עבור לתוכן

יצא כבר ICS רישמי ל SGS2 ?

Featured Replies

פורסם

כבר יש ?

אם כן

אפשר קישור ומדריך להתקנה ? תודה

פורסם

הכותרת שלך מטעה ואפשר לחשוב (כמו שאני חשבתי) שאתה מציין עובדה ולא שואל שאלה. הכותרת שלך שונתה - אנא הקפד על כך פעם הבאה.

בכל מקרה, לא יצא שום דבר רשמי - אם היה יוצא משהו היית שומע על זה תוך זמן קצר גם בכל האתרים החדשותיים שמתעסקים עם הנושאים הללו ובטח ובטח פה עם כל בעלי ה-SGS2 שמסתובבים להם פה. חכה, כמו כולם, בסבלנות.

פורסם

הפרסום האחרון הוא שייצא ב-15 לחודש (מרץ), ע"פ הפייסבוק של סמסונג ישראל, בעדכון OTA.

פורסם

איפה ראית את זה? אני בפייסבוק שלהם לא רואה שום דבר שקשור לזה החל מה-16.1 אלא אם כן פיספסתי. וזה אמור להיות עדכון נקי שלהם מתוצרת גוגל או אחד שכבר הותאם לחברות הסלולאריות?

פורסם

http://www.androidcentral.com/samsung-israel-says-galaxy-s-ii-ics-update-coming-mar-15

+ ציטוט מהפייסבוק:

Samsung Mobile IL - סמסונג מוביילהבטחנו שאנחנו עובדים על זה. חיכיתם בסבלנות. וב-15 במרץ זה מגיע: גרסת אנדרואיד 4, ICS, לעשרות אלפי מכשירי ה-GALAXY SII שנרכשו מחברות הסלולר בארץ או ישירות מאיתנו. אנחנו כאן מאוד מתרגשים לקראת ההשקה, מקווים שגם אתם :)[/l]

פורסם
  • מחבר

אם המכשיר נקנה בסלקום אבל עכשיו אני בפאלפון

ממי אני מקבל את השדרוג ? אפשר פשוט להתקין לבד את מה שיצא ? בלי שזה יפריע לסלקום/פאלפון ?

פורסם

זה אמור להיות OTA, כלומר פשוט תקבל הודעה שיש עדכון, והטלפון יוריד את זה מהאינטרנט (אם אין לך חבילה בלתי מוגבלת, תשתמש ב-WIFI) ויתקין אוטומטית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים