עבור לתוכן

טאבלט לרופא (בניגוד לרכב מרופא) - iPad 3?

Featured Replies

פורסם

מתלבט בין iPad 3 לבין כל מכשיר אחר עבור מתנה לרופא,

האם יש יתרונות/חסרונות כלשהן מבחינת שימושיות, יכולות, אפליקציות, ספרים וכו'

בין iPad לבין מכשירים אחרים?

השימוש יהיה בעיקר אפליקציות וספרים ייעודיים עבור הרופא.

אשמח לשמוע מה עדיף, למה וכמה.

תודה רבה.

פורסם

תקציב?

(אגב, iPad 3 עוד לא קיים, כל דיון עליו בטרם יציאתו חסר תכלית)

פורסם
  • מחבר

התקציב לא משנה ואינו פרמטר.

אז תתייחס ל iPad 2, זה יהיה אותו דבר עקרונית :-)

פורסם

אני יודע שעדר אנדרואיד יתנפל עלי, אבל אייפד זה הטאבלט הטוב והמשתלם ביותר בשוק. אייפד 2 נמצא בשוק שנה ועדיין המתחרים לא מתקרבים אליו בביצועים, ליטוש והיצע אפליקציות. אפילו טאבלט Tegra 3 עם כל הרעש והצלצולים נחות מאייפד 2 במבחני ביצועים. אייפד 3 יחשף שבוע הבא ולדעתי יציב רף חדש בביצועים וחווית שימוש. שים לב שאייפד 3 לא יגיע לישראל ביבוא רשמי לפני מאי-יוני.

פורסם
  • מחבר

הכל נכון (אני מניח), אבל זה לא עונה על השאלה המרכזית מבחינת אפליקציות וספרים רפואיים.

פורסם

לדעתי אייפד כי יש הרבה יותר אפליקציות. אתה יכול להוריד iTunes ולבדוק איזה אפליקציות יש.

פורסם

מחזיק בסמארטפון אנדרואידי ואני אמליץ על אייפד (3? שמשערים שיצא שבוע הבא) בגלל האפליקציות ובגלל הפונקציות הרבות הקיימות בו. אולם המערכת לא פתוחה ואינה ניתנת לקיסטום ברמה גבוה כמו באנדרואיד ואין אופציה לDRAG&DROP של קבצים וסרטים (אין צורך בהמרה), אבל אין ספק שהממשק וכל המערכת עצמה ביחד עם המכשיר פשוט הרבה יותר מלוטשים ולכן אני אמליץ על האייפד. מה גם שהאביזרים המקיפים שלו יותר רבים ויש לו יותר "הילה" אם זה משנה בשבילך.

החיסרון היחיד שאני רואה באייפד והוא כנ"ל לגבי כל ה-I DEVICE באשר הם, הוא האייטונז המקולל הזה שאחרים לפעמים רואים בו קסם. מעבר לכך הוא מצוין כטבלט.

כמו שנאמר בתגובות לפני, אל תצפה לראות בארצנו אייפד 3 לפני מאי-יוני אלא אם תביא מחו"ל יותר מוקדם (אגב, אין כמעט הפרש מחירים בין האייפד בארה"ב לבין האייפד בארץ סתם לידע כללי.).

פורסם

טוב לדעת שיש פיתרון מודרני לאייטונז. זה אחת הסיבות שמכרתי את הטאץ' 4 שהיה לי בזמנו.

לפני הטאץ' 4 היה לי דור 2 ובאותה תקופה, לפני 3 שנים היו תוכנות שלא דרשו אפילו כדי להתממשק מול המכשיר. בין אם המכשיר פרוץ או לא, הגרור וזרוק הזה יוצר (אני מניח עפ"י נסיון עבר) במכשיר בלגן בין השירים לעומת סדר טיבעי שנגנים אחרים עושים/אייטונז. זה מתבטא בזה שבסופו של יום עדיף ללמוד לעבוד עם האייטונז ברמה של לשמוע מוזיקה בצורה מסודרת. אם זה להוסיף שיר פה ושם אולי זה פיתרון, אבל אני חושש שזה יצור בלגן בשירים.

אני בכל אופן אנסה את התוכנה על אח האייפונים של חברים.

פורסם

עד הערב כבר תדעו הכל על האייפד 3

פורסם

בין אם המכשיר פרוץ או לא, הגרור וזרוק הזה יוצר (אני מניח עפ"י נסיון עבר) במכשיר בלגן בין השירים לעומת סדר טיבעי שנגנים אחרים עושים/אייטונז.

שום סטיב ג'ובס לא יחלית בשבילי לעשות סדר, אם אני רוצה בלאגן, זו זכותי המלאה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים