עבור לתוכן

IPAD 3 vs ASUS Transformer Prime

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להבין איך מעבד הדגל של NVIDIA למכשירים ניידים מורכרז על ידי APPLE כחלש פי ארבע.

לאפל יש איזה טכנולוגיה חייזרית שאנחנו לא מכירים?

ואני רוצה לראות במבחנים עד כדי כמה המעבד החדש באמת יותר מהיר?

הדבר היחידי שאני רואה בו תועלת במעמבד יותר חזק זה במשחקים הרי אין טעם ברזולוציה הזאת לטעמי האישי לא בגודל כזה קטן של מסך ועם 0 תכנים כמו וידאו מעבר ל FHD הרי למשתמש עסקי בייתי רגיל אין טעם בכל העוצמה האדירה הנוספת אין להם מה לחדש אז הם אומרים שלנו הכי חזק!

בקיצור אני רוכש TF PRIME אפל לא הצליחו לשכנע אותי!

• תגובות 31
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תיראה האיפד 3 זה ספינת הדגל החדשה של אפל

מאוד יכול להיות שכרגע בהדגשה על כרגע הוא המכשיר חומרתית הכי חזק בשוק בתחום הזה

אבל זה שוק עם התפתחות מאוד מהירה

עד שיצא איפד 4 בטח יהיו כמה מכשירים יותר חזקים מימנו

בנוגע ליכולות הגרפיות שמועות אומרות שהכרטיס הגרפי הוא כמו זה בסוני ויטה -עם זה נכון מדובר על מכשיר שיתן גרפיקה שתיתקרב לXBOX360

(אל תאמין לבלופים של אפל שהמכשיר יתן גרפיקה טובה יותר עד שזה יוכח במשחק רציני )

בעל מיקרה יש תחרות בין הנווידה לחברות אחרות בשוק הזה ועדין רוב המשחקים קזואל ולא קור ככה שאין יותר מידי משחקים כבדים להשוות

פורסם

אני גם רוצה לראות השוואות בת'כלס בין הIPAD3 לTP.

הרזולוציה הגבוהה של הIPAD מכריחה גם כ.מסך בהתאם בסופו של דבר >> דבר שאמור לגרום לשעות הסוללה לצנוח + למכשיר להתחמם בהרצת דברים כבדים.

מעבר לזה, המעבד של הIPAD3 הוא 2 ליבות לפי מה שהבנתי אז סביר להניח שבקטע החישובי יהיה יתרון לTP.

וכמובן.. בסופו של דבר יש פה את עניין הפיצ'ר של הTP שאפשר לחבר לו מקלדת שזה יתרון מאוד גדול + אנדרואיד מול המ"ה של אפל (כל אחד כבר יקח את היתרונות וחסרונות לעצמו)

פורסם

מעבד Tegra 3 יותר חלש בהשוואה למעבד באייפד 2. תחפשו מבחני השוואה ברשת. שיהיו ל-Tegra עשרים ליבות. מה זה משנה אם לא מקבלים יתרון כלשהו בשימוש יומיומי?

בנוגע לרזולוציה אחד הבעיות באייפד דור קודם הייתה הרזולוציה הנמוכה של המסך. התמונה הייתה מגורענת. השמועות על מסך רטינה לאייפד 3 רצו ברשת יותר משנה ולדעתי מדובר באחד השדרוגים המשמעותיים ביותר.

לסיכום אייפד 3 הגדיל משמעותית את הפער בהשוואה לטאבלטים מתחרים:

*המסך הטוב ביותר בשוק

*מעבד חזק ביותר

*מצלמה באיכות של iPhone 4

*4G

*סוללה 10 שעות כמו לאייפד 2

*מחיר 500$

*מאות אלפי אפליקציות ייעודיות

בוא נבדוק את המתחרה העיקרי לאייפד 2 (כי לאייפד 3 נכון לעכשיו אין מתחרים) Transformer Prime:

*מעבד Tegra 3 שיותר חלש ממעבד A5 באייפד 2

*מסך 1280X720

*אין אופציה ל-3G

*מעט מאוד אפליקציות ייעודיות (בעיה כללית של אנדרואיד)

*מצלמה 8MP, אבל לפי הביקורות בינוניות לחלוטין

* Asus חברה עם רקורד תמיכה עלוב מאוד במוצריה. עוד חודש הם שוכחים שהמוצר קיים בכלל.

לקראת יולי יצא Prime Infinity שיציע מסך 1080P, אבל יהיה יקר ב-100$ בהשוואה לאייפד 3 וזמן סוללה נמוך משמעותית.

עדר אנדרואיד מחפש חסרונות בנרות ועושה מעצמו צחוק. iPad 2S? אתם רציניים? לא משנה מה אפל ישפרו העדר ימשיך לצווח שלא מדובר במספיק שדרוגים.

Zinger, אם לא הבנת, זמן סוללה נשאר 10 שעות למרות כל השדרוגים ומשקל המכשיר עלה רק ב-50 גרם בהשוואה לדור ה-2. אם זה לא הישג אני לא יודע מה כן.

פורסם

אני לא אוהב תפוחים דיגיטליים.לא משנה מה הם חידשו מקבלים בערך אחת אותה עוגה כמו בעבר.

גם באנדרויד זה ככה ~אותו הדבר בגדול. מה שיותר מעניין זה אפליקציות וכמה פורטים עושים לכך מכשיר. אם הבנתי נכון לתפוחים יש יותר משחקים.

אפשר לשפר חומרה כל שנה אבל בלי דברים להריץ על המכשיר מקבלים עוד לבנה.

פורסם

בדיוק. לאייפד יש מאות אלפי אפליקציות ייעודיות. אנדרואיד - מעט מאוד. זו הסיבה שאייפד הוא המלך הבלתי מעורער של שוק הטאבלטים.

פורסם

יש לי את הפריים כבר שבועיים והוא נהדר.אני ממליץ לך בחום לקנות אותו.פשוט חייה רעה.

מעולם לא היה לי אייפד ככה שאני לא יכול לאמר מה יותר טוב ולפי מה שקראתי עכשיו על האייפד3,אין איזה שינויי יותר מדי גדול מקודמו(אפשר לאמר,כרגיל אצל אפל,מספר 1 ביחצנות).

יש לך כמובן בפריים את האופציה לקנות מקלדת שזה נחמד(לי אישית אין אותה).

פורסם

מעבד Tegra 3 יותר חלש בהשוואה למעבד באייפד 2. תחפשו מבחני השוואה ברשת.

טגרה 3 חזק יותר מA5:

http://techcrunch.com/2011/12/01/first-nvidia-tegra-3-benchmarks-score-the-quad-core-chip-just-slightly-faster-than-apples-a5/

http://geeknizer.com/asus-eee-pad-transformer-prime-tegra-3/

כדאי שתבדוק את עצמך לפני שאתה פולט דברים כאלו.

מעבר לזה, אני לא בטוח בכלל שהריצו את הבדיקות עם ICS. יכול להיות שזה עדיין 3.2 או משהו..

שיהיו ל-Tegra עשרים ליבות. מה זה משנה אם לא מקבלים יתרון כלשהו בשימוש יומיומי?

אתה יודע על כמה דברים אפשר להגיד את זה? למה לקנות פרארי.. גם ככה תעמוד בפקק כמו הפונטו שלידך..

למה לחיות.. גם ככה כולם מתים בסוף..

*המסך הטוב ביותר בשוק

*מעבד חזק ביותר

*4G

*מחיר 500$

בוא נבדוק את המתחרה העיקרי לאייפד 2 (כי לאייפד 3 נכון לעכשיו אין מתחרים) Transformer Prime:

*מסך 1280X720

*אין אופציה ל-3G

* Asus חברה עם רקורד תמיכה עלוב מאוד במוצריה. עוד חודש הם שוכחים שהמוצר קיים בכלל.

המסך אכן הכי טוב. המעבד לא. אני לא מאמין שבשימוש כבד שינצל כל פיקסל ברזולוציה הענקית הזאת אני אוכל להשתמש במשך 10 שעות רצופות. זה פשוט לא מסתדר לי באופן יחסי למסך מחשב ברזולוציות כאלו שדורש כ. מסך בהתאם. אז אני מעדיף לחכות למישהו שיגיד בת'כלס כמה יוצא לו עם משחקים כבדים.ההשוואות בחוסר אפליקציות שלך זה משהו מגובה מאתר רשמי או שאתה שוב מעלה פה טענות לא נכונות..? לIPAD3 יש מאות אלפי אפליקציות יעודיות? ז"א שמותאמות למסך ברזולוציה כזאת? ומי אמר שלאנדרואיד אין? נשמע לי קצת מפוקפק מה שטענת.

שכחת את היתרון הענק של התוספת מקלדת אבל נעזוב את זה כרגע.

פורסם

אפל הגדילה משמעותית את הפער מול הטגרה 3, אין ספק בזה, ביצועי הסוללה יניבו 10 שעות לפי הגדרות השימוש של אפל (כמו כל הגדרות שימוש של יצרן) ואין סיבה שזה יהיה שונה מהאייפדים הקודמים שהציעו את העניין.

בסופו של דבר מי שמעוניין בטאבלט של אפל בהחלט יכול להמשיך לבדוק את האייפד 2, הבדלי המסך והמצלמה לא חשובים ליותר מדיי אנשים, ובסופו של דבר ביצועי הטאבלט יהיו מאד קרובים באייפד 2 בגלל רזולוציית המסך והמעבד המאד חזק שיש לו.

פורסם

מעבד Tegra 3 יותר חלש בהשוואה למעבד באייפד 2. תחפשו מבחני השוואה ברשת. שיהיו ל-Tegra עשרים ליבות. מה זה משנה אם לא מקבלים יתרון כלשהו בשימוש יומיומי?

בנוגע לרזולוציה אחד הבעיות באייפד דור קודם הייתה הרזולוציה הנמוכה של המסך. התמונה הייתה מגורענת. השמועות על מסך רטינה לאייפד 3 רצו ברשת יותר משנה ולדעתי מדובר באחד השדרוגים המשמעותיים ביותר.

*המסך הטוב ביותר בשוק

*מעבד חזק ביותר

*4G

*מחיר 500$

*מסך 1280X720

*אין אופציה ל-3G

לקראת יולי יצא Prime Infinity שיציע מסך 1080P, אבל יהיה יקר ב-100$ בהשוואה לאייפד 3 וזמן סוללה נמוך משמעותית.

עדר אנדרואיד מחפש חסרונות בנרות ועושה מעצמו צחוק. iPad 2S? אתם רציניים? לא משנה מה אפל ישפרו העדר ימשיך לצווח שלא מדובר במספיק שדרוגים.

Zinger, אם לא הבנת, זמן סוללה נשאר 10 שעות למרות כל השדרוגים ומשקל המכשיר עלה רק ב-50 גרם בהשוואה לדור ה-2. אם זה לא הישג אני לא יודע מה כן.

אתה פולט הרבה שטויות, ומערבב נתונים של TP הראשון ועם השני, לפני שאתה מחליט להקליד משהו, תבדוק את עצמך.

פורסם

ראשון/שני?

Transformer Prime מגיע ב-2 גרסאות:

1. גרסה עם מסך 1280X800 ומעבד Tegra 3 (שמנצח את A5 על הקשקש, אז ניתן לכם את "הניצחון")

2. גרסה עם מסך 1980X1200 ומעבד Tegra 3 או מעבד Krait כפול ליבה ו-3G. הגרסה עם מסך 1980X1200 תעלה 100$ בהשוואה לגרסה הרגילה והסוללה תחזיק הרבה פחות. Infinity יראה אור יום באזור יוני/יולי.

בסופו של דבר מי שמעוניין בטאבלט של אפל בהחלט יכול להמשיך לבדוק את האייפד 2, הבדלי המסך והמצלמה לא חשובים ליותר מדיי אנשים, ובסופו של דבר ביצועי הטאבלט יהיו מאד קרובים באייפד 2 בגלל רזולוציית המסך והמעבד המאד חזק שיש לו.

לא יודע אם יצא לך להשתמש באייפד 2/1, אבל רזולוציה מסך נמוכה הייתה החולשה העיקרית של המכשיר. ממש רואים את הפיקסלים.

אני מסכים שהשיפורים לא מצדיקים שדרוג אם כבר יש ברשותך אייפד, אבל מי שמחפש את הטאבלט הראשון שלו אייפד 3 הבחירה הטובה ביותר.

פורסם

ה A5X הוא זהה ל A5 בכל מה שקשור ל processing power. רק המאיץ הגרפי הוחלף למאיץ גרפי חזק יותר.

מבחינתי , טאבלט שמריץ iOS זה בדיוק כמו איפוד בגודל 10 אינץ', פשוט בזבוז כסף. transformer prime בעל מסך מצויין , Tegra 3 ו - ICS שלדעתי זה לא נופל מהאייפד.

פורסם

אפשר לחשוב טאבלט אנדרואיד זה לא סמארטפון מגודל.

ה-A5X עדיין לא נבחן.

פורסם

אפשר לחשוב טאבלט אנדרואיד זה לא סמארטפון מגודל.

ה-A5X עדיין לא נבחן.

transformer prime זה לא סמארטפון מגודל. ICS הרבה יותר מתקרב לחווית לפטופ, במיוחד עם המקלדת.

ואין מה לחכות למבחן ביצועים של הA5X , אלו בדיוק אותן ליבות cortex-A9 במהירות שעון 1ghz.

פורסם

אפילו באתר של אפל לא כתוב כלום על A5X. עד שאייפוד 3 לא יגיע לשוק, יבדק ויפורק לא יודעים כלום על המעבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים