עבור לתוכן

שאלתי פה כבר בשבוע שעבר, ובגלל שאנשים פה חמודים, חזרתי:

Featured Replies

פורסם

הייתי היום בבאג כפי שהמליצו לי פה אז, וראיתי מחשבי aoc. המוכר הציע לי מסך 19 אינץ E943.

כמו כן, עברתי גם באופיס דיפו.

השאלה שלי היא כזו: נזכרתי שאני מעדיפה מסך עם רמקולים מובנים. באופיס דיפו המוכר הציע לי מסך של benq דגם GL2030, מסך לד כפי שהמליצו לי פה. אממה? שהוא טען שזה עם רמקולים מובנים, אבל כשעשיתי חיפוש בזאפ על הדגם הזה, לא מצוין שיש בדגם הזה רמקולים מובנים. איך זה יכול להיות שהוא טעם טעות כ"כ גסה? כמו כן, הוא גם טען שהניגודיות מטד גבוהה אבל במפרט בזאפ צוין שמדובר בניגודיות של אחד לאלף.

בנוסף, הציעו לי גם מסך של סמסונג, 20 אינץ, BX2031 led, הבעיה היא שאין בו רמקולים מובנים.

שאלה שניה - שמתי לב שבמסכי לד הניגודיות היא 1:1000. מצד שני, ככל שהניגודיות גבוהה יותר המסך "טוב" יותר, לא?

ובהינתן שיש מסכים עם ניגודיות של אחד למיליון, אז 1000 נשמע נמוך מדי.

מדהים איך זה שגם שכשאני עושה ש"ב ומגיעה מוכנה מהביתה, אני יוצאת מבולבלת. השתגעתי כבר. אני בסה"כ רוצה מסך טוב, לשימוש אינטרנטי, עבודות וסרטים מדי פעם. תקציב של עד 550 ש"ח.

פורסם

לא נראה סביר שמישהו המליץ שיהיה מסך LED דווקא, בהתחשב בעובדה שאין לזה הרבה משמעות.

אם הולכים לחנות, מן הסתם המטרה היא לראות את המסכים בעין, ואז אין בעיה לראות אם באמת יש להם רמקולים מובנים או לא.

כשכתוב במפרט מספרים גבוהים כמו מיליון, הכוונה לניגודיות דינאמית, שזה מספר חסר משמעות מבחינתך ומשתמשים בו כדי שהמפרט יראה יותר מרשים.

פורסם

ובכלל במסכים אין כ"כ טעם להסתכל על נתונים יבשים (למעט גודל, רזולוצייה מן הסתם).

בתקציב שלך תמצאי מגוון מסכים פשוטים. לכי לחנות עם תצוגה ותבחרי מה שנראה לך הכי טוב.

למעט שיקולי התקציב, אני לא מבין את ההעדפה לרמקולים מובנים במסך :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

ובכלל במסכים אין כ"כ טעם להסתכל על נתונים יבשים (למעט גודל, רזולוצייה מן הסתם).

בתקציב שלך תמצאי מגוון מסכים פשוטים. לכי לחנות עם תצוגה ותבחרי מה שנראה לך הכי טוב.

למעט שיקולי התקציב, אני לא מבין את ההעדפה לרמקולים מובנים במסך :nixweiss:

באמת סקרן :-)

השולחן שלי די קטן. יש עליו מערכת + עוד מלא קשקושים. על זה נוסיף גם את המסך, ובקושי נשאר מקום לעבוד עליו. והואיל ורמקולים הם לא קריטיים מבחינתי (אני לא משחקת משחקים, וכשאני רואה סרטונים או סרטים אני בד"כ מעדיפה אוזניות, יוצא שהדציבלים של המובנים מספיקים לי), נראה לי עדיף מובנה, בפרט כשהמשך האחרון ששימש אותי מזה 6 שנים היה מובנה רמקולים והסתדרנו מצוין, עד אשר נמאס לו ממני.

דבר נוסף, המסכים המלבניים גם ככה עושים לי כואב בעיניים, ואני לא שלמה איתם בכלל (בגדלים שהם מנת חלקי מבחינת תקציב, היינו 19-20), אז במצב הזה, לפחות שהמסך יהיה טוב.

אז מה אתה אומר?

לא להתקטנן על לד או אל סי די?

ומה לגבי חברות?

פורסם

led זו שיטת הארה אחורית, lcd זה סוג המסך :P

בכל מקרה כמו שאמרתי, התקציב די נמוך ולכן אין מה לצפות יותר מדי מהמסך (למשתמש הפשוט מסך ב-500 ש"ח עשוי להיראות מעולה)

פורסם
  • מחבר

סבבה, תודה.

לויפה לצחוק על אנשים שלא מבינים ;)

פורסם

מה שכן ,אולי לא כדאי להתעקש דווקא על מסך עם רמקולים, משום שזה מוריד דרסטית את המבחר, שגם ככה מוגבל במסגרת התקציב.

קודם, תראי איזה מסך, בדגש על תצוגה , בא לך טוב. הן מבחינת גודל, איכות תצוגה , ארגונומיקה... שוב, לא חושב שיש מציאה כ"כ איכותית בתקציב, אבל לפחות עד כמה שניתן.

לאחר מכן, ניתן לקנות רמקולים זעירים בנפרד (שישמעו טוב משמעותית מרמקולים מובנים במסך אגב) כדוגמאת אלו:

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13719

פורסם
  • מחבר

תודה.

הייתי בכמה חנויות, הבעיה היא שלא כל הדגמים פתוחים שם לרווחה בתצוגה. או יותר נכון - הרוב שמתאימים לי, לא פתוחים.

לכן, באתי להתייעץ פה.

שוב, תודה. גם על הרמקולים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים