עבור לתוכן

צפייה בסרטים באייפד 2

Featured Replies

פורסם

קנינו למשפחה אייפד 2 לפני יומיים ואני רוצה לצפות בסרטים, אני רוצה להעביר סרטים\סדרות מהמחשב שלי לאייפד (האייפד לא פרוץ אם זה משנה)

איך אני עושה את זה? ( יש לי משתמש באייטיונס והורדתי כבר משחקים חינמים מהאפ סטור)

* האייפד הוא למשפחה ואבא שלי לא מעוניין לפרוץ אותו :/.... אז בבקשה לא לכתוב תגובות כמו 'תפרוץ אותו יא טמבל' כי זה לא תלוי בי...

עוד שאלה קטנה, איך אני משתמש בענן הזה? אני יודע מזה עושה קראתי על זה טיפה אבל לא הבנתי אני משתמש בזה

תודה

פורסם

אם אתה מדבר על סרטים שיש לך על המחשב כמו MKV וDIVX אז אתה צריך לקנות נגן מהאפסטור, יש מלא, בין המומלצים:

cineXplayer, aceplayer, goodplayer

בתוך הנגן יש תפריט עזרה שידריך אותך בדיוק איך להעביר סרטים, אם אתה מתקשה אז בקצרה זה ככה:

חבר את האיפד למחשב, כנס לאיטיונס, תלחץ בצד ימין על השורה של האיפד, בכרטיסיות למעלה תלחץ על APPS, תרד למטה ויש לך משהו שנקרא File Sharing

תלחץ על האיקון של הנגן ותלחץ על כפתור ADD, תבחר את הסרט שאתה רוצה להעלות וכשזה יסיים הוא יפיע בנגן.

לגבי הענן, תעקוב אחרי ההוראות במכשיר, זה די פשוט, תפתח חשבון כמו שהוא מבקש ממך, אבל אם אתה אומר שהורדת כבר אפלקציות אז כנראה שיש לך חשבון.

אתה מכניס שם משתמש וסיסמא בתפריט הענן ואז הוא ישר שואל אותך איזה נתונים אתה מעוניין לסנכרן, תבחר את מה שאתה רוצה וזהו, מאותו רגע כל החומר שלך יהיה בענן וגם יעבור למכשירים אחרים אם יש לך.

פורסם
  • מחבר

אם אתה מדבר על סרטים שיש לך על המחשב כמו MKV וDIVX אז אתה צריך לקנות נגן מהאפסטור, יש מלא, בין המומלצים:

cineXplayer, aceplayer, goodplayer

בתוך הנגן יש תפריט עזרה שידריך אותך בדיוק איך להעביר סרטים, אם אתה מתקשה אז בקצרה זה ככה:

חבר את האיפד למחשב, כנס לאיטיונס, תלחץ בצד ימין על השורה של האיפד, בכרטיסיות למעלה תלחץ על APPS, תרד למטה ויש לך משהו שנקרא File Sharing

תלחץ על האיקון של הנגן ותלחץ על כפתור ADD, תבחר את הסרט שאתה רוצה להעלות וכשזה יסיים הוא יפיע בנגן.

לגבי הענן, תעקוב אחרי ההוראות במכשיר, זה די פשוט, תפתח חשבון כמו שהוא מבקש ממך, אבל אם אתה אומר שהורדת כבר אפלקציות אז כנראה שיש לך חשבון.

אתה מכניס שם משתמש וסיסמא בתפריט הענן ואז הוא ישר שואל אותך איזה נתונים אתה מעוניין לסנכרן, תבחר את מה שאתה רוצה וזהו, מאותו רגע כל החומר שלך יהיה בענן וגם יעבור למכשירים אחרים אם יש לך.

בקשר לסרטים אני חייב להוריד אפליקציה? יש כאלה חינמיות?

ראיתי מדריך שאומר לעשות מה שאמרת אבל אני לא מוצא את ה-file sharing- אולי בגלל שלא הורדתי שום תוכנה?

בקשר לענן, איך אני מגיע לתפריט של הענן בכלל? דרך האייפד או האייטיונס במחשב?

פורסם

אני לא יודע אם יש חינמית, אולי, מה שכן בטח יש כל מיני גרסאות נסיון בחינם...

זה עולה בין דולר לשלוש דולר, לא הרבה כסף, אז לא צריכה להיות בעייה.

אתה לא רואה כי אכן אין לך עדיין את האפלקציה, האופציה הזו לא הופכת להיות זמינה עד שתוריד אפלקציות עם האופציה הזו.

תראה, אתה לא חייב אפלקציה בשביל זה, אתה יכול לקודד את הסרטים שלך לפורמט שמתאים לאיפד, אבל זו לא הדרך המומלצת, זה לוקח זמן, זה מסורבל, ואתה מאבד איכות.

אחרי שאתה מקודד את הסרטים מחדש לפורמט שמתאים לאיפד תוכל להעביר אותם בקלות דרך איטיונס כמו שמעבירים שירים.

באיפד כנס להגדרות ויש שם קטגוריה שנקראת iCloud

פורסם

naamani3 שלום וברוך הבא.

בבקשה אל תצטט הודעה לפניך, זה לא אסטתי, מיותר ומעמיס על הדיון.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים