פורסם 2012 בפברואר 2513 שנים נראה ששוק הטבלטים חם מאי פעם ורכישה של טאבלט נראית הכרחית (אם כי לא בהכרח ) ובמילים פשוטות, איך הnovo7 aurora מpandawill? מכשיר טוב? ניתן לשמוך על האתר? מישהו ניסה?
פורסם 2012 בפברואר 2613 שנים כי קראתי די ויותר בכל נושא הNOVO7 לא רק האורורהבמקרה של האורורה מדובר במכשיר הטוב ביותר בסדרה כרגע (הם מיצרים דגם חדש כל כמה חודשים)הייתי מזמין אותו בעצמי (ואני מכיר כמה אנשים שהזמינו אותו) אבל לי יש כבר את הNOOK שמספיק לי בתור קורא ספרים שהוסב אצלי לטאבלט
פורסם 2012 בפברואר 2613 שנים לי יש את הNOVO 7 ELF, משם. בגלל ראש השנה הסיני לקח לזה קצת מעל לחודש להגיע.המכשיר עצמו, נחמד מאד אחרי שמריצים איזה סקריפט ומתקינים כמה שטויות. יש מדריכים לזה.בעיה קלילה שלו היא שהסוללה לא משהו.החנות הייתה סך הכל בסדר.
פורסם 2012 בפברואר 2613 שנים גם אני קראתי הרבה ביקורות וראיתי כל סרטון אפשרי אבל הייתי רוצה לקרוא ו/או לראות ביקורות/סרטון תוצרת הארץ.
פורסם 2012 בפברואר 2713 שנים תשכחו מהאורורה עד אפריל~הזמנתי אותו ב 28 לינואר, ביטלתי שלשום כי עוד לא שלחו אותו אפילו ולא יכלו להגיד לי כמה זמן עוד עומד לקחת.
פורסם 2012 במרץ 113 שנים מחבר באמת? זין.. בניתי עליו לצבאלמרות שבנתיים אני לא הולך לשום מקוםמה אתה אומר, שווה לשלם עוד כמה שקלים ולהזמין מאיביי? או אתר אחר אולי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.