עבור לתוכן

שאלות לגבי רכישת סמארטפון מבוסס אנדרואיד בארה"ב בסוף מרץ

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני אהיה בארה"ב בסוף מרץ, ואני שוקל לקנות שם סמארטפון מבוסס אנדרואיד.

אני לא כ"כ מכיר את המפרטים הטכניים, אבל חשבתי על galaxy nexus / galaxy s2.

לגבי ה- s2, הבנתי שהוא אמור להתעדכן עם גרסה חדשה יותר של אנדרואיד.

1. אתם חושבים שפערי המחירים מצדיקים רכישה בארה"ב? מה הסיכון? (למעט אחריות יצרן שאני מניח שלא תקפה בארץ)

יש עניינים טכניים של הרשת הסלולרית, כרטיס סים (נעילות וכדומה)...?

2. על איזה דגם אתם ממליצים? אם יש דגמים טובים מספיק חוץ ממה שציינתי (זה מה שאני מכיר) - אשמח לשמוע!

3. כמה קריטי ההבדל בין הגרסאות של האנדרואיד? כדאי לקנות במידה והגרסה החדשה עדיין לא תהיה זמינה?

תודה!

פורסם

המכשיר בהחלט ישודרג בעתיד לגרסא הרביעית של אנדרואיד - Ice Cream Sandwich.

1. חוץ מזה שלא תהיה לך כל אחריות או מקום לפנות אליו, אין סיכונים. טכנית אתה אמור להצהיר על הפלאפון בכניסה, אבל אם תזרוק את הקופסא ותשים בכיס- אתה בסדר. טכנית אתה גם אמור להכריז ביציאה מהארץ על כל דבר שווה ערך. לא באמת קורה.

שים לב לקנות מכשיר שהוא Unlocked (נקרא גם Sim Free) שזה אומר שהוא לא נעול לאחת הרשתות הסלולריות. בארה"ב נהוג למכור מכשירים (גם בחנויות פרטיות כמו BestBuy) עם חוזה למפעילה סלולריות שהם גם נעולים. שים לב.

בעניין הרשת הסלולרית, קנה מכשיר GSM ולא CDMA שלא שמיש בארץ כלל (!).

אתה ברשת פלאפון (או רמי לוי)?

2. יש לך גם את ה-HTC Sensation או ה-Motorola RAZ. יש גם את ה-Sony Ericsson Arc S, שהוא מעט פחות חזק.

3. ההבדל בין אנדרואיד 2.3 (שמגיע עם SGS2) לבין אנדרואיד 4 הוא שמיים וארץ. הם הפכו את הכל..

אך אל דאגה- 2.3 מספיק טוב לעבודה והמכשיר יקבל עדכון. תזכור שאתה תמיד יכול להתקין רום (מערכת הפעלה) באופן עצמאי, בהליך לא מסובך מידי.

[לפרטים כנס לפורומים של iandroid.co.il או xda-developers.com באנגלית]

אנדרואיד 4 תגיע לרוב המכשירים בלאו הכי, והמכשיר היחיד שמגיע עימה עכשיו הוא הנקסוס. לפיכך, אין שום סיבה לא לקנות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים