עבור לתוכן

האם יש חבילות בסלקום אשר דומות לחבילה של רמי לוי?

Featured Replies

פורסם

בעקרון אני רוצה לעבור לרמי לי אך אני צריך להגיע לנקודת השירות ולקנות פלאפון חדש (יש לי 6288 של נוקיה שלא פועל טוב) הבעיה שאין לי כל כך זמן כרגע. יש לסלקום חבילות דומות? והאם הן במעמד של איש מכירה או שזה רק במעמד של "אני מתנתק" וקשרי לקוחות?

פורסם

לא.

לפלאפון הייתה תוכנית זהה לשל רמי לוי, רק עם 25 שקל דמ"ש במקום 15, אבל אני לא יודע אם היא עדיין קיימת. מעבר לכך, אם אתה לקוח יחסית קטן - אין תחרות לרמי לוי.

פורסם

לפני שעברתי לרמי לוי עשיתי לסלקום שיחה "קטנה" כדי לעדכן אותם במה הולך להיות ומה הם מוכנים לעשות.

בהתחלה הנציג הציע חבילה מעפנה אז ביקשתי להתנתק ואז אחרי כמה העברות הגעתי לקשרי לקוחות ושם הם נתנו לי את החבילה הכי טובה שלהם - החבילה של חיילים:

20 לחודש דמי מנוי

30 אג' לדקה ראשונה ו20 אג' לדקה שניה והלאה

20 אג' לSMS

זה לא סיפק אותי אז עברתי לרמי לוי וכמה ימים לאחר מכן אבא שלי קיבל שיחה מסלקום שהם רוצים שנחזור ושהם מוכנים לתת לנו איזה הטבה של 300 שקל על כל מספר שמחזירים.

נשארתי ברמי לוי כי העצבים שהם עשו לי + העצבים שהם יעשו לי לא שווים שום שקל מהם.

פורסם
  • מחבר

אוקי סבבה אם כך.

שאלה אחרת אני רוצה לנייד את המספר שלי לרמי לוי, מה אני צריך לעשות מול סלקום ומול רמי?

פורסם

אתה לא צריך לעשות כלום מול סלקום. רק לבוא לרמי לוי לעשות סים.

פורסם
  • מחבר

רמי כבר יתנקו אותי מסלקום? כי זה ממש יפשט לי את העניינים

כיום יש עמדות של רמי לוי תקשורת רק בחנויות שלהם נכון? כי אני מחיפה והחנות בקריות, קצת מעצבן שזה לא בנתיב התחבורה הרגיל שלי

פורסם

אתה מגיע לנציג ואומר לו שאתה רוצה להתנייד מסלקום (על מנת שהמספר שלך ישמר).

הוא מפשפש במחשב שלו ועושה את הפעולה מול סלקום לבדו ואין קשרי לקוחות וכד'..

עמדות של רמי לוי יש בחנויות עצמן וברשת אייבורי (שם אני עשיתי וזה עבד מעולה)

פורסם
  • מחבר

ואי תודה רבה, יש לי אייבורי רבע שעה מהבית. ולדעת שאני לא צריך לנסוע לקריות בשביל זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים