עבור לתוכן

התלבטות בין HTC Sensation XE לבין Motorola Razr

Featured Replies

פורסם

שלום,

אחרי סקירה לא ארוכה ומעמיקה במיוחד של מכשירים בטווח מחיר של עד 3000 שקלים, נעצרתי בשני הנ"ל. אני לא מחשיב את עצמי בתור מבין גדול בסלולריים או מערכות ההפעלה שלהם, אך עם זאת יש לי חוש טכני מסוים וישנם פיצ'רים שחשוב שיהיו בסלולרי שלי.

לגבי שני המכשירים האלו, ההתלבטויות שלי הן כאלה:

1. מבחינה טכנית, עד כמה שאני מבין, הם פחות או יותר זהים. אבל, ב-HTC יש את גרסת האנדרואיד האחרונה, לעומת 2.3.5 ב-RAZR. כמה קל יהיה (האם ניתן בגלל בכוחות עצמך) לעדכן את הגרסא ב-RAZR, לכשתופיע? ומתי זה צפוי?

2. מסך AMOLED ב-RAZR לעומת S-LCD ב-HTC. עד כמה ההבדל הזה משמעותי?

3. חיי בטריה בשימוש סביר - הבנתי שבשני המכשירים הסוללות לא משהו בכלל. האם המצב באמת כ"כ גרוע? לאילו מכשירים היום בקטגוריה ישנה סוללה טובה?

4. RAZR נעול ל-5 מסכים בלבד? פתיר?

5. איך שניהם עובדים ברמי לוי? בעוית קליטה למיניהן?

אשמח לקבל תשובות והמלצות נוספות למכשירים. אסכם ואומר שמה שחשוב עבורי שיהיה במכשיר המומלץ זה:

1. אנדרואיד

2. סוללה טובה

3. יכולת שדרוג קיימת וקלה (יחסית), או לפחות מובנת מספיק על מנת שאוכל לבצע לבד

4. זמינות אקססוריז למיניהם, לא בהכרח רק בארץ.

תודה רבה לכל העונים!

פורסם

1. גרסת האנדרואיד האחרונה היא 4 (יש כמה תת גרסאות אבל זה לא כל כך עקרוני). שניהם צפויים לקבל את גרסה 4 בקרוב מאוד.

2. לא יודע לענות לך בוודאות. לי יש טלפון אחר עם AMOLED וזה מסך מצוין, עם זאת גם ה S-LCD אמור להיות מצוין.

3. אין לי ניסיון עם שני המכשירים, אבל הטלפונים המודרניים בד"כ לא מצטיינים בקטגוריה הזאת.

4. תחליף LAUNCHER (כלומר, את הממשק המקורי של מוטורולה. זה נעשה ע"י הורדת תוכנה מהמרקט, זה לא פריצה).

5. ה-RAZR תומך בתדרים שלו בלי בעייה, ה-XE רק בצורה חלקית (תדר 2100 בלבד).

מכשירים אחרים ששווה לשקול - הגלקסי S 2 כמובן..

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה, יואב.

שאולות נוספות שיש לי לגבי ה-RAZR:

1. האם העובדה שלמכשיר יש מיקרו-סים, משפיעה עליו בדרך כלשהי או שזה עניין קוסמטי בלבד?

2. צפוי לקבל את העדכון לאנדרויד 4 - בצורה רשמית? העידכון פשוט יתבצע דרך הפעלו בממשק רשמי? באופן אוטומטי?

פורסם

1. אין שום נפקות לעניין הזה - לא תכלס ולא קוסמטית

2. אמור לקבל בצורה רשמית. איך יבוצע זה כבר תלוי במפעילה שלך

פורסם

בד"כ העדכונים נעשים OTA (over the air) - פשוט תקבל הודעה שיש עדכון לטלפון שלך.

פורסם
  • מחבר

הזמנתי את ה-RAZR היום, תודה על העזרה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים