עבור לתוכן

צריך כרטיס חדש או מחשב חדש

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי 8800GT

Q6600

ולום אם אם PCIE 1

השאלה אם אני יקנה אחד מהכרטיסים החדשים (7950/870 או מתחרה של NVIDIA לכשיצא)

הרוחב פס המוגבל שי ל PCIE1 לא יגביל יותר מידי את הכרטיסים האלו

וגם האם המעבד לא יעשה יותר מידי צוואר בקבוק לכרטיס

המרפט המלא בצד

פורסם

יהיה צוואר בקבוק שאפילו OC רציני לא יעזור (כמובן שזה יותר תלויי במסך שלך ובמשחק, אבל זה העיקרון). ההגבלה של הרוחב פס תהייה קטנה, אבל תהייה כזאת.

מה הספק (חברה+דגם) ורזולוציית המסך?

פורסם
  • מחבר

יהיה צוואר בקבוק שאפילו OC רציני לא יעזור (כמובן שזה יותר תלויי במסך שלך ובמשחק, אבל זה העיקרון). ההגבלה של הרוחב פס תהייה קטנה, אבל תהייה כזאת.

מה הספק (חברה+דגם) ורזולוציית המסך?

ANTEC LIBERTY 400W מסך 1680X1050

הספק בערך בן 4 שנים (מסוף 2007)

אני גם כחה לא כול כך יכול לעשות OC למה יש לי בעיה בליבה השניה כשאני עושה OC

וכמה רציני יהיה הצוואר בקבוק כי המשחק שאני ישחק בעקר וגם הכי כבד זה BF3

ואני קונה את הכרטיס בשביל לשחק על הכי גבוה

עכשיו המעבד שלי במשחק על 100% בכל הליבות

פורסם

המעבדים כפולי הליבה האלו לא מצליחים להריץ BF3 על הגדרות נורמליות (אם בכלל).

פורסם
  • מחבר

זה מעבד מרובע ליבות

פורסם

כן טעות שלי, יש מישהו שפתח ת'רד דומה רק עם E7200.

המעבד יגביל אותך בכל אופן (כמו שאמרתה את הכרטיס הנוכחי הוא מגביל), גם הספק שלך כבר בן 4-5 שנים ולא מומלץ להיסתכן איתו עם כרטיס כמו 7950. עדיף לך לחשוב לכיוון 6850/6870.

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר מחשב חדש ?

פורסם

אם יש לך את היכולת הכלכלית הייתי ממליץ. אתה אמרתה שאחת הליבות קורסת ב-OC נכון? העלתה מתחים כמו שצריך נעלת את ה-PCIE? באיזו תוכנה בדקתה יציבות?

פורסם

אמרת שהליבה השנייה עושה בעיות באוברקלוק? זה אומר שהאוברקלוק לא יציב אבל זה לא קשור לליבה ספציפית כי גם בליבות האחרות יכולה להיות שגיאה. בכל מקרה שגיאה אומרת שצריך להעלות מתחים בהדרגה.

מה שיעשה שיפור זה אוברקלוק למעבד ל-3.4 לפחות(כמה שיותר יותר טוב) וכרטיס מסך של 6870.

פורסם

זה לא תמיד נכון, לפעמים הליבה פשוט מוגבלת מאוד, אבל ברוב הפעמים זה עניין של מתחים.

פורסם
  • מחבר

נעלתי את ה PCIE מתח העברתי מ AUTO ל 1.35 אם אני זוכר נכון (סטוק) ובדקתי ב PRIME95

ויש גם בעיה של חום במעבד מגיעה בערך ל 50 אחרי דקה ושתי ליבות ל 62 ו2 ליבות אחרות 58

אז אני חושב שאם אני יעלה עכשיו את המתח הטמפ' יעלו עוד לא?

והבעיה לבילה השניה היתה שפוט ב PRIME95 הוא היה מפסיק בליה השני תמיד ביגלל שגיעת חישוב או משהוא כזה

בכול מיקרה אני יחכה ש NVIDIA יוצאו את הדור החדש שלהם כדי שתתחיל הורדת המחירים

פורסם

כולם מצפים לזה וזה בדרך כלל לא מגיע או מגיעה בהורדה קטנה.

פורסם

כרטיסים של NVIDIA יהיו יותר חזקים מ HD 7000 של AMD לפי שמועות, אך גם יקרים יותר (גם לפי שמועות). לכן, לא הייתי בונה על הורדת מחירים במחנה של AMD. עם זאת, אם אתה יכול לחכות זה אף פעם לא מזיק. :)

פורסם

אתה עושה אוברקלוק גם לזיכרונות? אם כן אז תבטל ותשתמש במחלקות. שים את המהירות של הזיכרון מתחת למה שהוא אמור לפעול בפועל.

וב-PRIME95 בבדיקה שים על Small FFTs ובדיקה של לפחות שעה. אתה בודק דרך Small FFTs רק אם אתה לא עושה לזיכרונות אוברקלוק.

ודבר שני אתה לא ישר מעלה למתח של 1.35, זה מתח גבוה.

פורסם
  • מחבר

אני עושה עכשיו פסיכומטרי אז אני תכננתי ליקנות בעזור אפריל בכול מקרה

לא עשיתי הורדתי את המחלק כדי שהם יעבדו בפחות כמו שאתה אומר

ו1.35 זה לא מטח סטוק?

אם כן כמה זה סטוק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים