עבור לתוכן

הזמנת טלפון אלחוטי תומך בלוטוס-שאלות לפני רכישה

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון לרכוש טלפון אלחוטי חדיש(פנסוניק כמובן,עם שלוחות) שכוללת תכונת קישוריות Bluetooth מובנת.

הדגמים האלו אינם מיובאים עדיין לארץ(כרגיל..).

מצורף לינק למכשיר המדובר:

http://www.ebay.com/itm/Panasonic-KX-TG ... 5d3298b542

יש לי מספר כמה שאלות לפני שאני מבצע את הרכישה:

1.כמה מכס אני אמור לשלם על טלפון אלחוטי ? האם בנוסף גם 16% מע"מ? האם המיסוי כולל את מחיר המשלוח?

האם קיים תשלום נוסף מעבר לזה לדואר ישראל?

אם נניח מחיר המוצר הוא 116 דולר ומשלוחה 50 דולר-מה סה"כ המיסים שאני אמור לשלם על המוצר עד פתח הבית?

2.תסלחו לי על הבורות-האם כיום יש בעייה לייבא לארץ טלפון אלחוטי 1.9GHz ?

3.מדובר על אריזה דיי גדולה של המוצר,ובכל זאת,אם אני אנסה את מזלי בכך שבמכס "יפספסו" את חיוב המיסים-איזה משלוח מחו"ל כדאי להזמין,כזה שיפגוש פחות עיניי מוכסים:USPS Priority Mail או Standard Int'l Shipping ?

דרך אגב-אני ממליץ לכולכם על המוצרים הללו-

תחשבו על זה שבכל פעם כשאתם נכנסים הביתה עם הטלפונים הניידים שלכם(אפשר עד 4 לשלב באלחוטי), הם מיד מזוהים על ידי הקונסולה של הטלפון האלחוטי, וכל שיחה שמתקבלת אל הטלפון הנייד, מועברת דרך קישוריות בלוטוט אל הקונסולה, ומשם אל כל אחד משלושת הטלפונים האלחוטיים הניידים שמגיעים עם הערכה ופזורים בבית. בדרך זו אתם יכולים גם לקבל וגם להוציא שיחות ממכשיר טלפון אלחוטי "רגיל" דרך קו הוט\בזק וגם דרך המכשירים הסלולרים שלכם. כיף אמיתי. ניתן גם להעביר את רשימת אנשי הקשר מהטלפון הנייד אל הטלפון האלחוטי

פורסם

על טלפון אלחוטי יש לשלם רק מע"מ - 16% מעלות המוצר (כולל משלוח).

לא אמור להיות תשלום נוסף לדואר ישראל.

המשלוח הכי פשוט (Standard Int'l Shipping) הוא בעל הסיכויי הנמוך ביותר להיתפס, או שכן או שלא. כל משלוח אחר יתפס בטוח.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה.

האם קיים נכון להיום מס קנייה על מוצר שנשלח לארץ?

האם אמורה להיות בעייה מצד משרד התקשורת שתצריך השגת אישור מצידי(מבחינת התדרים)בגלל שהדגם הזה לא נמכר בארץ ?

פורסם

על חלק מהמוצרים יש מס קנייה, לא לטלפונים אלחוטיים.

אינני יודע לגבי השאלה השנייה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים