עבור לתוכן

המלצות לתוכנת ניווט בעברית ל-XOOM

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי XOOM ואני רוצה השתמש בו לניווט במכונית.

1. האם זה ריאלי? כלומר, האם מסך של 10' לא יהיה גדול מדי?

2. לצורך כך יהיה עלי לחבר אותו לאינטרנט דרך אחת המפעילות הסלולאריות. אני ארכוש SIM חדש אז אני יכול לגשת לכל חברה. יש מישהי מומלצת מבחינת כיסוי ומחיר?

3. כמו כן אני אצטרך להתקין עליו תוכנת ניווט. אני רוצה אחת שתיתן לי גם התראה על עומסי תנועה ועל מצלמות מהירות. האם waze היא המומלצת ביותר? ה-OS היא 2.3, אם זה משנה משהו.

תודה מראש.

פורסם

1. אתה שואל אותנו? כן, זה מאוד גדול. אני מבין שכבר יש לך את המכשיר, תוריד לרכב ותראה :P.

2. המכשיר תומך רק בתדר 2100 בדור שלישי (850 / 900 / 1800 / 1900 בדור שני, שפחות רלוונטי וטוב בעיקר כגיבויי למקומות בלי 3G או קליטה גרועה).

ארונג':

GSM- 900/1800

UMTS- 2100

סלקום:

GSM- 1800

UMTS- 850*/2100

פלאפון (ורמי לוי, שמשכיר מהם):

GSM- 0

UMTS- 2100*/850

* = פריסה חלקית.

במילים אחרות: לפאלאפון אין גיבויי של דור שני והפרישה של 2100 בדור שלישי (בה המכשיר תומך) איננה מלאה. לא כדאי.

סלקום תומכת ב-2100 בדור שלישי ובתדר 1800 בדור שני.

אורנג' תמוכת ב-2100 בדור שלישי ובשני תדרים בדור שני בהם המכשיר תומך- 900/1800. תוסיף לכך שהאינטרנט של סלקום איטי ביחס למתחרות ויש לנו מנצחת. הכי כדאי (מבחינה טכנית גרידא ובלי התייחסות לפן הצרכני) אצל אורנג'. לגבי מחיר- תלך ותבקש הצעות.

3. Waze בהחלט. וייז היא היחידה בעברית שניתן להשיג באופן חוקי (יש iGO שנמכרת אך ורק לשוק הארגוני, ניתן להשיג אותה באמצעים לא כשרים, אך כידוע אסור לדבר בפורום על נושאים שכאלו [ואני בכלל לא בטוח האם יש לה תמיכה בטאבלטים]) שתומכת בעברית, בישראל, מציגה עומסים שוטרים ומצלמות וכו'.

** איך בדיוק יש לך Android 2.3? המכשיר מגיע עם 3.0, שמתאימה לטאבלטים (בניגוד ל-2).

*** לפני שאתה רץ לקנות חבילה, תנסה להתקין Waze ולראות האם הוא תומך ב-XOOM, מאמין שכן, אבל תבדוק.

פורסם
  • מחבר

1. כן, אני שואל אתכם. אני תמה אם מישהו כבר התנסה בניווט עם טאבלט ועם מכשיר קטן יותר ומה דעתו על היתרונות והחסרונות של כל גודל.

2. תודה רבה.

3. תודה רבה.

** אני אבדוק שוב.

*** סליחה על הבורות אבל איך אני מתקין אותה? קיבלתי אותו רק לפני שבוע ועדיין לא הורדתי כלום.

OT: יש לך דוקאטי 1098? אם כן, אני מלא קינאה.

פורסם

1. כמו שאמרתי, תוריד לרכב ותבדוק.

כדי להוריד אפליקציות תיכנס למרקט (אירקון של שקית ירוקה עם הרובוט של אנדרואיד. שם יש לך חיפוש. אחרי,שתמצא את הוייז, כנס אליו ולחץ על insyall. אז הוא יפתח לך רשימה של כל ההרשאות שהאפליקציה מבקשת. לחץ על ok וההורדה תתחיל.

ולא, אין לי דוקאטי. למען האמת לא ידעתי מה זה עד שחיפשתי :P

פורסם
  • מחבר

הורדתי את waze. עכשיו נשאר רק להתחבר לרשת. תודה על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים