פורסם 2012 במרץ 1713 שנים לפני כמה זמן פתחתי פה בכמה פורומים אשכול על כמה בעיות שיש לי במערכת, עכשיו הורדתי את התוכנה GPU-Z הכי עדכנית וזה מה שמופיע לי: אבל בתוכנה "Catalyst Control Center" זה מה שמופיע: Battlefield 3 כשהכל על ULTRA על רזולוציה FULL HD כל הזמן יש ירידות ומרגישים שהמשחק לא עובד כראוי אבל יש מקרים שהוא עובד חלק (Vsync כבוי), אבל אני לא בטוח שה-CF לא פועל (יש לי זוג 6950), מה דעתכם?
פורסם 2012 במרץ 1713 שנים מחבר O_O התקנתי אלף פעם כמה דרייברים אבל לא בדקתי את זה, אני לא מתכוון עוד פעם בפעם המיליון להתקין שוב דרייבר, נמאס כבר, ולא הבנתי בקשר לדרייבר דיפולט? מה זה?
פורסם 2012 במרץ 1713 שנים למטה יש לך חלון שכתוב בו AMD Radeon HD 6900 Series תלחץ עליו ותחליף לכרטיס השני (יש לך שלושה? כי אם כן תעבור גם עליו). הם מחוברים בגשר CFX?
פורסם 2012 במרץ 1713 שנים מחבר קורה משהו מוזר, זה מופיע בהתחלה אבל איך שאני משנה לשני ואז מחזיר לראשון זה נשאר אותו דבר (כמו בתמונה הראשונה בהודעה הראשית): זה מה שמופיע כשאני נכנס:
פורסם 2012 במרץ 1813 שנים אם הגדרתה דרך לוח הבקרה של AMD שיהיה CFX, אז זה אומר שהוא עובד (לפעמים התוכנה מזייפת). הגשר מחובר כמו שצריך?
פורסם 2012 במרץ 1813 שנים מחבר הגשר ממש שזכור לי הפוך יענו הכתובית של ה-CF פונה לאחורה ולא קדימה לא יודע אם זה משנה משהו אבל הנה עוד בדיקה שנעשתה בזמן המשחק BF 3 בתוכנה של AMD: כרטיס ראשון: כרטיס שני (השיא שהוא הגיע זה 18% משהו כזה) : אז אולי זאת הבעיה לאיטיות במשחקים כמו מטרו קרייסיס וBF 3, אני כמעט בטוח.
פורסם 2012 במרץ 1813 שנים זה עדיין נראה שאתה ב-CF.הגשר מחובר כמו שצריך?תנסה ללחוץ עליו קצת, אבל לא יותר מידי (יכול להיות שהוא לא במקום).
פורסם 2012 במרץ 1813 שנים מחבר זה בטוח ב-CF אבל זה פשוט לא אמור להיות ככה אפילו שאני לא מבין כל בנאדם נראה לי יכול לראות בוודאות שזה לא עובד כמו שצריך שני הכרטיסים צריכים לעבור את ה-50%, זה גם הוכחה לבעיה של האיטיות.
פורסם 2012 במרץ 1813 שנים תנסה להחליף בין המקומות של הכרטיסים או להשתמש כל פעם בכרטיס אחר. יכול להיות שהכרטיס השני בעייתי (בעיה שהחלפת כרטיס תפתור אותה). אני יודע שזה לא נראה שהשני עובד, אבל מצד שני זה מראה שאתה יכול להשתמש ב-CF, אז מה שאני אומר זה שיכול להיות שאחת הכרטיסים לא תקין.
פורסם 2012 במרץ 1813 שנים מחבר הבעיה שלי אין מושג איך לגעת שמה וטעות אחת קטנה והלכה האחריות לא שווה לסכן, אני יכול רק לנסות עם החיבור של ה-CF יותר מזה לא חושב כי אין לי מושג בזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.