עבור לתוכן

טאבלט עבור סבתא- בסביבות 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

סבתא שלי מבוגרת וקצת מתקשה עם המחשב שלה, אז חשבנו לרכוש לה טאבלט מכיוון שזה מכשיר נייד וקל לתפעול.

רציתי לשאול אתכם- תוכלו לעזור לי להחליט איזה טאבלט כדאי לי לרכוש? המאפיינים העיקריים שאני מחפש בו הן- שיהיה לו מסך בוהק שקל לקרוא בו (יש לה קצת בעיות ראייה, לא משהו קריטי), שיהיה נוח לתפעול, שלא יהיה נעול להורדת אפליקציות (כמו הIPAD למשל, שבו אני לא מעוניין, כי צריך לפרוץ אותו כדי להוריד כל מיני אפליקציות) ושהמחיר שלו יהיה סביר (נדמה לי שעד 2,500 ש"ח ככה, אני לא ממש מבין במחירים של המכשירים האלה).

לפני שנכנסתי לכאן נכנסתי לזאב וראיתי טאבלט של Archos שהיו עליו המלצות חמות, אך אמרו שהמכשיר נעול מבחינת אפליקציות. הבנתי גם שהטאבלטים של סאמסונג הם פשוטים ונוחים לתפעול. אז אם תוכלו קצת להכווין אותי זה יכול מאוד לעזור לי.

תודה מראש על העזרה.

פורסם

Asus Transformer מצויין. גם כמובן הGalaxy tab 10.1.

קראתי די הרבה תלונות על הטאבלט שלArchos.

פורסם

אם היא לא מסתדרת עם המחשב שלה לא נראה לי שלהסתדר עם טאבלט יהיה לה יותר קל. גם לא נראה לי שהיא תנצל יתרונות של הטאבלט כמו משחקים / להל\תלהב שיש לך טאבלט xD חח..

לא באמת לדעתי פשוט עדיף לקנות לה משחב נייד קטן וקל .. לא?

פורסם

שוב בטח זה יעורר ויכוח משעמם, אבל מהניסיון שלי ה-IPAD2 ינצח כאן.

פורסם

בבקשה תוסיף את התקציב לכותרת. כדי לערוך את הכותרת לחץ על הכפתור modify.gif ושם מעל שדה ההודעה יש שדה לכותרת. תודה.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על ההמלצות וההכוונות, יידעתם אותי על מכשיר שלא הכרתי- האזוס טרנספורמר. כנראה שאלך עליו או על הסמסונג גלקסי טאב.

הסיבה שאני לא רוצה לקנות אייפד היא שכדי באמת להשתמש בו- צריך לפרוץ אותו. אני מבין שזה כנראה המכשיר הטוב ביותר מסוגו בשוק כיום, אבל אני מעדיף לרכוש מכשיר קצת פחות טוב, אבל שיהיה ניתן להשתמש בו בנוחות.

הסיבה שאני רוצה לקנות לה טאבלט ולא מחשב נייד היא מסך המגע שלו- שהוא מאוד פשוט לתפעול. סבתא שלי כן יודעת לתפעל מחשב, אבל אני חושב שטאבלט הוא פשוט יותר- נוגעים ונוסעים, אתם יודעים.

פורסם

יש גם את ה-Motorola XOOM, אלה מכשיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים