבר יותר...

מומלץ?

פורסם

אתה בטוח שאתה נמצא בתוכנית שהכי משתלמת לשימוש שלך?

אתה בטוח שזו תשאר הצריכה שלך ל-3 שנים הקרובות?

אתה בטוח שתשאר עם המכשיר הזה ב-3 השנים הקרובות?

אם התשובה לאחת השאלות האלה היא לא, אל תרכוש מכשיר דרך סלקום.

יודע מה, עדיין לא בטוח שכדאי לך לרכוש את המכשיר דרך סלקום, בגלל חוק ניתוק זיקה...

חוץ מזה, אם לא בא לך מכשיר עם מסך 4.7" (וגם ברזולוציה יחסית מאוד נמוכה), יש באותו מחיר או פחות מכשירים לא פחות ואפילו יותר טובים..

פורסם
  • מחבר

אז זהו, שאני כרגע בעל מכשיר HD2 מסך 4.3 אינץ שעבר פרמוט לאנדרויד ומריץ 2.3.5

הסיבה היחידה שאני רוצה להחליף היא כי אני מעוניין במסך גדול יותר, לא יודע איך הרזולוציה הזו תשפיע, התלבטתי הרבה בין המכשיר הנ"ל לבין

SAMSUNG NOTE, אבל כרגע אני לא הולך להוציא 2500 ש"ח מזומן וכעל הנייר העסקה הזו היתה נראית לי שווה..

לגבי האם אני הולך לשלם 300 ש"ח בחודש על טלפון, אני לא כ"כ יודע, 2700 דק' + 2700 הודעות וגלישה חופשית זה מה שיש לי כרגע.

לא ידוע לי אם זה ישתנה בקרוב....

פורסם

הנחתי שיש לך חבילה בסגנון הזה, אבל מה באמת השימוש שלך? אם אתה מדבר 1000 דקות ושולח 1000 מסרונים אז זה כנראה אחלה חבילה (למרות שאם זה השימוש, אפשר יותר זול באורנג' קליר ואולי גם בפלאפון, או שתנסה "לסחוט" את השימור של סלקום), אם רבע מזה אז אתה פשוט משלם המון וסתם.

איך הרזולוציה על המסך הזה? תראה, יש לי מכשיר 4" עם רזולוציה דומה, זה נראה סביר. על הגלקסי 2 זה נראה עוד בסדר. על מסך 4.7" זה כבר נראה לא מספיק, אבל אני מאמין שאתה יכול לחפש ביקורות - סביר להניח שיש התייחסות לנושא.

אתה לא יכול להוציא כרגע 2500 שקלים אבל רוצה להכנס להתחייבות של בערך 7600 שקלים על פני 3 שנים (כ-4000 על המכשיר ו-300 שקלים לחודש למשך 36 חודשים שהם 3600 שקלים)? תעשה את החשבון שלך שוב - אולי כעת תקבל החזרים אבל אין לדעת מה יקרה בעוד מספר חודשים, בטח שלא שנים. יש לך בעיה להוציא 2500 שקלים כרגע? עומדות בפניך 2 אפשרויות - הראשונה היא פשוט לא לרכוש מכשיר חדש כרגע, השניה היא לפרוס לתשלומים בחנות. אם הריבית של החנות גבוהה, שקול לקחת הלוואה מהבנק (במידה ויש לך מקור הכנסה קבוע ויציב). אם תרכוש מכשיר סלקום לא משווקת אולי אפילו תוכל לקבל ניתוק זיקה בתנאים טובים יותר.

יש שתי סיטואציות שבהן עדיף לרכוש מכשיר מהמפעילה כלקוח פרטי (ולא עסקי) - או שהמפעילה מוכרת יותר בזול, או שאתה זקוק לביטוח. בכל מצב אחר, אין שום היגיון כלכלי לרכוש מהמפעילה.

פורסם
  • מחבר

קצת מתחיל להתבהר ולהיות יותר מובן לי כל הנושא כאן,

אתה צודק אין צורך לקחת את המכשיר הנ"ל מהם, עדיף לי לעבוד עוד חודש ולקנות מכשיר דרך חברה פרטית...

תודה על העצה! :)

פורסם

היה לי HD2 לא חושב שכדאי לעשות שידרוג כי אין הבדל משמעותי

לך על NOTE יד שנייה

פורסם
  • מחבר

זהו שכל NOTE שאני בודק הוא באיזור ה 3000 ש"ח יד שניה / חדש.

פורסם

עוד חודש\קצת יותר לסלקום ולחנויות הפרטיות תתחיל להגיע הסדרה החדשה של HTC, לשיקולך

פורסם
  • מחבר

אתה רואה עכשיו את זה לא ידעתי...

תודה על המידע :)

פורסם

:)

עוד שבועיים ההשקה בחול, אולם המכשיר הבכיר שלהם (אני מניח שאתה רוצה מסך גדול) לא נכנס לך ממש בתקציב. אם תזמין מחול גם יהיה גבולי (אפשר לשחק עם זה קצת)

פורסם
  • מחבר

אני בתאכלס לא חושב שצריך יותר מה NOTE כי 5.3 אינץ זה בול מה שאני צריך כרגע...גם הפיצרים ומעבד חזק אין לי צורך ביותר חזק מזה

זה יושב על אנדרויד ככה שזה יהיה גם ככה פתוח להכל ולרומים שונים...

אני מת על HTC ויש לי 2 מכשירים שלהם אבל הבעיה שהם גובים מחיר יקר על איכות מוצר המכשיר :P

פורסם

הHTC החדש יהיה 4.7" (או 4.3" בגרסה פשוטה יותר), אז אם אתה מעוניין 5+ אז הNOTE יותר מתאים, בנוסף יש לו סוללה גדולה.

כרגע על הHTC אין ביקורות כמובן כי הוא עדיין לא יצא לשוק, אולם מחירו בחול יהיה הוא בערך כמו של הNOTE

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף את ה NOTE הפעם אז אני אלך עליו :)

פורסם

אני בתאכלס לא חושב שצריך יותר מה NOTE כי 5.3 אינץ זה בול מה שאני צריך כרגע...גם הפיצרים ומעבד חזק אין לי צורך ביותר חזק מזה

זה יושב על אנדרויד ככה שזה יהיה גם ככה פתוח להכל ולרומים שונים...

אני מת על HTC ויש לי 2 מכשירים שלהם אבל הבעיה שהם גובים מחיר יקר על איכות מוצר המכשיר :P

אשכרה

בגלל זה לקחתי סיכון וקניתי מחו"ל הרבה יותר זול

לא ניתן למצוא HTC חדיש במחיר נורמלי לא ביד"ש לא בפורמים ובטח לא ב ZAP

פורסם
  • מחבר

הזמנת מחו"ל או שקנית כשהיית שם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים