עבור לתוכן

תופעה מוזרה ב 014

Featured Replies

פורסם

בחיבור 100 מגה הוט ללא חייגן הפינגים לכל שרתי נטויזן סבירים (15 מילי) כאשר אני מפעיל חייגן מהמחשב עצמו הפינגים לנטויזן הופכים להיות 90-100 מילי - תופעה מוזרה ביותר, אגב בפינג לשאר הספקיות המצב תקין.

יכול להיות שהניתוב בין 014 ל נטויזן כ"כ גרוע??

פורסם

בחיבור 100 מגה הוט ללא חייגן הפינגים לכל שרתי נטויזן סבירים (15 מילי) כאשר אני מפעיל חייגן מהמחשב עצמו הפינגים לנטויזן הופכים להיות 90-100 מילי - תופעה מוזרה ביותר, אגב בפינג לשאר הספקיות המצב תקין.

יכול להיות שהניתוב בין 014 ל נטויזן כ"כ גרוע??

לא... כפי שנאמר פה שוב ושוב - חייגן + 100Mbps לא הולכים ביחד. כולנו מייחלים לספק הראשון שיספק פינגים טובים גם במהירות 100Mbps.

פורסם
  • מחבר

אז מדוע הפינג כן תקין במהירות הזאת לחו"ל? ולשאר הספקיות סביב ה 15 מש? ורק לנטויזן סביב ה 100?

פורסם

כי נטויזן זאת חברה נוראית אם אתה מעוניין בפינגים לחול (כגיימר וכו)

פורסם

אז מדוע הפינג כן תקין במהירות הזאת לחו"ל? ולשאר הספקיות סביב ה 15 מש? ורק לנטויזן סביב ה 100?

אין לי מושג. בכל מקרה, אל תצפה להתנהגות נורמלית עם חייגן ב- 100Mbps.

פורסם
  • מחבר

למרות שהחייגן מופעל מהמחשב עצמו?

יכול להיות שעצם זה שאני מתחבר עלגבי חיבור ה MPLS פוגע במשהו?

ושוב אני בדילמה קשה מה טוב יותר 100 מגה ללא חייגן וגיימר או חייגן לא יציב ב 100 מגה עם גיימר?

פורסם

אתה לא יכול להתחבר חייגן על MPLS.

ברגע שהתשתית לך היא כזאת, אתה מחובר ללא חייגן.

L2TP שהוא החייגן וMPLS הם שני שתצורות חיבור, אתה לא יכול לשלב בין שניהם אצלך בבית...

פורסם

plissje, הוא כן יכול, אם הוא מבקש במפורש. בבזב"ל מבהירים לך שזה "לא תקין", אבל זה אפשרי טכנית ועובד מצויין.

למרות שהחייגן מופעל מהמחשב עצמו?

יכול להיות שעצם זה שאני מתחבר עלגבי חיבור ה MPLS פוגע במשהו?

ושוב אני בדילמה קשה מה טוב יותר 100 מגה ללא חייגן וגיימר או חייגן לא יציב ב 100 מגה עם גיימר?

כן, למרות שהוא מופעל מהמחשב עצמו. זה לא משנה שאתה על גבי חיבור MPLS.

אני הייתי בדילמה כמו שלך. בשורה התחתונה - אם אתה זקוק לגיימר, תחזור ל- 30Mbps עם חייגן. בתצורה הזו אין על בזב"ל.

פורסם
  • מחבר

כן ניתן להפעיל חייגן על גבי MPLS -ועובדה שברגע שאני מפעיל את החייגן הפינג לגוגל יורד מ 85 מש ל 55 מש - נכון שמצד שני החיבור לנטויזן (שהוא בתוך הארץ ולא על הכבל החדש) קופץ מ 15 מש ל 95 מש ...

חיוג על גבי MPLS כבר קיים כמה חודשים טובים - במקום להתקשר בכל פעם עם שיחת ועידה להוט בכדי להעביר לאיפי עם חייגן (תצורת 172 וכו)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים