פורסם 2012 במרץ 313 שנים אייזה מעבד יש לו?באתר של חברת פלאפון רשום 1.5 כפול ליבה ובמקומות אחרים רשום 1.5 חד ליבה אני ממש מבולבל?
פורסם 2012 במרץ 313 שנים בבקשה תערוך את הכותרת לכזו בתכיל את תמצית השאלה, ע"פי חוקי הפורום.אתה יכול לבדוק מפרטים באתר gsmarena.com .
פורסם 2012 במרץ 313 שנים מחבר עכשיו אמיתי אייזה פלאפון עדיף אייזה אתם הייתם לוקחיםSamsung Galaxy S IIאוHTC Sensation XL שבה עם אוזניות של Beats וטכנולוגיה של ביטסעכשיו מה אתם הייתם לוקחים?
פורסם 2012 במרץ 513 שנים ואני רוצה לציין, שלמרות המסך הגדול שך הXL שזה4.7" הרזולוציה שלו די נמוכה וזה עומד על 800X480.
פורסם 2012 במרץ 513 שנים אז אני חושב שאני יקח את ה s2 תודה חברים! אני לא ממליץ לך על הS2 . ממשק משעמם, מתחמם מאוד , נהיה Laggy מדי פעם .. למרות שעל הנייר ה S2 הרבה יותר טוב מה XL , ה XL קיבל הרבה תשבוחות על כך שהוא מכשיר מהיר מאוד אף על פי היותו מכשיר בעל מעבד חד ליבה.
פורסם 2012 במרץ 513 שנים הXL החומרה מיושנת והמכשיר נמכר במחירים של מכשירים עם חומרה הרבה יותר טובה.לדעתי אם כבר HTC (שאני ממש אוהב את המכשירים של החברה) אז הSensation XE עדיף בהרבה.מסך קטן יותר ורזולוציה יותר גדולה (למרות ש4.3" זה לא כזה קטן).
פורסם 2012 במרץ 513 שנים הXL החומרה מיושנת והמכשיר נמכר במחירים של מכשירים עם חומרה הרבה יותר טובה.לדעתי אם כבר HTC (שאני ממש אוהב את המכשירים של החברה) אז הSensation XE עדיף בהרבה.מסך קטן יותר ורזולוציה יותר גדולה (למרות ש4.3" זה לא כזה קטן).אני חושב בדיוק כמוך, אבל כנראה השואל מתכוון לקנות מאחת החברות ולא מחנות פרטית אז..אם אתה (פותח האשכול) רוצה לקנות מחנות פרטית אז באמת לך על ה XE..
פורסם 2012 במרץ 513 שנים אני לא ממליץ לך על הS2 . ממשק משעמם, מתחמם מאוד , נהיה Laggy מדי פעם ..שטויות. עם ROM מתאים ובלי התקנה של מליארד אפליקציות הוא לא לאגי ולא שום דבר בסגנון. ממשק משעמם? זה אנדרואיד, תשחק איתו ותשנה אותו איך שאתה רוצה - יש אין ספור אפשרויות. מתחמם מאוד? אולי בשיחות מאוד ארוכות או משחקים מורכבים - זה ה"חיסרון" שבמכשיר כה דק, אבל זה בטח לא פוגע בחווית השימוש
פורסם 2012 במרץ 1113 שנים החומרה של ה-XL אינה כה מיושנת,מדובר במעבד חד הליבה הטוב ביותר שיש כיום.ועם זאת גם מהיר ועושה עבודתו נאמנה,בהרבה ביקורות הוא מכה את הסנסיישן ועוד כמה מהחברים שלו.ה-S2 מהיר וטוב משמעותית,רק מנקה את שמו של מעבד ה-Qualcomm MSM8255.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.