עבור לתוכן

50GB חינם בענן לכל בעלי מכשיר מבוסס אנדרויד

Featured Replies

פורסם

בלתי אפשרי, זה לא משהו שקיים לו במכשיר פיזית, ה"תיקיה"... רק ברשת ואליו אין לו גישה ברמה שתאפשר פתרון כזה

גם בחלונות זה בעצם העתק של התיקיה עצמה מהרשת

פורסם

מעניין אם אפשר להגדיר לאנדרויד שתיקיות מערכת כמו התיקיה של המצלמה וכו.. יהיו בתוך הDROPBOX.

את זה עושה SugarSync בקלות ומספק בכך גיבוי over-the-air בזמן אמת לכל מה שאתה מצלם בסלולרי - עד 5G חינם.

עובד מעולה - מניסיון.

פורסם

בלתי אפשרי, זה לא משהו שקיים לו במכשיר פיזית, ה"תיקיה"... רק ברשת ואליו אין לו גישה ברמה שתאפשר פתרון כזה

גם בחלונות זה בעצם העתק של התיקיה עצמה מהרשת

נראה לי שאתה לא לגמרי מבין לעומק את הDROPBOX.

קודם כל זה תיקיה על הזיכרון/הרדיסק, רק אחר כך זה העתק של התיקיה ברשת, ואחר כך במידה ויש שינויים זה העתק מהרשת.

אין שום מניעה טכנית מהתיקיה לשמש כתיקיה לכל דבר על המכשיר.

ההבדל בין זה לתיקיה רגילה, זה שהתיקיה הזאת משתקפת ברשת, ומהרשת, בנוסף לקיומה כתיקיה רגילה לחלוטין.

את זה עושה SugarSync בקלות ומספק בכך גיבוי over-the-air בזמן אמת לכל מה שאתה מצלם בסלולרי - עד 5G חינם.

עובד מעולה - מניסיון.

לא מכיר את זה, אבל הפיתרון דרך הDROPBOX יכול לשמש כגיבוי לא רק לתמונות, אלה לכל תיקית מערכת שתרצה לשים שם.

ולא רק שתקבל גיבוי, תוכל לגשת לזה ספונטנית בכל מחשב שתגדיר את הDROPBOX כאילו לא עברת מכשיר.

ותוכל לעשות סדר מכל מחשב, והסדר הזה אוטומטי ישתקף בסלולר.

למשל להעתיק את כל הסרטים החוצה מהתיקיה בDROPBOX (שהיא בעצם השתקפות של התיקיה בסלולרי) ובאותה פעולה תפנה מקום בסלולרי (ברגע שהוא יתעדכן על השינוי).

וכמובן 50GB זה הרבה יותר מ5GB.

רק חבל שזה לא יכול לשמש גם לסרטים.

פורסם

אולי 5G לא מספיק לזה אבל SugarSync מאפשרת לגבות כל תיקיה שרק תרצה (וכמה שתרצה). לא רק תמונות.

פורסם

מועיל

תודה, נרשמתי.

:xyxthumbs:

פורסם

Permissions

This application has access to the following:

Your personal information

read contact data

Allows an application to read all of the contact (address) data stored on your device. Malicious applications can use this to send your data to other people.

:screwy:

פורסם

זה מגיע (או משהו דומה לזה) עם הCYANOGEN.

ניסיתי להגביל גישה לתוכנות מסוימות לדברים שחשבתי שלא אמורים להיות נחוצים לתוכנות.

נחשו מה ?

חלק מהם עדיין עובדים היטב גם אחרי החסימות.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

פתחתי חשבון ואפילו העלתי מהנקסוס קובץ לשרת. אך הוא לא נתן לי 50GB אני עדיין רואה אצלי 5GB.

יש משהו מיוחד שעלי לעשות בכדי להפעיל את התכונה הזו?

פורסם

בלאט :s07:

טוב באסה לי עם היציאות שלי. נקווה להזדמנות אחרת :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים