עבור לתוכן

סמארטפון זול (700-800 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

אני מחפש לקנות סמארטפון זול, כרגע לפי מה שראיתי ה galaxy mini הוא הטוב ביותר מבין האופציות שקימות בתקציב שלי. אני מתכוון בעיקר לגלישה בדפדפן ושימוש בwhatsapp, לכן אני לא הולך על משהו קצת יותר יקר כמו ה gio או ה ace שנראים לי קצת יותר טובים אבל הם חריגה די משמעותית מהתקציב.

יש לי כמה שאלות:

1. כרגע אין לי חבילת גלישה, הסיבה שאני קונה פלאפון דרך חנות ולא דרך החברה היא בגלל שאני לא רוצה להתחייב לחבילה יקרה מכיוון שכרגע אני משלם מעט מאוד בחודש, העניין הוא שאני בכל מקרה אצתרך חבילת גלישה בשביל הwhatsapp והדפדפן(בעיקר פייסבוק, בלי יוטיוב ודברים כאלה), האם אני אצתרך חבילת גלישה רצינית בשביל להשתמש בזה? הבנתי שהwhatsapp כל הזמן מחובר, האם הוא צורך חבילת גלישה רצינית?

2. האם אני אוכל בכלל להשתמש בכרטיס סים הנוכחי שלי בסמארטפון? הבנתי שיש מיני סים בסמארטפונים.

3. האם יש פלאפון טוב יותר בתקציב הזה?(700-800 ש"ח), שמתי לב שיש את המכשיר הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=808965 , הוא קצת יותר יקר, אך האם הוא עדיף על המיני? לא מצאתי עליו יותר מדי חוות דעת.

תודה מראש לכל העוזרים :)

פורסם

בשביל גלישה נוחה ושימוש נוח בטקסט אתה צריך מסך ברזולוציה נורמאלית.

ברזולוציה של 240X320 אין מספיק מקום למקלדת נורמאלית על המסך וודאי לא לראות מה אתה מקליד והיכן.

גם בגלישה נכנס מעט מאוד במסך וזו חווייה מתסכלת של גלילה אינסופית, זום בלי סוף ופונטים מפוקסלים.

בתקציב הזה לא תקבל רזולוציה גבוהה מזה...

אמנם תוציא פחות אבל לא תקבל משהו שמיש.

אם אתה מתעקש להישאר בטווח המחירים הזה קח XPERIA X10 MINI PRO במקום.

אמנם בעל מסך 2.6 אינטש אבל ברזולוציה זהה ועם מקלדת פיזית מעולה שמשאירה את כל שטח המסך פנוי לצפיה.

האמת שהיא עדיפה על מקלדות וירטואליות ככלל בלי קשר אם מרבית השימושים שלך זה לטקסט.

הוא קטן מאוד, קומפקטי ומהיר עם יכולות צילום ומדיה מצויינות. אפילו זול...

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=782787

אני ממליץ לך בחום לעלות בתקציב ולקחת מכשיר עם מסך גדול יותר ברזולוציה נורמאלית - או לקנות יד שניה.

יש מכשירי HTC DESIRE במצב מצויין ביד2 בסביבות ה-800-1000 ש"ח ואפילו פחות למשל.

הכי מומלצים לדעתי - XPERIA RAY או ה-MOTOROLLA DEFY בסביבות ה-1300 ש"ח.

אין משהו ביניים - אולי MOTOROLLA MILESTONE העתיק והכבד עם מסך ראוי ומקלדת פפיזית...

ה-RAY קטן מהיר וסקסי עם מסך 3.3 ברזולוציה גבוהה. ה-DEFY מעט זול, שמן ואיטי ממנו אבל עם מסך 3.7 ועמיד למיים (מוקשח).

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך, תודה רבה על העזרה :)

מה לגבי השאלות האחרות? האם אני יכול להשתמש בסים הנוכחי שלי והאם אני אצתרך חבילת גלישה רצינית?

פורסם

* אם זה SIM דור 3 אין בעיה.

* לא צריך חבילת גלישה גדולה מדי - 1G מספיק.

מכיוון שאתה גם לא זקוק למהירות גלישה גבוהה במיוחד (רק אולי ליוטיוב HD למשל) יש לסלקום חבילת גלישה ללא הגבלה ב~25 ש"ח לחודש.

העניין הוא שהם מגבילים את המהירות לחצי מגה אבל מניסיוני האישי זה מעל ומעבר לשימושים כמו שלך.

גם יוטיוב (לא HD) רץ אצלי בלי בעיה...

אתרים כבדים או חיפושים לוקחים מעט יותר מבחבילות מהירות אבל אלא אם אתה משתמש מאוד כבר וקצר רוח זה לא ממש קריטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים