עבור לתוכן

למכור DESIRE HD ולעבור הלאה?

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

ברשותי HTC Desire HD בן שנה.

המכשיר מעולה ואני מרוצה מהיום הראשון.

הפספוס הכי גדול שלי היה שלא קניתי חבילת גלישה מההתחלה ועד עכשיו אני רק עם רשתות WIFI.

אז חשבתי להתקשר לחברות סלולר ולהתחיל להתמקח איתם ולהוציא איזה חבילה נחמדה עם גלישה סלולארית - אני לא מדבר

הרבה והחשבון שלי בדרך עד 150 שקל.

העניין הוא שהמכשיר שלי לא תמוך בשום חברה חוץ מאורנג' עקב בעיית הקליטה - הוא לא תומך בתדרים של פלאפון (ורמי לוי) וסלקום עכשיו.

לכן עלה לי רעיון למכור אותו ולקנות מכשיר חדש.

השאלות הן, כמה אפשר למכור לדעתכם את המכשיר שהוא בן שנה ושמור להפליא, האם כדאי לחפש עסקה בסדר גודל שדיברתי עליו,

והכי חשוב - איזה מכשיר לקנות?

השאלה האחרונה הכי חשובה מכיוון שמאד התרגלתי לממשק הSENSE של HTC והייתי רוצה מכשיר נוסף שלהם, אך יש לי בעיה המסכים שלהם.

מסכי הS-LCD של HTC לדעתי לא מוצלחים ולעומת מסכי הAMOLED שיש בשוק הם לא משהו בלשון המעטה.

סליחה על החפירה ותודה על העזרה =]

פורסם

המכשיר תומך מצוין בתדרים של סלקום, אני לא מבין מה הבעיה, ובמידה ויש לך חשבונית עליו תוכל לעשות תוכניות שונות ומשונות בניתוק זיקה בלא יותר מ-110-120 שקלים בחודש כולל חבילת גלישה כזו או אחרת.

מדובר במכשיר מצוין ש-HTC אפילו הודיעה שתשחרר לו עדכון ל-ICS, ואני לא רואה שום סיבה להחליף אותו במידה ואתה מרוצה. אם אחרי זה אתה עדיין מעוניין - אני מאמין שבין 500 ל-800 שקל תוכל לקבל עליו, תלוי במצבו. בקו התחתון מדובר במכשיר טוב מאוד מבחינת החומרה שלו, כשהסוללה שלו היא נקודת התורפה העיקרית.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי סלקום עברה לאותה רשת כמו של פלאפון ולכן המכשיר לא תומך את כל התדרים, אני טועה?

בכל מקרה איזה חבילות לדעתך אני אוכל לקבל במחיר כזה?

פורסם

אני מסכים עם יואב בקשר ללא למכור את המכשיר. תמשיך איתו עוד איזה חצי שנה - שנה ועד אז אולי יהיה כבר כדאי לשדרג..

פורסם

לפי מה שהבנתי סלקום עברה לאותה רשת כמו של פלאפון ולכן המכשיר לא תומך את כל התדרים, אני טועה?

בכל מקרה איזה חבילות לדעתך אני אוכל לקבל במחיר כזה?

לסלקום היום יש רשת 2100 בלבד עם כיסוי טוב, כאשר בעתיד הקרוב היא תתחיל להציב אנטנות נוספות בתדר 850 מה"ז - אפשר יהיה לחיות טוב עם 2100 בלבד (אורנג' תתחיל להציב אנטנות בתדר 900 מה"ז, אגב, שהמכשיר לך כן תומך בו).

איזה חבילה? במידה ויש לך את החשבונית שעליה כתוב ה-IMEI של המכשיר והשם שלך, תוכל לקבל באורנג' תוכניר קליר 450 ב-130 שקלים בחודש (180 לפני ניתוק זיקה), ותקבל 450 דקות, 450 מסרונים וג'יגהבייט גלישה. במידה ואתה סטודנט או חייל תוכל לקבל אורנג' קליר 550, בה יש 500 דקות, 550 מסרונים וג'יגה גלישה ב-110 שקלים אחרי ניתוק זיקה (180 לפני).

בסלקום לפני מספר חודשים הציעו לי אחרי ניתוק זיקה על nexus s תוכנית שכללה 400 דקות, 400 מסרונים וגלישה לא מוגבלת במהירות מגה ביט ב-99 שקלים (אחרי ניתוק זיקה - שוב, חשבונית עם שם ומספר IMEI) לחודש במשך ושנה ואז המחיר עולה ל-119 שקלים לחודש עד גמר ניתוק הזיקה (כמובן שאפשר אחרי שנה להתקשר ולהתמקח מחדש על המחיר). עם זאת, אני די בטוח שהתוכנית לא רלוונטית, אבל תוכל לפנות ולקבל הצעה (אני מבין שאתה לקוח קיים - ההצעה הראשונית תהיה לא אטרקטיבית כנראה, תתעקש קצת שבאורנג' יש לך הצעה יותר טובה ואחרי לא הרבה מאמץ תגיע כנראה לנציג שימור שיציע לך תוכנית משתלמת).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים