עבור לתוכן

50GB חינם בענן לכל בעלי מכשיר מבוסס אנדרויד

Featured Replies

פורסם

מגניב, עובד :) אחרי ההרשמה לאתר הורדתי את האפליקציה, וברגע שעשיתי לוגין קיבלתי הודעה ששודרגתי ל-50GB לנצח :)

עכשיו רק צריך לחשוב מה אפשר לשים שם בכלל... אולי נעלה את כל סיפריית ה-MP3 שלי, שיהיה..

חיסרון אחד: יש מגבלה של 100MB פר קובץ

פורסם

זה אמור להיות לפי משתמש בDROPBOX? או שזה משהו לא קשור?

פורסם

זה אחלה מקום לשמור תמונות, מסמכים וכד'.

פורסם

עכשיו רק צריך איזה חברת סליולר שתיתן רוחב פס של 50GB בחודש בחינם ;) . לי זה לא משנה יש לי 2GB ואני בקושי משתמש ב100 מגה לחודש כי בעבודה יש WIFI (די מעפן אבל חצי עובד) וגם בבית וה100 מגה זה רק מהWAZE (אני נותן לו להתפרע).

פורסם

מקשרים את האפליקציה לחשבון וזהו.

תוכל לפרט מעט?

פורסם

יוצרים חשבון באנדרואיד וזהו או יוצרים חשבון במחשב ומתחברים דרך אנדרויד,ו שניה אחרי זה קופצת הודעה שיש לכם 50 ג'יגה מתנה.

פורסם

וואללה - עובד :xyxthumbs:

ממה שאני מבין זה לא כמו DROPBOX - אין סינכרון אוטומטי אלא זה מקום איחסון בענן שדורש העלאה של כל קובץ ועדכון ידני של קבצי הענן למקומיים.

עדיין חביב ושימושי מאוד.

פורסם

הרבה זמן שאני מחפש מקום אחסון לשמור בו את כל התמונות שלי ושהוא חינמי...

פורסם

צודק, לגבות זאת המילה הנכונה.

פורסם

תוכל לפרט מעט?

מורידים את האפליקציה, מפעילים אותה ועושים login.

פורסם

^

תודה, הצלחתי...

פשוט לא ראיתי באתר מידע על הבונוס הזה ואיך מקבלים אותו (האמת - לא חפרתי לחפש אותו יותר מדי).

פורסם

לא מצאת כי הוא לא קיים שם. גם אני לא הבנתי איפה זה מסתתר, אבל פשוט הורדתי את האפליקציה וברגע שהפעלתי אותה ונכנסתי זה מיד הקפיץ לי הודעה שקיבלתי את הבונוס :)

פורסם

מעניין אם אפשר להגדיר לאנדרויד שתיקיות מערכת כמו התיקיה של המצלמה וכו.. יהיו בתוך הDROPBOX.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים