עבור לתוכן

טאבלט במחיר מינימלי - שיכול להריץ WIN8 עליו - עזרה

Featured Replies

פורסם

אני עזרו לי למצוא טאבלט במחיר מינימלי - שיכול להריץ WIN8 עליו, עדיף שאוכל לקנות אותו בארץ.

תודה חברה, ופורים שמח!

פורסם

Windows 8 עוד לא יצאה באופן רשמי, וממש לא ידוע אילו טאבלטים יוכלו להריץ אותה.

כמובן שיֶצאו טאבלטים חדשים עם המערכת כשתצא, אבל כיום אין אפשרות לדעת אילו טאבלטים קיימים יוכלו להריץ אותה (אם בכלל).

פורסם

כל טאבלט שמריץ WIN7 יריץ לך את WIN8

אם אתה מדבר על גרסת ARM של WIN8 פה זה סיפור מסובך כי אין עדין פרטים על הגרסה הזאת

פורסם
  • מחבר

תודה רבה...

שתי שאלות נוספות לי אליכם:

1.האם הגרסא המשוחררת כרגע - windows 8 consumer preview תרוץ על טאבלטים שמריצים WIN7 ?

2.כמו כן הטאבלטים הנ"ל (שמריצים WIN 7) הם מיוחדים למערכת הפעלה WIN7 והגרסא של הARM באה לפתור את הבעיה הזאת?

פורסם

1. כן, אמורה לרוץ ללא בעיות מיוחדות

2. לא, הם לא מיוחדים אלא בפועל מחשבים רגילים לכל דבר (אותה חומרה) אבל פשוט בתצורת טאבלט

שאר הטאבלטים בעולם שעובדים על אנדרואיד, אייפד וכו'... רצים על ציפים מבוססי ARM ובשבילם נוצרה גרסת הARM של חלונות

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רבה

פורסם

יש שני דגמים שמשווקים עם מעבד ATOM ומריצים גם WIN7 וגם WIN8 בלי בעיה:

Viewsonic ViewPAD 10 - יש לי אותו והוא מומלץ בחום בגרסת ה-32G שלו בעיקר (1400 ש"ח מחו"ל)

GIGABYTE S1080 - עם ATOM כפול ליבה ועשיר יותר בחיבורים אבל יקר יותר 0 בסביבות ה-650$ אני חושב.

גם מגיע עם מקלדת ושאר תוספות.

יש כמובן את ה-SLATE 7 של סמסונג עם מעבד I5 שחזק מהם בהרבה וכנראה הטאבלט השימושי ביותר כיום למי שצריך עבודה של ממש ולא צעצוע. מגיע גם עם מקלדת BT תואמת ו-DOCK עם שלל חיבורים:

http://www.engadget.com/2011/08/31/samsungs-series-7-slate-pc-hands-on/

אבל זה ממש לא ב"תקציב מינימלי" - משהו כמו 6000 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים