פורסם 2003 בדצמבר 2721 שנים שלוםיש לי WIN XP HOME רציתי לשאול אם אני יכול להשתמש באותו הסיריאל במחשב נוסף שיש ברשותי.תודה מראש.
פורסם 2003 בדצמבר 2721 שנים בעיקרון אסור, אתה חייב לקנות רשיון נוסף..אתה מדבר על מחשבים ביתיים או משרדיים ?
פורסם 2003 בדצמבר 2721 שנים מחבר המחשבים הם ביתיים וגם אמורים להיות מחוברים ברשת...אם לא תיהיה ברירה אני אקנה רישיון נוסף פשוט רציתי לדעת אם ישנה אפשרות להשתמש באותו הרישיון כדי לחסוך עלות של רישיון חדש
פורסם 2003 בדצמבר 2721 שנים כל הרעיון של האקטיבציה הוא שלא תוכל להפעיל אותו על שני מחשבים.אין דרך חוקית לעשות את זה, אתה צריך רשיון לכל מחשב.
פורסם 2004 בינואר 1021 שנים הבאתי ווינדוס XP PRO ואין לי הגבלה של 30 יום כמו ב HOME זה ככה בכל ה XP PRO ??ואם כן אז מה הבעיה פשוט להתקין PRO וזהו ??
פורסם 2004 בינואר 1021 שנים לפי החוק אסור לך להתקין על שני מחשבים את אותו סיריאלאתה חייב לקנות עוד רשיון למחשב השניוLanzar אל תשתלט. פתח דיון משלך
פורסם 2004 בינואר 1121 שנים כל הרעיון של האקטיבציה הוא שלא תוכל להפעיל אותו על שני מחשבים.אין דרך חוקית לעשות את זה, אתה צריך רשיון לכל מחשב. אבל אתה יכול לבטל את האקטיבציה..
פורסם 2004 בינואר 1121 שנים צודק.אבל הזמן האחרון אני שם לב למגמה של התעלמות מזה.אני כבר פירמטתי 4 פעמים וכידוע אחרי שלוש צריך לאסור אותי,אז כאשר התקשרתי למרכזנית היא פשוט נתנה לי את הקוד בלי שאלות.
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים אבל אתה יכול לבטל את האקטיבציה..מה שאפשר לעשות ומה שחוקי לעשות זה שני דברים שונים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.