עבור לתוכן

שאלה על HP TouchPad FB454UT WebOS Tablet

Featured Replies

פורסם

הדגם של המכשיר HP TouchPad FB454UT WebOS Tablet

יצא חדש מאריזה

מנסה לטעון אותו עם USB מהחשמל, רואים על כפתור הCENTER שמתבצעת טעינה

אממה, לא מצליח להדליק את המכשיר בשום דרך.

1. ניסתי לרסט אותו כמו בMANUAL ...עי לחיצה 15 שניות על POWER+CENTER

2. ניסתי להוציא מהטעינה ולהדליק לבד, כלום לא עוזר.

3. ניסתי לחבר לUSB של הלפטופ , הוא ממשיך לטעון אותו עם מסך שחור אבל במחשב אין תגובה בכלל שנכנס אליו התקן כלשהוא.

האם המכשיר תקול?

נ.ב אני מבקש ממי שלא מכיר את המכשיר טוב לא להגיב כדי לא לבלבל עוד יותר.

זה קצת דחוף כי עוד שעה+ הבוסית שלי הולכת הבייתה עם המכשיר הזה ומחר הם יסעו להחזיר אותו לחנות (ביקשה ממני עזרה ללמד אותה איך משתמשים בו...היא אפילו לא ניסתה להדליק)

אז כדי שלא יהיה מצב שזה משהו מפגר שעדיין לא ניסתי לעשות (כמו לטעון אותו כמה שעות לפני שימוש ראשוני icon_evil.gif היתי שמח לחסות את האפשרויות)

בתודה מראש

פורסם
  • מחבר

טוב לא רלוונטי, היא הלכה הבייתה עם מכשיר מת.

אני משאר לעצמי שהליצנים בחנות (שביינתים לא אציין את שמה) , התקינו לה אנדרויד 3.2 (תמחרו את זה יותר גבוהה במקום 1350 ב1550) במקום הWEBOS ולא בדקו את ההשלכות..... icon_evil.gif

לא נגעה במכשיר חודש מאז קנייתו,קיבלה את זה מתנה ולא היה לה זמן לגעת בו , והופה....בטח יגידו לה בחנות שהיא אשמה.

שפתחתי את האריזה היו טביעות אצבע על המסך ,המתקינים בחנות אפילו זרקו את הכיסוי את שהמסך , הוא פשוט שכב בקופסא ללא כיסוי. thumbs_down.gif

פורסם

שלום וברוך הבא :hi:.

בעתיד, אנא הימנע מדאבל פוסט. זה אסור לפי חוקי הפורום. אם עוד לא קראת אותם, אנא עשה זאת כעת (קישור בחתימה).

כמו כן, אנא שמור על כותרת עניינית, ללא "דחוף" או "כנסו". בבקשה תערוך את הכותרת (תוריד את המילים "שאלה דחופה"): לחץ על הכפתור modify.gif ושם מעל לשדה תוכן ההודעה יש שדה לכותרת.

תודה.

נראה שזו בעיה נפוצה למדי.

אין קשר ידוע להתקנת אנדרואיד. זו בעיה של ה- WebOS במצב סטוק. לא אמורים להאשים אותה, זו בעיה נפוצה.

אתה יכול לנסות כמה דברים:

* להטעין אותו במשך 30 דקות (לעיתים צריך יותר- כמה שעות אם הסוללה ריקה לגמרי) ממקור חשמל שאתה יודע שעובד ורק אז לנסות להדליק אותו או לחלופין ללחוץ על כפתור הבית יחד עם כפתור ההדלקה למשך 15 שניות (ריסט).

* תנסה ללחוץ על כפתור ההדלקה לחיצה ארוכה- 10-15 שניות.

* הרבה פעמים הבעיה היא במתאם החשמל / כבל USB / חיבור USB. כדאי לבדוק אם החלפה של אלו תעזור.

* להוציא את הסוללה ולהחזיר

* לנסות שוב ושוב ושוב. ולהשאיר לטעינה למשך לילה ואז לנסות שוב.

* להזיז קצת את חיבור הטעינה. לפעמים הוא קצת לא טוב..

* ראה עוד הצעות לפתרון בקישורים בהמשך.

ותחקור. חפש מידע בגוגל.

בדיון הזה יש הרבה מידע והצעות לפתרון.

אולי גם פה תמצא משהו מועיל (הקטע עם המטען לדוג').

פורסם
  • מחבר

שי תודה רבה על התגובה

אני דיי ותיק גם בפורומים שלכם ובכלל בעולם הפורומים וניהלתי גם כמה בעצמי (יותר בתחום הספורט)

לפעמים יוצא שהתגובה לאשכול מגיעה לאחר שההודעה כבר לא רלוונטית (כמו במקרה שלי , לפחות שתהיה רלוונטית לאחרים שילמדו מהבעיה)

הבוסית שייכת לאסכולה של משתמש הדיוט שקנה מכשיר חדש.

אין לה אפילו את הכלים המתאימים לקרוא MANUAL כיוון שהיא לא יודעת על איזה עמוד מה250 להסתכל ומה יכולה להיות התקלה.

אני גם לא הולך להתקשר אליה בסופ"ש ולתת לה את רשימת האפשרויות של התקלה , בשביל זה יש לה אחריות וחנות ממנה היא רכשה.

רציתי על הדרך לנסות לעזור לה , החל מהדקה שהיא ניגשה אליה עם זה (אחה"צ) ועד לרגע שעזבה לביתה (שעתיים בערך בה האשכול היה פתוח)

ולכן עדכנתי את השרשור עם תגובה נוספת (להבא אבצע עריכה, יש פורומים שפחות מקפידים על זה ואם התגובה היא לעניין ומצביעה על סטטוס שהשתנה, קרי אשכול לא רלוונטי בגלל סיטואציה הזויה שנוצרה :) , אז למה לא)

ניסתי אגב במשך שעתיים כמעט את כל מה שהצעת (חבל שלא תפסנו אותה שעה לפני) , חוץ מהסעיפים האחרונים של הוצאת הסוללה ולטעון את הסוללה במלואה בשל מחסור בזמן.

עדיף שתיקח את זה לחנות וילמדו אותה איך לטפל בו במידה והמצב יחזור על עצמו....

או שתיקח את זה לעבודה ואז יהיה לי זמן לשחק עם המכשיר מהבוקר :)

פורסם

אז אתה כאן מ-2006...

יצאתי פיתה :P

אני לוקח חזרה את ברכת ה-"ברוך הבא". ::)

בוא תהיה פעיל אצלנו, כיף כאן :xyxthumbs:

אני מודע לכך שישנם מקרים בהם דאבל פוסט מוצדק ונכון. אני פשוט מעדיף שבמידת האפשר זה לא יקרה.

בהצלחה והמשך גלישה מהנה.

פורסם
  • מחבר

מלך, שוב תודה

בהחלט אחזור לעניינים, אין עליכם :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים