פורסם 2012 במרץ 113 שנים מחבר לא ראיתי באתר שלהם, אני אשאל אבל תשובה תהיה רק שבוע הבא (הם לא עובדים בסופש שלנו)
פורסם 2012 במרץ 313 שנים היי דיברנו כבר באימייל אני מההזמנה הקודמת שבסוף לא נכנסתי אליה.אני מזכיר שאני מעוניין ב 2 סוללות ל SGS2 ומטען תואם.תודהאני התעדכן כאן
פורסם 2012 במרץ 313 שנים מחבר היי דיברנו כבר באימייל אני מההזמנה הקודמת שבסוף לא נכנסתי אליה.אני מזכיר שאני מעוניין ב 2 סוללות ל SGS2 ומטען תואם.תודהאני התעדכן כאןלא שחכתי אותך, אני עדיין מברר את העלות לסבב הזה, כמו שהזכרתי כבר... הפעם אני מנסה לרדת לפחות ב10~15 ש"ח לעומת המחיר הקודם
פורסם 2012 במרץ 513 שנים לא רוצה להידחף לדיון, רק רציתי לספר שהזמנתי עצמאית מANKER באיביי (לפני שראיתי שקיים על זה דיון כאן - וזה כבר סבב 5!! סחטיין)ההזמנה נעשתה ב1.3 וכבר היום הגיעה החבילה בדואר - הזמנתי סוללה לSGS2 וסוללה חיצונית 3200mah כדי לבדוק איך היא...אם מישהו רוצה חוות דעת או ביקורת על הסוללה החיצונית, אני אשמח לתת כזאת בעוד כמה ימים...
פורסם 2012 במרץ 513 שנים מחבר אני מניח שהזמנת את הAnker SlimTalkאני עכשיו כותב ביקורת על הASTRO 5600MAH מתכנן לפרסם השבוע אולי
פורסם 2012 במרץ 513 שנים כן, זה הSLIMTALK , האסטרו קצת "גדול" עליי (גם מימדים וגם יחס עלות/תמורה) - יש גם את הWALKPOWER אבל הוא יקר יותר ופחות mah אז בחרתי בSLIMTALK
פורסם 2012 במרץ 1513 שנים מחבר כן, ועם קיבולת יותר גדולהעל הדרך העלתי ביקורת ל ASTRO 5600 חפשו בגוגל "ביקורת ANKER Astro 5600mah" לינק ישיר זה בעיה בHW
פורסם 2012 במרץ 1513 שנים אני מזכיר שאני מעוניין ב 2 סוללות ל SGS2 ומטען תואם.תודההסוללות מצריכות מטען שונה מהמקורי שבא עם גלאקסי 2?
פורסם 2012 במרץ 1613 שנים מחבר מעוניין בסוללה אחת עבור S1 + מטען חיצונישלחתי לך פרטייש מטען קיר רגיל? :-X ? בדומה לזה שמגיע עם כל מכשיר רגיל? משקע למיקרו USB
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.