עבור לתוכן

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש...

Featured Replies

פורסם

לשכן שלי יש את ה9800SE עם 8 צינורות פתוחים! וזה עובד מצוין אני לא יודע לגבי כל מי שזה לא עובד לו!

אז מקסימום יחזירו תכסף או שתקנו כרטיס אחר! תנסו עם זה לא עובד תנסו עוד אחד שיחליפו... ואז תשתמשו בזיכוי לקנות 5900XT

לא רעיון טוב?

פורסם

בהתחשב שהסיכויים שלך למצוא כרטיס שכן עובד מאוד קטנים, התקווה מחדש כל פעם שהכרטיס יעבוד (והאכזבה), זמן ההמתנה והריצות שצריך לעשות אחרי החנות... הייתי אומר ש..... לא!

פורסם

זאת כבר דעה אישית..... אני למשל הייתי טורח בשביל תמורה כזאת.....!

פורסם

הכרטיס הזה יהיה משתלם רק אם יבוצע אוברקלוק

ממש לא נכון...

ה-5900 XT של ALBATRON נותן ביצועים מעולים גם ללא OC.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

PANDAS עדיין מוכרים את הHercules 9800SE AIW...

פורסם

ערן , אני לא אומר שכל מה שאתה אומר שטויות , אבל הרבה מהם כן , אם תשים לב ה5900XT כמעט מגיע לרמות של 9800NP בלי פילטרים וגם עם פילטרים הוא עדיין כרטיס דיי חזק(ובטח ובטח יותר מה9600XT!) אני הייתי בכלל מציע לבנאדם ללכת לזיגזאג ולקחת לעצמו MSIFX5900 חדש לגמרי עם VIVO ובאנדל גדול עם משחקים וכבלים לחיבור למחשב וטלוויזיה , זאת הקניה הכי משתלמת וטובה, שכן ה5900 הרגיל משתווה ואף עוקף את ה9800NP ללא פילטרים , ורוב האנשים בעולם אפילו לא יודעים מזה , ככה שזה הופך את ה5900לכרטיס מאוד מאוד משתלם עבורנו.

ד"א : גם עם פילטרים הוא לא נופל בהרבה רמות מתחת ל9800NP...

פורסם

בסדר. אתה רוצה להלל ולשבח את הכרטיס כאילו הוא מתת אל - בבקשה

אבל תפסיק לבלבל תמוח על כל מה שקשור לפילטרים ואיכות תמונה. פה ה5900XT (וכל הכרטיסים של NVIDIA) מפסידים בגדול.

האיכות של הכרטיס לא מתקרבת לזאת של ה9800, וכאשר מופעלים פילטרים אז בכלל אין מה לדבר.

פורסם

עוד פעם אתה מדבר שטויות , האיכות של התמונה בFXIM השונים היא בסדר גמור ולא ראיתי שינוי מהותי(או בכלל שינוי כלשהוא) בין כרטיסים שונים של ATI וNVIDIA...

בקשר לפילטרים , אם תשים לב , הFXIM מפסידים בגלל הAF שלרוב האנשים לא כל כך משנה , אבל ששמים FSAA רגיל בלי AF האיכות טובה ועם כך הFPS לא יורד בהרבה....

פורסם

תפסיק לבלבל תמוח על "רוב האנשים". רוב האנשים קונים GF4MX, לך תרצה להם.

ושוב, האיכות של הFX'ים יותר נחותה משל הראדונים, עשו בדיקות, וזה מה שראו. אתה לא רוצה להתייחס לזה? זכותך. אתה לא שם לב לזה? בעיה שלך. אבל אל תגיד דברים לא נכונים שמטעים אנשים.

חוץ מזה, אכות הפילטרים בכרטיסים של ATI פשוט יותר טובה מאשר בכרטיסים של NVIDIA שלא לדבר על נפילה דרסטית ברמת הביצועים בFX'ים לעומת הכרטיסים של ATI ששם הירידה פחות מורגשת.

פורסם

השבוע צריך להגיע אלי כרטיס מסדרת הFX59XX לביקורת , ואז אני כבר יביא לך תוצאות ואפילו מוכן לבוא אליך(הרי גם אתה בצוות האתר)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים