עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

יצא כבר ICS רישמי ל SGS2 ?

Featured Replies

פורסם

כבר יש ?

אם כן

אפשר קישור ומדריך להתקנה ? תודה

פורסם

הכותרת שלך מטעה ואפשר לחשוב (כמו שאני חשבתי) שאתה מציין עובדה ולא שואל שאלה. הכותרת שלך שונתה - אנא הקפד על כך פעם הבאה.

בכל מקרה, לא יצא שום דבר רשמי - אם היה יוצא משהו היית שומע על זה תוך זמן קצר גם בכל האתרים החדשותיים שמתעסקים עם הנושאים הללו ובטח ובטח פה עם כל בעלי ה-SGS2 שמסתובבים להם פה. חכה, כמו כולם, בסבלנות.

פורסם

הפרסום האחרון הוא שייצא ב-15 לחודש (מרץ), ע"פ הפייסבוק של סמסונג ישראל, בעדכון OTA.

פורסם

איפה ראית את זה? אני בפייסבוק שלהם לא רואה שום דבר שקשור לזה החל מה-16.1 אלא אם כן פיספסתי. וזה אמור להיות עדכון נקי שלהם מתוצרת גוגל או אחד שכבר הותאם לחברות הסלולאריות?

פורסם

http://www.androidcentral.com/samsung-israel-says-galaxy-s-ii-ics-update-coming-mar-15

+ ציטוט מהפייסבוק:

Samsung Mobile IL - סמסונג מוביילהבטחנו שאנחנו עובדים על זה. חיכיתם בסבלנות. וב-15 במרץ זה מגיע: גרסת אנדרואיד 4, ICS, לעשרות אלפי מכשירי ה-GALAXY SII שנרכשו מחברות הסלולר בארץ או ישירות מאיתנו. אנחנו כאן מאוד מתרגשים לקראת ההשקה, מקווים שגם אתם :)[/l]

פורסם
  • מחבר

אם המכשיר נקנה בסלקום אבל עכשיו אני בפאלפון

ממי אני מקבל את השדרוג ? אפשר פשוט להתקין לבד את מה שיצא ? בלי שזה יפריע לסלקום/פאלפון ?

פורסם

זה אמור להיות OTA, כלומר פשוט תקבל הודעה שיש עדכון, והטלפון יוריד את זה מהאינטרנט (אם אין לך חבילה בלתי מוגבלת, תשתמש ב-WIFI) ויתקין אוטומטית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.