פורסם 2012 במרץ 1613 שנים שלום לכולם לא מזמן רכשתי SAMSUNG CAPTIVAE I897 ואני מעוניין לשים לו רום בעיברית...האם מישהו מכיר מדריך אמין וגרסה אמינה שאפשר להוריד ?תודה
פורסם 2012 במרץ 1613 שנים מחבר תודה רבה..אבל שם בדקתי...ראיתי את הלינק שם והוא לא עובד...קשה לי להבין מה טוב ומאיפה להוריד רום בעיברית..
פורסם 2012 במרץ 1613 שנים מחבר מצאתי את זה- http://iandroid.co.il/forum/post78792.html#p78792...אבל הלינק לחבילת שפה לא עובד...-הלינק שהצגת זה רום של המערכת החדשה?
פורסם 2012 במרץ 1613 שנים מחבר דבר אחרון !...אני פשוט שם את הZIP בכרטיס זיכרון ואז פותח אותו דרך הרקוברי של הפלאפון כלומר לוחץ על ה3 כפתורים מגיע לתפריט ובוחר בקובץ??
פורסם 2012 במרץ 1613 שנים 1. Boot into Clockwork Mod Recovery Mode using volume buttons. 2. (optional) Backup your current ROM. 3. Select "install zip from sdcard". 4. Select "choose zip from sdcard". 5. Select the .zip that you downloaded and confirm it. *(optional) Flash newer kernel if you want to. 6. Reboot the phone. 7. Wait for phone to boot (this may take up to ten minutes)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.