עבור לתוכן

[קבוצתי] סוללות ANKER סבב 5 - החבילה אצלי, פרטים עמ' 8

Featured Replies

• תגובות 89
  • צפיות 21.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קיבלתי את החבילה שלי :biggringift: .

תודה רבה iakovl, השירות שאתה נותן לא היה מבייש שום חברה.

פורסם

עוד לא, למרות שזה הגיע כבר אתמול לדואר שלי :(

פורסם

קיבלתי את החבילה אתמול כבר, עדיין לא הספקתי לבדוק את הבטריות והמטען.

חייב אבל לתת ח"ח על הארגון המעולה, העדכונים השוטפים, אימות הפרטים הקפדני, הכלים המתקדמים אפילו... כיף לעשות עסקים ככה וטוב לדעת שיש אנשים שלוקחים יוזמה כזאת לקנייה קבוצתית בצורה כזו.

תודה

ד"א

יש למטען 2 פינים ניידים כאלה שזזים על המסילה, איך אני אמור למקם אותם עם הסוללה? זה משנה משהו בכלל? או שפשוט הם צריכים לגעת בצד הנגדי של הסוללה?

פורסם
  • מחבר

יש לך על הסוללה פלוס ומינוס, הפינם צריכים לגעת בהם

פורסם

השמאלי הוא +, הימני -.

פורסם

אחרי שימוש של יומיים בערך בסוללות, עושה רושם שהן הכן מחזיקות מעמד יפה מאוד בניגוד לסוללות אחרות בשוק שקיימות כמו ANDIDA שלא אמורה להיות עוד זבל סיני

פורסם

טוב, אז גם אני אכתוב פה, אחרי שימוש בסוללה מספר פעמים, היא מספיקה מעל ומעבר, לפחות ל2 טעינות מלאות של הSGS1 שלי...

אני מרוצה!

פורסם
  • מחבר

שמח שאתם מרוצים... בקרוב סבב 6, אבל כנראה שיהיה שינוי "לרעה" הבנתי שUSPS משנים מדיניות לגבי משלוחים של סוללות וכו'... כרגע מברר את הנושא

פורסם

מה הם יכולים כבר לעשות? זה או לאפשר משלוח או לאסור, אפשר לקחת תשלום נוסף על שליחת סוללות?

פורסם
  • מחבר

הם כנראה מפסיקים לשלוח בכלל

מה שאומר שאני אצטרך להשתמש בחברות משלוח אחרות כמו בימים של הסבבים הראשונים, המשמעות היא אבל שזה יעלה יותר...

פורסם

הא, באסה :(

פורסם

למה רק עד ינואר?

פורסם
  • מחבר

פתחתי את סבב 6

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=532698

המשלוח הזה כבר יהיה דרך FEDEX לאור העובדה שUSPS יצאו מהתמונה נכון להרגע = המחיר הסופי יגדל באופן יחסי לגודל המשלוח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים