עבור לתוכן

התלבטות בין Galaxy Nexus לNote

Featured Replies

פורסם

ובכן. אפשר לקרוא לזה "צרות של עשירים". אני יכול לקבל מהעבודה את אחד מהשניים.

המפרט של הנוט קצת יותר טוב מהגלקסי נקסוס במעבד(1400 לעומת 1200) ומצלמה(8מ"פ לעומת 5, לא קריטי בשבילי) הנקסוס כבר מגיע עם ICS לעומת Gingerbread בנוט (למרות שבקרוב גם לנוט אפשר יהיה לעדכן).

עד לפני כמה ימים היתי נעול על הנוט......עד שראיתי מישהוא הולך איתו בקניון ומדבר וזה אשכרה נראה מגוחך. אפילו עצרתי אותו לשאול אם זה הנוט והוא אמר שכן.............

מה אומרים?

פורסם

למה אתה צריך טאבלט בתור טלפון?

Galaxy-Note-as-phone1-540x441.jpg

פורסם

עדיף מאשר לפטופ בתור טלפון :lol:

423310_10150658450661280_507341279_11386524_484968353_n.jpg

פורסם

אם זה רק אחד מהשתיים האלו אז הNEXUS

למרות שגם הנקסוס לא להיט ומגיע עם מאיץ גרפי מיושן שלא ממש מספיק לו בגלל הרזולוציה הגבוהה שלו (720P).

פורסם

אם לא אכפת לך לקחת סמארטפון של HTC (כי לא ממש מכירים אותו בארץ, יכירו רק כשיתחילו לשווק בסלקום את HTC SENSATION XL ) אז תבדוק את ה HTC SENSATION XE ..

פורסם

זה לא ממש רלוונטי כי הוא ציין שהוא יכול לבחור בין ה-2 הספיציפים.

פורסם
  • מחבר

אני כבר מחזיק בHTC Sensation. אם היתי יודע שאני מקבל מהעבודה אז לא היתי קונה אותו..:/

בקרוב אני אמכור אותו.

בכל מקרה עוד לא החלטתי.אני צריך לשבת על זה.

פורסם

בתור מחזיק ב-Note, אין ספק שאני ממליץ עליו.

למרות שאין שום בעיה לדבר איתו צמוד לאוזן, בהחלט אפשר להשתמש באוזניית בלוטות'.

אם אתה משתמש כבד במייל, וגולש באתרים / קורא חומר, המסך הגדול והרזולוצייה הענקית הם ללא תחליף.

עם רום צד ג' וקצת אופטימיזציה הסוללה סוחבת יומיים בשימוש בינוני.

וכמובן איך אפשר לשכוח את העט. אם אתה צריך במסגרת העבודה לצלם תמונה ולסמן עליה משהו, או לעשות סקיצה קטנה זה מקל על החיים בצורה בלתי רגילה שלא צריך להעביר למחשב בשביל לסמן משהו.

פורסם

אהה אופס אני אידיוט שכחתי.. חח

פורסם

פותח השירשור צריך להתחיל ברשימת דרישות כי "מה יותר טוב" מאוד תלוי ב"מה אתה רוצה". אם הטלפון ישמש בעיקר בטלפון יש סיכוי שהגודל יפריע אבל אם הוא ישמש בעיקר כצעצוע/מחשב/כלי מסך גדול יכול להיות יתרון (עדיין לא ראיתי הרבה תוכנות שמשתמשות בmultitouch מעל 2 והמסך שלי תומך ב10).

החיסרון העיקרי של הnexus - אין כרטיס SD . אני לא יודע על מה גוגל חשבו כשהם הזמינו את הטלפון מסמסונג :screwy: . הnote נראה פרקטי אבל הוא כנראה קצת גדול. היה לי פעם מכשיר בגודל שלו בערך והוא נכנס לכיס בלי בעיה. אחד החסרונות של מסך גדול היא שהוא נשבר יותר בקלות וזה אומר שתצתרך להזהר איתו. עדיין כל הטלפונים היום מגיעים עם מסכים די גדולים וכנראה שהחברות מרוויחות איזה 50% על שבירות מסך.

עדיין אי אפשר לדעת על איזה טלפון להמליץ בלי לדעת מה הדרישות. הnexus נפוץ בפיתוח אפליקציות . אני חושב שיש לנו כמה כאילו בעבודה (לא בטוח הgalaxy nexus אני חושב הישן יותר).

פורסם
  • מחבר

בהחלט הטלפון בשבלי הוא סוג של מחשב נוסף.אם זה בעניני עבודה(קבצי PDF וכדומה) וגם משחקים בשעות הפנאי.בנוסף לכך אני "עוואר" .ראייה לא משהוא בלי משקפיים.לכן הגודל הוא פלוס בשבלי.

כאמור היתי נעול עם הNote עד שראיתי משהוא הולך ומדבר איתו וזה נראה לי מצחיק.אבל על הזי*ן שלי כולם!.נראה לי אני אלך עליו בסוף

ד"א הוא הגיע היום רשמית לOrange. אחלה מחיר דפקו לו - 5000 שקל.

פורסם

המכשיר ביבוא פרטי או איך? אני פשוט חושב לרכוש ומעניין שיש מקומות עבודה שמחלקים מכשיר

שכביכול לא אושר ע"י משרד התקשורת ליבוא רשמי לפחות..

פורסם
  • מחבר

ממש לא.המכשיר כבר משווק בארץ(סאני תקשורת) וגם הושק השבוע ברשת אורנג'.נמצא כבר בחנוית הפרטיות כבר איזה חודשיים.

פורסם

אחי, אתה מדבר על נקסוס כן? לא ראיתי באתר אורנג'..

פורסם
  • מחבר

טעות שלי.הייתי בטוח שאתה מדבר על הNOTE.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים