פורסם 2012 בפברואר 2713 שנים מגניב, עובד אחרי ההרשמה לאתר הורדתי את האפליקציה, וברגע שעשיתי לוגין קיבלתי הודעה ששודרגתי ל-50GB לנצח עכשיו רק צריך לחשוב מה אפשר לשים שם בכלל... אולי נעלה את כל סיפריית ה-MP3 שלי, שיהיה.. חיסרון אחד: יש מגבלה של 100MB פר קובץ
פורסם 2012 בפברואר 2713 שנים עכשיו רק צריך איזה חברת סליולר שתיתן רוחב פס של 50GB בחודש בחינם . לי זה לא משנה יש לי 2GB ואני בקושי משתמש ב100 מגה לחודש כי בעבודה יש WIFI (די מעפן אבל חצי עובד) וגם בבית וה100 מגה זה רק מהWAZE (אני נותן לו להתפרע).
פורסם 2012 בפברואר 2713 שנים יוצרים חשבון באנדרואיד וזהו או יוצרים חשבון במחשב ומתחברים דרך אנדרויד,ו שניה אחרי זה קופצת הודעה שיש לכם 50 ג'יגה מתנה.
פורסם 2012 בפברואר 2713 שנים וואללה - עובד ממה שאני מבין זה לא כמו DROPBOX - אין סינכרון אוטומטי אלא זה מקום איחסון בענן שדורש העלאה של כל קובץ ועדכון ידני של קבצי הענן למקומיים. עדיין חביב ושימושי מאוד.
פורסם 2012 בפברואר 2713 שנים ^תודה, הצלחתי...פשוט לא ראיתי באתר מידע על הבונוס הזה ואיך מקבלים אותו (האמת - לא חפרתי לחפש אותו יותר מדי).
פורסם 2012 בפברואר 2713 שנים לא מצאת כי הוא לא קיים שם. גם אני לא הבנתי איפה זה מסתתר, אבל פשוט הורדתי את האפליקציה וברגע שהפעלתי אותה ונכנסתי זה מיד הקפיץ לי הודעה שקיבלתי את הבונוס
פורסם 2012 בפברואר 2713 שנים מעניין אם אפשר להגדיר לאנדרויד שתיקיות מערכת כמו התיקיה של המצלמה וכו.. יהיו בתוך הDROPBOX.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.