עבור לתוכן

גניבת אייפון

Featured Replies

פורסם

שלום

אבקש את עזרתכם .

רכשתי לפני כשנתיים אייפון באורנג במסגרת תוכנית לפני כחצי שנה עברתי לרשת פלאפון בימים האחרונים אבד לי האייפון. כשעברתי לרשת אורנג גבו ממני את מלא הסכום על האייפון וחברת פלאפון החלה לזכות אותי בהתאם לחוק ניתוק זיכה כל חודש על האייפון. כיום אני מעוניין להתחיל תוכנית חדשה שבה אוכל לקבל שוב סמארט פון. בשחיה עם נציג פלאפון הוא טען כי לאור זאת שאיני משתמש באייפון שרכשתי כיוון שנגנב הם יחייבו אותי כל חודש על הפלאפון כ100 ש"ח האם זה נכון?

פורסם

לא ברור לי למה שהם יחייבו אותך, שילמת את העלות שלו לאורנג' בכלל, לא קנית אותו מפלאפון.

הם לא אמורים לחייב אותך, אבל החזרים אתה לא תקבל על 2 מכשירים במקביל (או אפילו על האייפון אם אתה לא משתמש בו, זה כבר תלוי)

בנוסף, שילמת לאורנג' את כל הסכום? לדעתי הית אמור לשלם רק את החלק היחסי

וכמובן, עדיף לך לקנות את המכשיר בחנות פרטית, הרבה יותר זול ואפשר לקבל החזרים באותה הצורה מהחברה הסלולארית בלי להיות תלוי בהם

פורסם
  • מחבר

תודה.

באמת כשעזבתי את אורנג הם חייבו אותי על כל הסכום וזה היה די מעצבן אני די וויתרתי להם כי פלאפון החלו לזכות אותי .

כרגע בכל מקרה הלך הכסף על האייפון הישן מכיוון שאני צריך תוכנית חדשה והם באמת לא יזכו אותי על שני מכישירים .

פורסם

שלום וברוך הבא.

בבקשה תערוך את הכותרת כך שתהיה עניינית ותכיל את תמצית השאלה, כנדרש לפי חוקי הפורום (שאם טרם הספקת לקרוא- אנא עשה זאת כעת. קישור בחתימה).

דוגמא לכותרת עניינית: "חיוב של פלאפון בגין אייפון שנגנב, למרות ששולם במלואו באורנג'" או משהו בסגנון.

כדי לערוך את הכותרת לחץ על הכפתור modify.gif ושם מעל לשדה ההודעה יש שדה לכותרת.

פורסם

לא ברור לי למה שהם יחייבו אותך, שילמת את העלות שלו לאורנג' בכלל, לא קנית אותו מפלאפון.

הם לא אמורים לחייב אותך, אבל החזרים אתה לא תקבל על 2 מכשירים במקביל (או אפילו על האייפון אם אתה לא משתמש בו, זה כבר תלוי)

בנוסף, שילמת לאורנג' את כל הסכום? לדעתי הית אמור לשלם רק את החלק היחסי

וכמובן, עדיף לך לקנות את המכשיר בחנות פרטית, הרבה יותר זול ואפשר לקבל החזרים באותה הצורה מהחברה הסלולארית בלי להיות תלוי בהם

בוא תסביר לפורום למה שהוא ישלם לאורנג' על החלק היחסי של האייפון, אם הוא קיבל מאורנג' אייפון מלא ולא אייפון יחסי ?

כיום על פי חוק אסור לחברות הסלולר לגבות את העלות של המכשיר במכה אחת במקרה של ניתוק הקו, אך תמוה להציע שהלקוח יפסיק לשלם על האייפון בגלל שהוא עזב את החברה. אם הוא פרס ל-36 תשלומים ועזב אחרי 24, הוא ימשיך לשלם עוד 12 תשלומים. במה שונה רכישת מכשיר סלולרי מרכישת טלוויזיה/מקרר/ספה/רכב?

ובהקשר לנושא של התר'ד - אין שום סיבה שפלאפון יתחילו לחייב אותו - מה שכן הוא יפסיק להנות מהחזרי ניתוק זיקה אם הוא ירכוש מכשיר חדש ויקבל עליו החזרים (מן הסתם).

פורסם

ת'רד הזוי, נשמח לעידכון...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים