עבור לתוכן

מחפש אוזניות גיימינג 5.1

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לרכוש אוזניות גיימינג סראונד למשחקים וסרטים וקצת מוזיקה (בלי דגש על מוזיקה).

יש לי כמה שאלות כלליות:

1)עברתי על כמה דגמים שונים וראיתי שיש שני הבחנות עיקריות: 5.1 ווירטואלי ו- 5.1 אמיתי. האם ההבדל מורגש בכלל? זה משנה לי איך נוצר הסראונד?

2)באוזניות הוורטואליות יש גם 7.1, זה שימושי בכלל?

3)אין לי כרטיס קול חיצוני אלא מובנה בלוח (אבל אחד סביר), לכן עדיף חיבור USB או או חיבור אחר?

בגדול התקציב שלי דחוק ולא אכפת לי לרכוש גם יד-2. כרגע אני מתלבט בין G35 של לוגיטק לבין Roccat Kave. הלוגיטק ווירטואלי והרוקט אמיתי. את שניהם אני יכול להשיג במחיר טוב יד שנייה, מה עדיף?

פורסם

1. בתור בעלים של G35 אני מוכרח לציין שקשה לשים לב לכיוונים הוירטואלים. אני אומנם רכשתי אותם ב80$ מחו"ל במבצע אז לא כואב לי עליהם אבל אם אתה מתלבט אז אין טעם לשלם לטעמי 600+ עליהם בארץ.

2. כמו שאמרתי - עוד לא יצא לי ממש לשים לב

3. כמה חיבורים יש לכ. קול המובנה?

אני יכול להגיד על הG35 שהן נוחות ועופות את כל הראש. לפעמים הן קצת מחליקות במידה ואתה מזיז את הראש מהר או סתם נשכב אחורה פתאום. הצליל טוב ויש גם באסים נחמדים - לא משהו מפוצץ יותר מדיי.

אם יש לך עוד שאלות עליהן - אני אשמח לעזור.

פורסם
  • מחבר

^^תודה על התגובה.

למעשה אני מתכנן על ה- G35. מה שמפחיד אותי הוא העניין של הווירטואלי הזה, אתה אומר "שקה לשים לב לזה", מה אתה מתכוון שזה כמו 5.1 אמיתי וקשה להבחין בי ווירטואלי ללא? או שקשה לשים לב להפרדה של הכיוונים? כי אם אתה מתכוון שקשה לשים לב לכך שזה סראונד אז זה לא מה שאני מחפש.

בגדול אשמח לשמוע כמה חסרונות וייתרונות בולטים על הדגם. אתה מסוגל להבחין נגיד במשחק אם בא משיהוא מאחור מלפני או מהצד? איך היא בסרטים ומוזקיה. אמרתה גם באסים נחמדים..ז"א הם יודעות לתת באסים שצריך?

לגבי הכרטיס קול שלי הוא בעל 6 יציאות 3.5 + יציאה אופטית אחת + 2 יציאות 3.5 מקדימה במארז. והוא מאושר DOLBY (קיבלתי גם מדבקה של דולבי איתו :P ).

פורסם

לא יצא לי לשמוע 5.1 אמיתי אז אין לי איך להשוות.

אם לא חשוב לך הסראונד אז תקח אוזניות סטריאו טובות יותר באותו מחיר.

עוד לא יצא לי לשחק איתן במשחק יריות כלשהו אז אני לא יודע לגבי זה אבל הסרטים לא הניבו תוצאות כאלו טובות כמו שציפיתי.

יתרונות וחסרונות אתה יכול למצוא בכל ביקורת..

באסים זה דבר יחסי - יש כאלו שיסתפקו במעט ויש כאלו שירצו רעידת אדמה לראש.

פורסם
  • מחבר

קניתי בסוף roccat kave 5.1:

http://www.roccat.org/Products/Gaming-Sound/ROCCAT-Kave-5-1/

אלו אוזניות 5.1 אמיתי. לבנתיים אני עוד מנסה ללמוד אותן. הן קצת כבדות על הראש אבל לא רציני ובסרטים הסראונד שלהם ממש מורגש. למוזיקה הן לא הכי טובות שיש.

אם מישהוא מחפש אוזניות למשחקים/סרטים שיפסיק לחפש, אלו הבחירה הנכונה! עברתי על כל דגם שקיים עד שהגעתי אליהן. הן עולות 327 ש"ח באיבורי לזמן מוגבל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים