עבור לתוכן

קניית מכשיר חדש (תקציב 2500 ~ 3000 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

אהלן!

היום חשבתי לשדרג את המכשיר הנוכחי לאחר כמעט 3 שנים עם אותו מכשיר (NOKIA E71).

הלכתי לפלאפון לברר על מכשיר איפון 4S ומסלול חיילים וקיבלתי חושך בעיניים.

המסלול חיילים, כן חיילים, 700 הודעות + 700 דק' שיחה + 500MB גלישה = 250 ש"ח.

אם רוצים ללא הגבלת גלישה זה עוד 30 ש"ח, ואם רוצים ביטוח זה עוד 50 ש"ח.

בקיצור, יקר העסק. כמובן שמקבלים זיכוי מלא על המכשיר שהוא 130X36. (בחישוב מהיר כמעט 4700 ש"ח)

לחצתי לבחור את היד והלכתי.

עכשיו, אני חושב לקנות מכשיר באופן פרטי ולפי בדיקה מהירה בזאפ נראה שהמחיר הממוצע הוא 3500-3700 שקל.

ולפי מה שהבנתי בעקבות החוק החדש הם חייבים לתת לי זיכוי על המכשיר גם אם נקנה מחנות פרטית, כלומר חסכתי 1000 שקל בערך.

עדיין נשמע לי יקר. רציתי לקבל דעות על תחלופות או בכלל מכשירים אחרים. איך האנדרואיד לעומת הIOS?

באנדרואיד יש אפליקציות כמו באיפון? הבנתי שיש פחות משמעותית מהאיפון, או שזה לא קריטי.

אם אנדרואיד, איזה מכשיר מומלץ? חשבתי על המוטורלה RAZR או XPERIA ARC S שאמרו לי שהוא טוב.

ד"א מהתנסות קצרה עם מכשירי GALAXY למיניהם, זו לא אפשרות.

אשמח לכל הערה, הארה, עצה וכד'...

אנא עזרו לחייל שרוצה מכשיר עדכני מבלי לרושש את החשבון בנק..

תודה רבה וחג שמח!! ;)

פורסם

שלום שוגי.

אנא, אמור לנו, מהו תקציבך (וגם תוסיף לכותרת)?

מספר האפליקציות באנדרואיד הוא עצום, אמנם לאפל יש גדול יותר, אך זה זניח. אתה מוזמן להתרשם מהמבחר ב- Google Play Store (השם החדש של המארקט).

יש הרבה מכשירים מומלצים, הכל תלוי בתקציב :).

יורשה לי לשאול למה מכשירי הגלאקסי לא באים בחשבון? יש בסדרה מכשירים פשוטים יותר ומכשירים חזקים יותר. הגלאקסי אס הראשון והשני הם המכשירים הנמכרים בעולם (אחרי האייפונים כמובן). ה- Galaxy S II למשל, הוא מכשיר טוב ומוצלח מאוד (אם כי קצת מיושן בימינו..).

פורסם

בעוד חודש - חודשיים יגיע לארץ מכשיר הדגל החדש של HTC, ה - ONE X . מכשיר עם מעבד מרובע ליבה ומסך HD תותח.

זה המכשיר שישרוד הכי הרבה זמן בשוק בלי להיות OUTDATED :>

אם לא בא לך לחכות תבדוק את ה HTC SENSATION XE ..

פורסם
  • מחבר

התקציב הוא בסביבות 2500 - 3000 ש"ח, כמובן שנוטה יותר ל-2500.

לאח שלי יש את הגלאקסי הראשון ויש לו מלא בעיות, ושיחקתי איתו קצת לא אהבתי את הממשק והעיצוב.

הוא מרגיש גם איטי כזה ומגושם. לא יודע... פשוט לא בא לי עליו.

אני לא מכיר את ה-HTC שרשמת, אבל המכשיר צריך להיות בחברת פלאפון, כדי שאוכל לקבל זיכוי על המכשיר.

עיינתי במארקט ואני חייב לומר שדווקא התרשמתי לטובה.

אני חייב לציין שה-ARC S מאוד קורץ לי, מבחינת עיצוב ומבנה חומרתי.

מה שכן מפחיד אותי הוא שלא יצא לי להתנסות בו ומפחד להתאכזב.

חשוב לי גם שהמכשיר יקבל עדכונים בעתיד, כי אני לא קונה מכשיר לחודש-חודשיים. אני אהיה איתו לפחות שנתיים.

שוב אני אומר שהמכשירים שאתם מציעים צריכים להיות גם בחברת פלאפון כדי שאוכל לקבל זיכוי על המכשיר.

http://www.pelephone.co.il//web/3G/Corporate/Catalog/Catalogues/DeviceCatalog/.aspx

ד"א, תסתכלו על המחירים הכוללים של המכשירים לפני זיכוי. מטורף לא?

תודה רבה על העזרה והמענה המהיר, באמת!! :xyxthumbs:

פורסם

לא הצלחתי להבין לגמרי אם אתה מחפש רק מכשיר כדי לקבל מה שלא יהיה בחברת פלאפון או שאתה מחפש מסלול באופן כללי ואתה פשוט מנסה לראות איזה פלאפון שווה לך לקחת.

אם זה מכשיר - אין הרבה אופציות (כרגע לפחות) זה או SGS2 באנדרואיד או אייפון 4S בגזרה הזו (שהוא כפלאפון לבד יקר בהרבה מהתקציב שלך).

אם אתה מחפש גם חבילה, במקרה עכשיו היתי בסופר ויש שם דוכן של החברה ה"חדשה" (שבעצם שייכת לסלקום) שלא זוכר את שמה - שם הוא הציע לי משהו כמו 800+800+4S יחד עם גלישה חופשית בכ-250 ש"ח - לא ברור לי למה אתה צריך להישאר בפלאפון, אבל שווה לבדוק גם שם

פורסם

יש את ה SENSATION XL .

מסך 4.7 אינץ, מעבד חד ליבתי 1.5 ghz (אבל הperformance של המכשיר עדיין טוב ומהיר ), beats audio (מקבלים אוזניות iBeats בקופסא) וממשק הסנס הנחמד.

הוא יקבל מתישהו בחודשיים הבאים עדכון ICS ו SENSE 3.6 .

פורסם

בXL אחלה(אלה שגדול עושה להם את זה).רק ישנם בעיות בגלל גודל המסך והרזולוציה שלו בחלק מהאפליקציות.אז צריך לחכות לעדכון ICS כדי שזה יסתדר.

פורסם
  • מחבר

לא הצלחתי להבין לגמרי אם אתה מחפש רק מכשיר כדי לקבל מה שלא יהיה בחברת פלאפון או שאתה מחפש מסלול באופן כללי ואתה פשוט מנסה לראות איזה פלאפון שווה לך לקחת.

אם זה מכשיר - אין הרבה אופציות (כרגע לפחות) זה או SGS2 באנדרואיד או אייפון 4S בגזרה הזו (שהוא כפלאפון לבד יקר בהרבה מהתקציב שלך).

אם אתה מחפש גם חבילה, במקרה עכשיו היתי בסופר ויש שם דוכן של החברה ה"חדשה" (שבעצם שייכת לסלקום) שלא זוכר את שמה - שם הוא הציע לי משהו כמו 800+800+4S יחד עם גלישה חופשית בכ-250 ש"ח - לא ברור לי למה אתה צריך להישאר בפלאפון, אבל שווה לבדוק גם שם

אני לא מחפש מסלול מכיוון שאני בפלאפון תחת עסק, לכן אני לא יכול לעזוב ואין לי כוונה בתקופה הקרובה (למרות המחירים המופקעים של המסלולים).

מה שאני מחפש זה מכשיר שנמצא אצלהם בקטלוג כדי שאוכל לקבל עליו זיכוי אם אני אקנה באופן פרטי.

אני את האמת די חושב ללכת לכיוון אנדרואיד ולא איפון, כי אני חושב שזה יקר בצורה מוגזמת לעומת מה שהוא מציע.

למרות שברור שיצא לי להתנסות עם איפונים והוא ממש מכשיר טוב, זה לא מצדיק את המחיר.

אני די נמנע מ-SAMSUNG, אני לא מת על החברה הזאת, למרות שלא יצא לי להתעסק עם ה-S II.

hartaWHAT, אני יכול לחכות חודש-חודשיים. הבעיה היא שאני לא יודע מתי הוא ישווק בפלאפון אם בכלל.

ואם הוא מכשיר הדגל, אני מאמין שגם מחירו בהתאם.

ולגבי ה-SENSATION XL, הוא לא גדול מדי? מסך 4.7" נשמע לי ענקי בשביל פלאפון.

כמו כן אשמח לשמוע המלצות על חנויות טובות באיזור השרון/מרכז עם שירות טוב וכמובן אמינות.

תודה לעוזרים ולעונים! :)

פורסם

לדעתי הSGS2 הוא הרבה יותר מוצלח מהראשון, הראשון היה סוג של כישלון, GPS לא מתפקד, מערכת קבצים שדופקת את מערכת ההפעלה והכל לא זז.

השני כבר מתפקד כראוי, לא ראיתי SGS2 שמגמגם גם אחרי הרבה זמן שהוא אצל הבעלים.

חוץ מזה אם אתה רוצה כמה שיותר עידכונים לאורך זמן לך על הגלקסי נקסוס וזהו.

פורסם

1. קודם כל שוגי, כדי להפעיל ניתוק זיקה אתה לא חייב שהמכשיר ימכר בחברה. אתה יכול לקנות מכשיר שלא נמכר אצל המפעילה, להביא להם חשבונית ואתה תקבל החזרים (לפי עלות המכשיר).

2. הגלאקסי אס הראשון אכן סבל מבעיות רבות, ואני אומר את זה בתור הבעלים של אחד. עם זאת, זה היה המכשיר הטוב ביותר בזמנו, ועדיין הוא אחד המכשירים המוכרים ביותר. במכשירים הבאים שלהם סמסונג עשו עבודה טובה בהרבה, והם נחשבים למכשירים מצויינים.

3. אין לך מה לדאוג מעדכונים בעתיד מצד החברה. קודם כל, כל המכשירים החזקים יותר (= לא הפשוטים ביותר) המודרניים יקבלו עדכון ל-ICS. להבא ובכלל, עדיף שתעשה שדרוגים והתקנות לבד. זה לא מסובך מידי ומאוד מומלץ - בלי תוכנות מיותרות, עם שיפצורים, מהירים יותר, יעילים יותר, יפים יותר, או אפילו בנויים מ-0 מקוד המקור של גוגל (ולא מבוססים על התוכנה של היצרניות). אתה מוזמן לקרוא עוד בפורומים של www.iandroid.co.il ו- www.xda-developers.com (אנגלית).

4. HTC היא חברה מצויינת שמקורה בטיוואן. היא רכשה שנה שעברה את מותג הסאונד Beats של Dr. Dre ומאז משווקת מכשירים עם טכנולוגייה שלה. החברה מצליחה מאוד בעולם, ואהודה בעיקר ממשק ה-Sense שהיא מלבישה על האנדרואיד וכן בזכות האיכות הגבוהה של מכשיריה.

5. יש לי כמה המלצות למכשירים עבורך:

• Sony-Ericsson Arc S (החל מ- 2142 ש"ח) - זהו המכשיר החלש בחבורה, אך הוא סבבה אחרי הכל.
  • HTC Sensation (החל מ- 2180 ש"ח)
  • Motorola RAZR (החל מ- 2478 ש"ח)
  • HTC Sensation XE (החל מ- 2591 ש"ח) - הוא נבדל מהסנסיישן הרגיל במעבד מהיר יותר (1.5Ghz לעומת 1.2Ghz) ובסוללה בנפח גדול יותר (1730mAh לעומת 1520mAh)
  • Samsung Galaxy S II (החל מ- 2759 ש"ח) - שים לב, עקב בעיות מלאי המכשיר יקר מאוד כרגע, ולכן קנייה שלו לא משתלמת.

ניתן לומר בגדול שכל המכשירים הנ"ל שווים פחות או יותר ברמת הביצועים שלהם, אולי חוץ מה-ARC S שנחות מהם במעט.

אגב, אני לא ממליץ על ה-Sensation XL משום שהוא מאוד גדול (מסך 4.7"), יותר יקר ופחות טוב ממכשירי הסנסיישן האחרים.

6. בקרוב מאוד (בחודשים הקרובים) אכן יצאו מכשירים חדשים חדשים דנדשים וטובים. כמו תמיד, תחילה הם יהיו מעט יקרים אך מחירם יתייצב עם הזמן. אתה מוזמן לראות מה צפויי לנו בדיון הסמארטפונים של העתיד. חלק מהמכשירים כבר זמינים להזמנה מוקדמת מחו"ל-

HTC One X - Grey - עולה £410 (2460 ש"ח), לא כולל משלוח ובהנחה שלא יעצר במכס.

זמין גם בלבן.

Sony Xperia S - עולה £358 (2148 ש"ח), לא כולל משלוח ובהנחה ולא יעצר במכס.

שני המכשירים האלו הם מכשירי הדגל, כל אחד של חברתו והם בהחלט מעניינים מאוד.

מכס (יותר נכון מס קניה) ומע"מ זה 34%, מערך המוצר כולל משלוח. אם תזמין במשלוח הפשוט ביותר (לא Priority, UPS, DHL וכיו"ב) יש סיכוי שיתפס ויש סיכוי שלא. אין לדעת.

השאלה היא- האם אתה רוצה לחכות?

פורסם
  • מחבר

אחרי שעברתי על כל המכשירים... אני די נסגרתי על ה-HTC SENSATION XE.

הוא נראה לי המכשיר האולטימטיבי בשבילי, מבחינת חומרה וגם הסוללה שגדולה יותר, וגם האיכות שמע באוזניות מסקרנת אותי. :P

עיינתי גם בחוק של הניתוק זיקה והבנתי שגם אם בפלאפון לא מוכרים את המכשיר (כמו ה-XE) הם עדיין צריכים לתת לי זיכוי.

מכיוון שהוא בטווח מחירים של 2500+ ש"ח הם נותנים לי 80X36 ש"ח זיכוי, אבל נראה לי שיש קאצ' קטן.

הם רושמים: "מותנה בצריכת רף חודשי בהתאם לתנאי התוכנית". אין שום פירוט על שום תוכנית. אני אתקשר לברר אצלהם לגבי תוכנית השבוע.

פורסם

זה תקף להמון תוכניות, זה כללי.

הקאץ' הוא שאתה צריך לדבר בסכום של 150 ש"ח (בדרך כלל) ורק אז תוכל לקבל את ההחזר. זה אותו הדבר גם עם מכשיר שלהם.

פורסם

שמדובר באנדרואיד, אני יכול להמליץ לך רק על NEXUS, איך לו תחליף, לי אישית היו רק סוני ארקיסון כל החיים,

גם מבוססי אנדרואיד, אבל אם כל ההמתנה וכל השטויות שהם דוחיפים לOS, העדכונים לא זמנים הכי ראשונים וכו',

בקיצור לך על NEXUS, נכון שהוא לא הכי מתקדם, אבל זה לא המתרה שלו, זה מכשיר רשמי של גוגל,

ז"א מקבל עדכונים הכי ראשון, וחויית האנדרואיד כמו שהיא צריכה להיות, שכל אחד יתאים את הממשק למה שנוח לא,

או יעבוד על ICS הערום, שהוא האמת הרבה יותר טוב מ GB הישן מהבחינה הזאת.

*סוללה אתה יכול לרכוש מוגדלת רשמית של 2000 MAH אם זה משנה לך.

• 5 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אהלן!

מצטער שאני מקפיץ את הנושא, אבל סופסוף קניתי את המכשיר!!! :yelclap:

המכשיר שנקנה הוא HTC SENSATION XE ב-2600 ש"ח בטופ-סלולר.

רציתי להגיד תודה על ההמלצות מכשיר מושלם בדיוק מה שאני צריך, מספק את כל הצרכים ועובד מעולה.

ד"א, למכשיר יצא ICS רשמי וממשק SENSE 3.6 והוא עובד יותר חלק ממה שהיה לפני העדכון.

שלא נדבר על הפלוסים הענקיים שלו שזה השמיעה הנהדרת (הביטס אודיו באמת משו יוצא דופן),

והמסך שרואים בו פשוט מדהים וכל שאר הדברים פשוט אחלה מכשיר. אפילו הסוללה לא נגמרת מהר כמו שחשבתי.

לגבי מסלול הציעו לי 800/800 וחצי ג'יגה גלישה ב-220 ש"ח חודשי בפלאפון, אבל קיבלתי הצעה יותר טובה בסלקום.

או שאני אוריד אותם במחיר או שאני יעבור. מה שרציתי להגיד זה לא להיכנע למה שמציעים לכם כדאי ללכת לקבל הצעות בחברות אחרות,

ובטוח שתקבלו הצעות יותר טובות, לנסות להוריד אותם ואם לא הולך אז אפשר גם לעבור. היום זה ממש לא בעיה.

אז זהו... שוב תודה על העזרה והתמיכה, במיוחד לשי!! מכשיר מומלץ ביותר. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים