עבור לתוכן

אין תקשורת בין מדפסת 6500A למחשב המחוברים ברשת קווית

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

ברשותי מדפסת משולבת HP 6500A המחוברת למודם HOTBOX של הוט.

עד עתה הכול עבד ללא דופי.

אתמול עברתי לחבילה של 100 מגה, ומאז הכול השתבש. פתאום אין תקשורת בין המחשב למדפסת.

ניסיתי להסיר את המדפסת ולהתקינה מחדש, בתקווה שזה יסדר אולי את הבעיה.

אלא שההתקנה לא מתבצעת במלואה, ובסופו של דבר מה שמותקן זה רק קובץ עזרה ו-HP UPDATE

פניתי לתמיכה של HP העולמית (באמצעות צ'אט) והם הסבירו לי שההתקנה לא מתבצעת כהלכה היות ואין תקשורת בין המחשב למדפסת.

היום בצהריים שוחחתי עם התמיכה של HP בארץ.

הנציג ביקש ממני להדפיס דו"ח שנקרא:

HP Network Configuration Page

לאחר מכן התבקשתי להקריא את כתובת ה-IP שמופיעה באותו דו"ח

כאשר עשיתי זאת, הוא עצר אותי מיד בהתחלה וטען שכתובת IP שמתחילה ב- 169 , אינה תקינה ומבחינתו העניין נגמר, כי הם לא תומכים בראוטרים. הוא שלח אותי לפנות להוט

אמרתי לו שטכנאי של הוט היה אצלי ממש לפני קצר וסידר את החיבור למחשב המדיה סנטר (שגם השתבש), אבל במדפסות הם כבר לא נוגעים.

וכך אני נופל פה בין הכיסאות, ולא יודע איך לתקן את הבעיה בתקשורת בין המדפסת למחשב....

מקווה שמישהו יודע איך להיחלץ ממצב כזה.

תודה רבה

פורסם
  • מחבר

עדכון:

בסופו של דבר נמצא הגורם.

מסתבר שלאחר המעבר לחבילה של 100 מגה, בהוט משום מה העבירו את ה-HOTBOX למצב של מודם.

כתוצאה מכך כל המכשירים בסלון חדלו למשוך כתובת IP תקנית, ולכן לא הייתה גישה לרשת.

כעת ניאותו להחזיר את המכשיר למצב ראוטר, ועניין התקשורת הסתדר.

הבעיה היחידה שעדיין נותרה, זה חוסר היכולת להתקין את תוכנת המדפסת במחשב.

כפי שציינתי קודם ההתקנה לא מתבצעת במלואה, ולמעשה אין לי אפשרות לבצע פעולות במדפסת דרך המחשב!

פורסם

אתה חייב קודם לבצע הסרה מלאה ואז להתקין.

REVO UNINSTALLER יכול לעזור למצוא ולהסיר את כל מה שקשור (חינמי ללא התקנה).

אז תתקין מחדש.

פורסם
  • מחבר

תודה גונן

אכן ביצעתי הסרה מלאה.

אמנם לא באמצעות REVO, אלא ע"י 2010 Your Uninstaller שהיא דווקא לא חינמית.

משום מה זה לא עזר, ושוב שוב התבצעה התקנה חלקית מאוד, שכללה אלמנטים זניחים בלבד של התוכנה המלאה.

בחיפוש גוגל , גיליתי שעוד משתמשים מעבר לים נתקלו בתופעה דומה.

כנראה שיש כאן פשלה רצינית של HP

ניסיתי לעשות שחזור מערכת, ולמזלי עוד הצלחתי לאתר את נקודת הזמן, ממש לפני הסרת התוכנה ביום ראשון השבוע.

להפתעתי השחזור הצליח (ברוב המקרים זה לא קורה) והמדפסת חזרה לתפקד בהצלחה, כמו קודם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים