עבור לתוכן

הארדיסק גוסס\מת

Featured Replies

פורסם

איך שחברה שלי סיפרה לי שהמחשב הנייד שלה התחיל לזוז לאט ואז הגיע למצב שהוינדוס בכלל לא עולה חשדתי שזה ההארד דיסק.

עכשיו, בהתקנה של הוינדוס זה לא נותן לי לפרמט, בגלל 2 אזהרות, ושגיאה אחת:

Windows cannot be installed to this disk. This computer's hardware may not support booting to this disk. Ensure that the disk's controller is enabled in the computer's BIOS menu.

Windows cannot be installed to this disk. the disk may fail soon.

וכשאני מנסה לסמן מחיצה וללחוץ NEXT אז זה כותב את השגיאה הבאה:

Setup was unable to create a new system partition or locate an existing system partition

האם זה אומר שזה 100% בעייה בהארד דיסק?

יש לה יום הולדת עוד כמה ימים וחשבתי לעשות לה מתנה, לקנות הארדיסק חדש ולהתקין אותו..

מחר אני אלך לKSP לקנות אחד, השאלה זה אם כדאי לקנות כונן נייד (USB) ולפרק ממנו את את ההארד דיסק למחשב

או לקנות אחד ייעודי (שמשום מה יקר יותר ובנפח קטן יותר)

??

פורסם

אולי כדאי שתעשה עוד בדיקה אחת לפני שאתה קונה, לנסות להפעיל את המחשב עם הפצת לינוקס דרך דיסק און קי.

(ד"א אני לא מנסה לשכנע אותך לעבור ללינוקס :) , אני משתמש בוינדוס, אבל זו שיטה די טובה לבדוק שאין בעית חומרה אחרת).

אני לא יודע לענות לך לגבי פירוק כונן חיצוני, אבל אם היא לא צריכה הרבה נפח אחסון אולי שווה לבדוק קניה של ssd, המחירים של כוננים בנפח קטן - 60 או 64 ג"ב - קצת יותר נמוכים ממחירי דיסקים קשיחים לניידים.

פורסם

אם תקנה חיצוני ותפרק אותו תעבד את האחריות, אלא אם כן זה לא חשוב לך. מניסיון זו בעיה בקשיח (בקיצור מת), למרות שלא הייתי אומר לך לא לנסות את מה שיאיר כתב (תמיד יש הפתעות).

פורסם
  • מחבר

בזמן שכתבתי את הפוסט הורדתי UBUNTU

שמתי על כרטיס זכרון והעלתי את המחשב, האובונטו ישר הודיע על בעיות בהארד דיסק.. אז כן.. מת..

אני כנראה אקנה הארד דיסק נייד (כדי לחבר את הישן למודול של הUSB ולנסות לשחזר חלק מהקבצים..)

פורסם

טוב, אז יהי זכרו ברוך :'(

בהצלחה עם שחזור הקבצים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים