פורסם 2012 בפברואר 2613 שנים ברור שהסיבה היא שמשתלם להם לעשות את מה שהם עושים. השאלה היא למה זה משתלם....
פורסם 2012 בפברואר 2613 שנים זה משתלם בגלל שהיחידות האלה זולות לייצור הואיל והשוק המקומי מימן את הפיתוח והמכונות ועכשיו היחידות הבאות כבר זולות יותר.הם מנסים למכור את העודפים בשוק מאוד תחרותי, זה הימור שיכול להשתלם כי אם יצליח יפתח בפניהם שוק ענק.בסה"כ היצרנים הישראלים מאוד קטנים לכן הם עובדים בקטן, אם היו גדולים היו עובדים בשיטת ההיצף ומציפים את השוק החדש בסחורה זולה.הרעיון אותו רעיון, למכור בזול בשוק חדש.
פורסם 2012 בפברואר 2613 שנים דווקא בגלל שהם פתחו לעצמם את השווקים הגדולים (קרי, ארה"ב ואירופה) אנחנו צריכים ליהנות ממחירים טובים בהרבה.
פורסם 2012 בפברואר 2613 שנים משתלם כי הצרכן הישראלי לא מבין שיש לו כוח,אני זוכר בדיוק לפני 11 שנים הייתי בניו יורק בחנות ישראלית בקווינס וראיתי שהמוצרים יותר זולים מבארץ,אמרתי את זה לאבא שלי והוא התעקש שדבר כזה לא יכול להיות ושכנראה זאת טעות.כנראה שהישראלים פשוט לא מאמינים שדופקים אותם.איך אומר הפיתגם " Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me"הבעיה היא לא החברות (שמטבען מנסות למקסם רווחים) ,הבעיה היא הצרכן
פורסם 2012 במרץ 813 שנים בהחלט כן, וזה מתבטא לא רק באוכל...דוגמא, דיבורית של סקאלה ריידר פיתוח ישראלי ומיוצר במזרח הרחוק נמכרת בארץ פי 2 עד פי 3 מאשר בארה"ב על ידי החברה.
פורסם 2012 במרץ 813 שנים במקום שחברות ישראליות ינצלו את הייצור ההמוני שלהם כתוצאה משיווק בשווקים גדולים (משמעותית - ארה"ב ואירופה) וימכרו בארץ בזול יותר,הם מוכרות כאן יקר יותר. למה? כי אנחנו קונים.
פורסם 2012 במרץ 813 שנים פשוט מהסיבה שיש לנו כאן יותר מדי מיסים שמייקרים הכל ואז רמת המחירים הכללית גבוהה. אבל כל נסיון להוריד מיסים נתקל בצווחות גוואלדמנסים להוריד מס על טונה, מקבלים צרחות מאורזי הטונהמנסים להוריד כמה אגורות בחלב, הצילו, הרפתנים וכל משק החלב בסכנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.