עבור לתוכן

טאבלט לגלישה וסרטים - תקציב כמה שפחות :) מקסימום 400 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי

אני מחפש טאבלט שיהיה טוב לגלישה, צפייה בסרטים, מיליים וכד'. אין לי ממש עניין במשחקים, כך שהאפשרות שיתאים למשחקים היא צ'ופר אבל ממש לא הכרחית.

תודה, רז.

נ"ב

מקסימום 400 ש"ח

פורסם

תקציב?

(בבקשה גם תוסיף לכותרת)

פורסם

הAinol Novo

פורסם

זה תקציב ממש גבולי לטאבלטים, אין מה לדבר על קנייה בארץ.

אתה יכול לקנות טאבלט סיני (בין היתר ה-Ainol Novo שהזכיר iakovl) זול, עיין בדיון שירשור הטבלטים הזולים- עד 150 דולר.

פורסם

הNOVO 7 PALADIN נכנס לתקציב, אבל הוא בעל רזולוצית צג נמוכה למדי, מבוסס MIPS ולכן יש פה ושם דברים שלא נתמכים בו היטב.

הNOVO 7 ELF פותר בערך את כל הבעיות הנ"ל, אבל עולה 150 דולר. ניתן לדעתי לרכישה דרך PANDAWILL.

פורסם
  • מחבר

ראיתי את הנובו אורורה נראה טוב. השאלה היא האם הפאלאדין מספיק לגלישה, צפייה בסרטים, מיליים ותזכורות? זה בתכלס מה שאני מחפש מהטאבלט.

השאלה האם שווה להוסיף עוד 350 בערך בשביל האורורה ולקנות אותו כבר? הפאלאדין יוצא 400 ש"ח והאורורה משהו כמו 750 ש"ח.

מה אתם אומרים? ד"א החוק של 1200 ש"ח פטור ממע"מ או מכס מה שזה לא יהיה נכנס לתוקף כבר?

פורסם

מהודעה שקראתי האורורה יתחיל להיות מסופק לחנויות רק ב15 לחודש.

ההבדל בין האורורה לELF זה בעצם סוג ואיכות המסך...

פורסם
  • מחבר

קראתי שהפטור ממכס נכנס לתוקף ב31 לינואר. עכשיו השאלה כמה אני אשלם בסופו של דבר על הטאבלט? יש מע"מ או עוד מיסים שיש לשלם?

אם אני מזמין ב100$, מה יהיה המחיר הסופי?

פורסם

אני מניח שטאבלטים נכנסים תחת מחשבים (או מחשבים נישאים, לא משנה) עליהם יש רק 16% מע"מ.

ברשות המכס מצאו לנכון לכתוב על דברים הזויים כמו מברשות שיניים חשמליות, מאזני אמבטיה, מבזק אור, חתולים (?!), ציפורי נוי, דיסקטים, אוכפים פחמים ואל סבון, אבל לא על טאבלטים. לך תבין..

ז"א,

אם ההזמנה שלך היא על סך 100$ (כולל משלוח), תצטרך לשלם עוד 16$ במכס, במידה והמכשיר יתפס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים