עבור לתוכן

עזרה בקשר למערך כרטיסים

Featured Replies

פורסם

לפני כמה זמן פתחתי פה בכמה פורומים אשכול על כמה בעיות שיש לי במערכת, עכשיו הורדתי את התוכנה GPU-Z הכי עדכנית וזה מה שמופיע לי:

ccjik1wb0ah7an3hogll.png

אבל בתוכנה "Catalyst Control Center" זה מה שמופיע:

5sc10ucgivwgz3kfk9ja.png

Battlefield 3 כשהכל על ULTRA על רזולוציה FULL HD כל הזמן יש ירידות ומרגישים שהמשחק לא עובד כראוי אבל יש מקרים שהוא עובד חלק (Vsync כבוי), אבל אני לא בטוח שה-CF לא פועל (יש לי זוג 6950), מה דעתכם?

פורסם

תעביר לכרטיס השני ב-GPUZ ותגיד מה כתוב.

פורסם
  • מחבר

איך לבדוק? בדקתי רק ב-Sensors:

כרטיס אחד:

ocvj9yy6foioetcqazdd.png

והשני:

n2i9rtksv15oemdevfjy.png

פורסם

תתקין דרייבר שוב.

אתה נימצא עם דרייבר דיפולט של WIN7

פורסם
  • מחבר

O_O התקנתי אלף פעם כמה דרייברים אבל לא בדקתי את זה, אני לא מתכוון עוד פעם בפעם המיליון להתקין שוב דרייבר, נמאס כבר, ולא הבנתי בקשר לדרייבר דיפולט? מה זה?

פורסם

למטה יש לך חלון שכתוב בו AMD Radeon HD 6900 Series תלחץ עליו ותחליף לכרטיס השני (יש לך שלושה? כי אם כן תעבור גם עליו). הם מחוברים בגשר CFX?

פורסם
  • מחבר

קורה משהו מוזר, זה מופיע בהתחלה אבל איך שאני משנה לשני ואז מחזיר לראשון זה נשאר אותו דבר (כמו בתמונה הראשונה בהודעה הראשית):

זה מה שמופיע כשאני נכנס:

70m7lwy3d2l1traz3ule.png

פורסם

אז זה מופיעה או לא? כי אם כן אין בעיה.

פורסם
  • מחבר

הנה, כרטיס אחד:

8vlm82gjmxsh6d1272tv.png

כרטיס שני:

4ew681dslu7icvf6fujo.png

דעתך?

פורסם

אם הגדרתה דרך לוח הבקרה של AMD שיהיה CFX, אז זה אומר שהוא עובד (לפעמים התוכנה מזייפת). הגשר מחובר כמו שצריך?

פורסם
  • מחבר

הגשר ממש שזכור לי הפוך יענו הכתובית של ה-CF פונה לאחורה ולא קדימה לא יודע אם זה משנה משהו :S

אבל הנה עוד בדיקה שנעשתה בזמן המשחק BF 3 בתוכנה של AMD:

כרטיס ראשון:

rswpolxdzkd588f2ytsq_thumb.png

כרטיס שני (השיא שהוא הגיע זה 18% משהו כזה) :

t9hbno991v00zouyghm6_thumb.png

אז אולי זאת הבעיה לאיטיות במשחקים כמו מטרו קרייסיס וBF 3, אני כמעט בטוח.

פורסם

זה עדיין נראה שאתה ב-CF.

הגשר מחובר כמו שצריך?

תנסה ללחוץ עליו קצת, אבל לא יותר מידי (יכול להיות שהוא לא במקום).

פורסם
  • מחבר

זה בטוח ב-CF אבל זה פשוט לא אמור להיות ככה אפילו שאני לא מבין כל בנאדם נראה לי יכול לראות בוודאות שזה לא עובד כמו שצריך שני הכרטיסים צריכים לעבור את ה-50%, זה גם הוכחה לבעיה של האיטיות.

פורסם

תנסה להחליף בין המקומות של הכרטיסים או להשתמש כל פעם בכרטיס אחר. יכול להיות שהכרטיס השני בעייתי (בעיה שהחלפת כרטיס תפתור אותה). אני יודע שזה לא נראה שהשני עובד, אבל מצד שני זה מראה שאתה יכול להשתמש ב-CF, אז מה שאני אומר זה שיכול להיות שאחת הכרטיסים לא תקין.

פורסם
  • מחבר

הבעיה שלי אין מושג איך לגעת שמה וטעות אחת קטנה והלכה האחריות לא שווה לסכן, אני יכול רק לנסות עם החיבור של ה-CF יותר מזה לא חושב כי אין לי מושג בזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים