עבור לתוכן

לכל מי שחיפש טבלט סיני 10 אינצ' עלום שם - אייפד 2 כבר לא רחוק במחיר

Featured Replies

פורסם

עריכה חדשה - ההודעה הראשונה נמחקה.

נכון להיום המכשיר נמכר חדש לגמרי עם שנה אחריות ב-1880 שח - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=2GUipad216GB

מיותר לציין שזה עקב הורדת המחיר הרשמי ל-400 דולר, עקב יציאת IPAD HD.

אבל עדיין מדובר בטבלט משתלם יחסית למחירו נכון לזמן זה.

פורסם

אתה רציני? זה הבדל של יותר מפי 2 במחיר לעומת טאבלט סיני סביר, איך זה מתקרב למחיר הזה בכלל?

פורסם
  • מחבר

טבלט סיני ממוצע יעלה לך כ-250 דולר. תוסיף לזה מע"מ בארץ ומשלוח - כ-300 דולר.

אתה מגיע בקלות למחיר קרוב ל-1200 שח.

ההפרש לאייפד 2 הוא 700 שח וזה כבר לא פי 2.

אל תשכח שיש לך שנה אחריות ואפשרות ל-36 תשלומים על האייפד במקרה הזה.

ובנוסף קצת קשה להשוות טבלט low-end עם מוצר כמו אייפד.

נ.ב. פקטור שאתה לא לוקח בחשבון הוא קניית חתול בשק. באייפד אתה יודע בדיוק מה תקבל.

בכל מצב אחר, אתה לוקח סיכון מסויים שהמוצר שתקבל יענה על הציפיות שלך

בשום מקום לא כתבתי שהמחיר של אייפד 2 הוא כמו טבלט סיני. נכון לעכשיו הוא לא רחוק במחיר כמו שהוא היה לפני המכירה הזו (~2200 שח)

פורסם

בעוד שמדובר בירידת מחיר משמעותית, החתול בשק שלי עלה פחות משליש המחיר הנ"ל. פחות מ150$ כולל משלוח, פטור ממסים למיניהם.

אגב, בין לבין יש את הטבאלטים של ARCHOS שמציגים ליבות כפולות על אנדרואיד 3.2 במחירים של 1400-1800 בגדלי מסך שונים.

36 תשלומים לא ממש ממתיקים את הגלולה בעסקה כזו.

ברגע שמדובר ביחס של מעל ל1:3 ה IPAD שגם לא מבוסס אנדרואיד (מבחינתי זה חיסרון) לא מאד אטרקטיבי.

פורסם

טבלט סיני ממוצע יעלה לך כ-250 דולר. תוסיף לזה מע"מ בארץ ומשלוח - כ-300 דולר.

אתה מגיע בקלות למחיר קרוב ל-1200 שח.

ההפרש לאייפד 2 הוא 700 שח וזה כבר לא פי 2.

אל תשכח שיש לך שנה אחריות ואפשרות ל-36 תשלומים על האייפד במקרה הזה.

ובנוסף קצת קשה להשוות טבלט low-end עם מוצר כמו אייפד.

נ.ב. פקטור שאתה לא לוקח בחשבון הוא קניית חתול בשק. באייפד אתה יודע בדיוק מה תקבל.

בכל מצב אחר, אתה לוקח סיכון מסויים שהמוצר שתקבל יענה על הציפיות שלך

בשום מקום לא כתבתי שהמחיר של אייפד 2 הוא כמו טבלט סיני. נכון לעכשיו הוא לא רחוק במחיר כמו שהוא היה לפני המכירה הזו (~2200 שח)

אתה כנראה לא מכיר את המצב העדכני של שוק הטאבלטים, אתה יכול לקנות ב250$ טאבלט סיני כולל משלוח שכולל אנדרואיד 4.0 שהוא לא כזה low end.... וזה לא יוצא "רק" 700 שקל הבדל זה יוצא הרבה יותר הבדל... ובמחיר כזה כבר מזמן הייתי יכול לקנות מחו"ל טאבלט שהוא לא סיני, זה לא משהו חדש... הולכים על טאבלט סיני כדי לחסוך ולא כדי שיהיה הבדל קטן, והתמורה של טאבלט סיני הוא הרבה יותר גבוהה מאייפד לא משנה מאיזה דור במחיר שלו.

פורסם

אין ספק שאם היינו מחלקים את הטאבלטים לCLASSים שונים, אז הטאבלטים הסיניים מבוססי הANDROID 4 אבל חד ליבתיים כמו הNOVO 7 ELF שלי, הוא לא באותה קלאסה של הטאבלטים מבוססי הTEGRA 2 למיניהם, אבל הוא עולה כרבע מהמחיר. רבע מהמחיר שלהם או מהIPAD המקביל להם וכחצי או שליש מהאלטרנטיבות מבית ARCHOS. כך שלסינים עדיין יש איזשהו קלף בשרוול.

פורסם
  • מחבר

YZ, אנחנו מדברים על טבלטים בגודל של 9.7-10 אינצ'. ולצערי אין כאלו במחיר של 150 דולר.

גם הטבלט של ארקוס בגודל 9 אינצ' עולה יותר מ-300 דולר בכל מצב שלא תציג את זה.

אתה כנראה לא מכיר את המצב העדכני של שוק הטאבלטים, אתה יכול לקנות ב250$ טאבלט סיני כולל משלוח שכולל אנדרואיד 4.0 שהוא לא כזה low end.... וזה לא יוצא "רק" 700 שקל הבדל זה יוצא הרבה יותר הבדל... ובמחיר כזה כבר מזמן הייתי יכול לקנות מחו"ל טאבלט שהוא לא סיני, זה לא משהו חדש... הולכים על טאבלט סיני כדי לחסוך ולא כדי שיהיה הבדל קטן, והתמורה של טאבלט סיני הוא הרבה יותר גבוהה מאייפד לא משנה מאיזה דור במחיר שלו.

המושג Low end מייצג במקרה הזה את איכות המוצר ולא את המפרט שלו.

טבלט סיני מחברה עלומה הוא מוצר שאתה לא יודע בוודאות את האיכות שלו לפני שאתה קונה אותו. וזה שכתוב IPS SCREEN ממש לא מעיד על איכות החומרה.

אני לא מתווקח איתכם מי עדיף, סיני או לא סיני - נכון להיום מי שרצה לקנות טבלט סיני רק כי הוא זול, יכול לקחת בחשבון שמחיר האייפד בארץ ירד,

וכעת הוא יכול להיות אופציה למי שכן חשוב לו להכיר את המוצר שלו לפני הקניה.

יאניק, אם כל השוק היה דומה לך - השוק בארץ היה מוצף בטבלטים סיניים זולים. ועובדה שרוב הטבלטים שנמכרים פה הם של חברות מוכרות.

פורסם

במקרה שאנחנו באמת מגבילים את הדיון ל9" ומעלה דבריך אכן מקבלים חיזוק מהותי.

פורסם

YZ, אנחנו מדברים על טבלטים בגודל של 9.7-10 אינצ'. ולצערי אין כאלו במחיר של 150 דולר.

גם הטבלט של ארקוס בגודל 9 אינצ' עולה יותר מ-300 דולר בכל מצב שלא תציג את זה.

המושג Low end מייצג במקרה הזה את איכות המוצר ולא את המפרט שלו.

טבלט סיני מחברה עלומה הוא מוצר שאתה לא יודע בוודאות את האיכות שלו לפני שאתה קונה אותו. וזה שכתוב IPS SCREEN ממש לא מעיד על איכות החומרה.

אני לא מתווקח איתכם מי עדיף, סיני או לא סיני - נכון להיום מי שרצה לקנות טבלט סיני רק כי הוא זול, יכול לקחת בחשבון שמחיר האייפד בארץ ירד,

וכעת הוא יכול להיות אופציה למי שכן חשוב לו להכיר את המוצר שלו לפני הקניה.

יאניק, אם כל השוק היה דומה לך - השוק בארץ היה מוצף בטבלטים סיניים זולים. ועובדה שרוב הטבלטים שנמכרים פה הם של חברות מוכרות.

לדעתי האישית השוק בארץ לא מוצף על ידי טאבלטים סינים כי השוק בארץ עדיין לא בשל בכלל לטאבלטים.... אחרת אצל כל בן אדם שני כבר היה טאבלט בדיוק כמו שיש לכל בן אדם שני סמארטפון, בנוסף רק לאחרונה יוצאים טאבלטים במחירים כ"כ זולים ובאיכות טובה ועם תאימות מלאה באנדרואיד, ככה שלדעתי זה עניין של זמן עד שגם הם יצוצו פה כמו פטריות.

פורסם

אני רוצה להוסיף משהו לדיון לגבי "חברה סינית עלומת שם":

ישנן מספר חברות סיניות "עלומות שם" שהמוצרים שלהם נמכרים רק בסין ומשווקים רק לשוק הסיני, אנחנו צריכים לזכור שהשוק הסיני הוא שוק ענקי ולחברה סינית שאין לה שם בעולם יהייה קשה ליצור ביקוש למוצרים שלה מחוץ לסין בלי שיווק אגרסיבי. למעשה Ainol שהיא היצרנית של טאבלטי הNOVO למינהם היא כרגע המותג "עלום השם" העיקרי שמשווק את מוצריו באופן ישיר לעולם כולו ומחפש לפרסם איפה שרק אפשר שהם הראשונים להוציא טאבלט ICS ב100 דולר. בסין טאבלטי הNOVO הם לא הלהיט הכי חם בשוק.

חברות "עלומות השם" העיקריות בסין: onda,teclast שמוכרות טאבלטי אנדרואיד בגדלים שונים.

אז נכון שאתה לא מקבל את איכות הבניה של סמסונג אפל או כל מותג עולמי גדול, אבל בשביל טאבלט לילד ב100 דולר או טאבלט 9.7 עם פאנל IPS ב240 דולר אתה מקבל תמורה מלאה לכספך(זאת דעתי האישית).

פורסם

+1

פורסם

ירידת מחיר מבורכת ל-IPAD2, היה יכול לקרות מעט מוקדם יותר...

אין לי ספק שמחוץ לפורום הזה ה-IPAD2 הוא בחירה עדיפה גם בתוספת של עוד כמה מאות שקלים (אחריות, סקס אפיל ועוד).

פורסם

כל הקטע שאפל בונים עליו זה דאווין שחלקו נובע מהמחיר היוקרתי. הורדת המחיר לא תגרום לרכישת יותר אייפדים.

אני אישית מחכה ל-windows 8.

אין שאני מרגיש (דעתי הפרטית בלבד), לקנות כרגע טאבלט זה סתם בזבוז, חוץ מדאווין אני לא ממש מוצא מה אני יכול לעשות איתו שאי אפשר לעשות עם מסך 4 אינץ' בסמארט פון.

פורסם

http://www.ynetshops.co.il/Product/2003/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%9C%D7%95%D7%97_%D7%98%D7%90%D7%91%D7%9C%D7%98_%D7%A9%D7%97%D7%95%D7%A8_9_7_Apple_iPad_2_16GB_Wi-Fi_%D7%90%D7%A4%D7%9C_%D7%90%D7%99%D7%99%D7%A4%D7%93

במחיר לא הרבה יותר גבוה, במיוחד כשזה 36 תשלומים (50 שקל לחודש) אפשר לקנות היום אייפד 2. הגרסה הזו נפרצה לכל המודאגים.

אז נכון שאומרים שהאייפד 3 בדרך עוד רגע, אבל מדובר באלטרנטיבה הרבה יותר איכותית מכל טבלט סיני במחיר קצת יותר זול.

ולא לשכוח שהוא מגיע עם שנת אחריות, שאין במקרה של יבוא אישי, או במקרה של ה-touchpad של HP לדוגמה

גם מי שלא תומך אפל בכלל, יסכים שמדובר בעסקה יחסית משתלמת.

מדובר במכשיר מחודש ולא חדש, המחיר של iPad 2 חדש עדיין נשאר באזור ה-2200 ש"ח. ואם כבר קונים טאבלט מחודש, שווה להביא את ה-Asus Transformer מארה"ב בכ-1500 ש"ח כולל משלוח לארץ דרך Mustop או UShops:

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834230172

http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1404521&sku=F12-101400

פורסם
  • מחבר

הם שינו את המודעה המקורית. המוחדש לא היה שם כשפרסמתי את ההודעה.

תסמוך עלי שהייתי יודע להגיד שהוא מוחדש במידה והיה מפורט על כך - ולכן עסקה פחות כדאית.

גם לדעתי 300 שח חיסכון, לא שווה על מכשיר מוחדש ולא חדש לחלוטין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים