עבור לתוכן

Nexus ארופאי, שאלה לגבי מטען

Featured Replies

פורסם

מה המצב אנשים? אני כננרה חודש הבה קונה את ה NEXUS, בארץ אין מצב שאני קונה כי יקר פה, אלה אם ימצע די טרייד אין. השאלה שלי היא כזאת, הדגם הזה נמכר במספר לא מועט של אתרים מחו"ל, חלקם מארה"ב, חלקם ממדינות מארופה, אני לא רוצה עכשיו להתרוצץ באתרים או לקנות מתאם מ US או UK ל EU, אז השאלה היא, איפו אני יכול לקנות את המכשיר אם מטען ארופאי בקופסה? הכוונה מקורי וקופסה סגורה, בלי לרכוש עוד איזה מתאם לשקע וכו', הרי הוא נמכר גם ארופה, אז אני מאמין שזה הולך אם מטען ארופאי, מקסימום ירכוש דגם אם מטען ל US כי הוא די קטן ומתאם לא יגדיל אותו יותר מידי, אבל שטח לא של UK חח כי המטען שם הוא כמו חיבור ישן למזגן, תודה. אה ו , בארץ אם כבר, מוכרים אותו אם מטען מקורי? או איך? אני יודע שכל מטען USB יעבוד, אבל מעדיף ללכת על מקורי.

פורסם

קח כך מטען מיקרו USB נורמלי וזהו... לא את הזבל הסיני אלא של חברה כלשהי

לי יש את המטען נוקיה שלי שקניתי בזמנו לN1 ומשרת אותי עד היום

פורסם

אין שום סיבה להתעקש על מטען מקורי, מטען הכי פשוט יעשה את העבודה (ואין סכנה בשימוש בו).

בבריטניה מוכרים עם תקע בריטי. בארה"ב עם אמריקאי. בשאר אירופה עם תקע אירופאי שמתאים גם לארץ. בישראל כל חנות בעיקרון כולה לעשות מה שבא לה, יש כאלו שמחליפות (אם הן קנו מארה"ב או מבריטניה) ויש כאלו שקנו מראש עם תקע אירופאי. אם אתה מזמין מבריטניה, לעיתים הן יספקו לך מכשיר עם מטען חשמלי תואם, או שהן יספקו מתאם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים