עבור לתוכן

איפה לרכוש את ה-Xiaomi M1

Featured Replies

פורסם

חברים יקרים שלום,רציתי לדעת מהיכן אתם ממליצים לרכוש את ה-Xiaomi M1 .

באתר הנ"ל: http://www.ownta.com/xiaomi-m1-miui-4.0-inch-touch-screen-phone-with-android-miui-dual-systems-and-8.0mp-camera.html

הוא מוצע למכירה ב-400$ כולל משלוח לישראל כאשר באתרים השונים נטען כי הוא יעלה 300$.

האם המכשיר הזה יתמוך ICS?

כמו כן הייתי שמח לקבל מכם המלצות לגבי מכשירים בעלי מעבד דומה (כולל לינקים לאתרי רכישה) במחירים שפויים...

פורסם

ברוך הבא :hi:

וואו, שאפתני אתה :lol: המכשיר הזה (כמו שכבר הבנת) נדיר וקשה להשגה, גם בסין עצמה, ובמיוחד מחוצה לה היות והמכשיר לא שוחרר באופן בינלאומי.

יש לך באתר Android Sales במחיר של 470$ [לא כולל משלוח, אם הם בכלל שולחים ארצה].

יש ב-Ownta, כמו שכבר מצאת.

ובאתר Achina Seller במחיר של 354$ [שוב, לא כולל משלוח, אם בכלל הם שולחים].

המכשיר נמכר בעבר דרך אתר החברה, אבל נראה שהם הפסיקו עם זה. לפחות זסה מה שהבנתי מהתרגום העקום של גוגל של הפוסט הבא

.

*אני מניח שהמכשיר יתמוך ב-ICS.

המכשיר עלה 300$ [זמן עבר] בסין, לסינים. צר לי, אך אתה תיתקל בקשיים רבים למצוא אותו.

אולי במקומו, לא טוב כמוהו <או לא זול כמוהו>, אבל בכל זאת, מכשיר אחר?

בבקשה תגדיר תקציב ושימושים.

*** דרך אגב, כמו שאתה רואה ההודעה שלך יצאה משובשת מעט, כי העורך הוויזואלי [WYSIWYG] מופעל, וכשמעתיקים טקסט ממקום אחר, הכל משתבש. אתה יכול לבטל אותו ע"י כניסה לפרופיל שלך, "העדפות תצוגה ועיצוב", ושם תבטל את "Show WYSIWYG editor on post page by default".

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה המהירה!

בעקבותיה מספר שאלות:

רציתי לדעת האם צריך אישור של משרד התקשורת כדי שיאשרו לי להכניס את המכשיר הזה לארץ?

אפשר לכתוב על החשבונית מחיר נמוך ממה שעולה?

האם האתר השלישי "מוכר סיני" (בתרגום חופשי) אתר אמין כאשר הוא כותב שמדובר במכשיר אמיתי ולא זיוף סיני רגיל.

אם אני משלם בפייפל האם אני מוגן במקרה ומדובר בזיוף?

על איזה סכום אין תשלום מכס ובאופן כללי אם סכום המוצר יעמוד על 300$ כמה מיסים אני עוד אצטרך לשלם?

תודה לכל העוזרים ושבת שלום!

נ.ב - זה אחלה פורום.

פורסם

* אין צורך שבום אישור מיוחד ממשרד התקשורת.

חכה רגע אחד

אבויי. המכשיר לא תומך בדור שלישי בארץ, רק דור שני!!!!!!!

סמארטפון בלי חיבור נורמלי לאינטרנט הוא לא בדיוק 'חכם'..

אתה יכול להסתמך על WiFi ודור שני (שלא ממש טוב לגלישה), אבל שם לב לזה.

עוד דבר- אם אתה ברשת פלאפון לא תוכל להפעיל את המכשיר כלל (אין להם דור שני).

* על החשבונית אני מאמין שאי אפשר לכתוב ערך אחר, על החבילה זה אפשרי, תבקש מהמוכרים.

* כל האתרים הם סיניים אולי להבדיל מ-Android Sales לגביו אני לא כ"כ בטוח. יש חיקויי של המכשיר, קוראים לו C2000 והוא חלש בהרבה. הוא גם עולה 200$ או פחות. אני לא חושב שימכרו לך זיוף.

* כן, אתה יכול לפתוח Dispute ב-PayPal, זה הליך ארוך שיכול לקחת הרבה זמן ומיילים, אבל הם יכולים לעזור לך.

* אי תשלום מכס היה מתחת ל-50$ [או 75$ במוצרי ביגוד והנעלה]. העלו את הסכום ל- ~300$, אני לא בטוח האם זה כבר בתוקף.

גם אם כן- זה בכלל לא רלוונטי. על הרוב המוחלט של המוצרים משלמים מב קניה ולא מכס, במילים אחרות- עבדו עלינו בעיניים. מכס מעל 50$ כמו מקודם.

מכס ומע"מ- 33% ממחיר המכשיר כולל משלוח.

שים לב- אם אתה מזמין במשלוח הכי פשוט, יש סיכויי שיתפס במכס ויש סיכוי שלא. אם אתה מזמין במשלוח משודרג- Express, Priority, DHL, UPS, FedEX וכיו"ב, הסיכוי שהחבילה תיעצר במכס כמעט מוחלט.

נ.ב - זה אחלה פורום.

אוייש, תמשיך! :yelclap:

פורסם
  • מחבר

שלום שי ושאר חברי הפורום,

קיבלתי ב- :'( את הבשורה שהמכשיר לא תומך ברשת פלאפון. יש לי סים של פלאפון בלי הגבלת שיחות ואינטרנט מהעבודה, אבל המכשיר שסיפקו לנו הוא זוועת עולם. האם למיטב ידיעתך יש מכשיר טוב כמו ה-M1 מבחינת ביצועים (מעבד חזק וכו') בטווח המחירים שלו או שאצטרך לרכוש את הגלקסי כמו כולם?

שוב - תודה.

פורסם
  • מחבר

והנה, עכשיו תוקנה בעיית התצוגה הקלוקלת.

פורסם
  • מחבר

אז חברים מי מכריע ומציל אותי. תומך ברשת פלאפון?

ומה עם האינטרנט? יש לי בבית אלחוטי ויש לי גם אינטרנט חינם ברשת של פלאפון.

פורסם

כנראה שכן - אבל האמת היא שבמקומך לא הייתי לוקח את הסיכון ורוכש מכשיר אחר. אם אתה רוצה כל כך MIUI, יש את הרום הזה לכל כך הרבה מכשירים, רק תבחר אחד תומך.

פורסם

בתדרים כן, רק ב-WCDMA. השיטה לא מתאימה.

Network standard: WCDMA/GSM

Network frequency: 2G- the GSM 580/900/1800/1900 MHz

3G- WCDMA 850,1900,2100 MHz

פותח הדיון, בבקשה אל תעשה דאבל פוסט, זה אסור לפי חוקי הפורום. אם יש לך משהו להוסיף- השתמש בכפתור העריכה.

אם טרם הסםקת לקרוא את חוקי הפורום, אנא עשה כן כעת עכשיו (קישור בחתימה).

יציאות החירום נמצאות כאן, כאן וכאן. מסיכות החמ..

סליחה, תשדיר לא נכון ;)

לגבי מכשיר, תחפש את ה-Huawei Honor:

מסך 4", אנדרואיד 2.3 עם שדדרוג מתוכנן ל-ICS, מצלמת 8MP, מעבד, אמנם חד ליבתי אך עדיין חזק, במהירות 1.4Ghz, מעבד גראפי Adreno 205, זיכרון RAM בנפח 512MB (לא המון, אבל בתקציב שלך..), סוללה בנפח כמעט 2000mAh, שוחרר בדצמבר.

והמחיר? 300$.

המכשיר עדיין נדיר, אני מניח שהוא עוד לא ממש נמכר. אם אתה יכול לחכות, אני ממליץ שתעשה כן ותראה מה קורה.

יש באיביי:

391$, משלוח חינם

369$, משלוח 22$

היו עוד כמה, אבל הם יקרים יותר.

** למכשיר יש שתי גרסאות שנבדלות ביניהן בתדרים:

HSDPA 900 / 1700 / 2100

HSDPA 850 / 1900 - AT&T

פלאפון עובדת עם 850 וגם 2100.

קרא הסבר של המשמעות של הדבר (תיקח את הראשונה- לא AT&T) כאן

תוודא איזו גרסא אתה קונה.

אני מכריע!!!

MUHAHAHAHA

אבל ברצינות- תן לגמור תגובה! באמצע אני רואה שאתה שולח.... :alien:

בבקשה אל.

מותר להקפיץ דיונים רק אחרי 24 שעות.

איפה הייתי?

כן. הייתי באמצע למצוא עוד מקומות לקנות מהם.

זוכר את Ownta ממקודם?

יש להם דגם רגיל- 456$

או הזמנה מוקדמת לדגם עם ICS- 470$

לא 300$, אבל זה מה יש.

באתר Ali Express מוכרים ב-

491$ כולל משלוח לארץ (450$ בלי). מגיע עם מתנות שונות לבחירה ו-ICS.

ב-Android Sale מוכרים ב-.460$.

לגבי האינטרנט בבית, יש תמיכה לכל סמארטפון (וגם חלק מהסמארטפונים).

פורסם

במקרה שאתה לא יודע, WCDMA זה דור שלישי (UMTS, HSDPA, HSPA, HSUPA, HSPA+, תקרא לזה איך שבא לך), ולכן אני לא רואה למה השיטה לא מתאימה...

פורסם

כי זה WCDMA...

יכול היות שזה אותו הדבר? זה נשמע לי מאוד מוזר. מעולם לא ראיתי את השימוש במושג בשום מקום אחר. טכנית, יש גם CDMA רגיל (בלי סים) שנקרא דור שלישי.

תן לי רגע לבדוק את זה.

** יערך בקרוב **

עריכה:

כנראה שטעיתי. :-X OP, יש תמיכה.

צר לי שהבאתי אותך לידי דמעות.

מסתבר ש-WCDMA זה דבר שונה בתכלית מאשר CDMA.

סליחה על ההטעייה.

פורסם

WCDMA=UMTS

High Speed Packet Access (HSPA)[1] is an amalgamation of two mobile telephony protocols, High Speed Downlink Packet Access (HSDPA) and High Speed Uplink Packet Access (HSUPA), that extends and improves the performance of existing WCDMA protocols

השם מאוד מבלבל (CDMA) אבל בפועל אין קשר בין WCDMA ו CDMA, אפילו לא אותו סוג אפנון :P

פורסם
  • מחבר

תודה לכל החברים על הדיון הפורה.

הזמנתי את המכשיר מסין.

אעדכן כשיגיע ואספר איך הוא!

שבוע טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים