עבור לתוכן

מחפש טאבלט עד 2000 ש" בעל האיכות השמע הטובה ביותר באוזניות ואני מעדיף גם ברמקולי

Featured Replies

פורסם

כמו שכתוב בכותרת אני מחפש טאבלט עד 2000 ש"ח הגודל מסך לא הכי חשוב לי אבל אני מעדיף גדול (7+) אני מעדיף גם שיהיה לו כמה שיותר זיכרון מה שהכי חשוב לי שזה יהיה זה שיש לו את איכות השמע הטובה ביותר באוזניות אני מעדיף גם ברמקולים WIFI חובה (למרות שאני לא חושב שיש טאבלט בלי xD) אני מעדיף עם GPS אבל זה ממש לא חובה וכך גם 3G הם מתקבלים בברכה אבל לא חובה אני מוכן להתפשר באיכות בטנה בשביל תמורה טובה יותר בכסף יש את האפשרות להזמין מחו"ל העדפה לארה"ב תודה רבה על העזרה :)

פורסם

סימני פיסוק.

תשתמש בהם.

פורסם

יכולת פשוט לענות על השאלה במקום להיתגרות ואולי גם להעליב, אתה לא חושב?

פורסם

קודם כל, לא הייתה כוונה להעליב, ואני מתנצל אם פותח הדיון הבין אחרת.

שנית, מאוד קשה להבין מה הוא ניסה להעביר ומה הוא רוצה, בגלל הידר סימני פיסוק.

ושלישית- אין לי תשובה בשבילו. לא בדקתי את נושא איכות השמע בטאבלטים.. אולי אבדוק אח"כ, אבל כרגע אין לי תשובה.

פורסם
  • מחבר

זה בסדר לא נעלבתי אני כבר רגיל לזה xD אני מופתע שלא הערתה על שגיאות כתיב xD לא חשוב עזוב אז איכות שמע כרגע איזה טאבלט עד 2000 ש"ח הכי מומלץ כיום? אם אני מוותר על איכות שמע אז אני רוצה שיהיה לו מסך גדול אני מעדיף מעל 7" הרבה זיכרון (אני מוכן להתפשר על זיכרון פנימי ושתיהיה כניסה לכרטיס זיכרון כדי לעשות הרחבה עם יש הבדל בביצועים בין אחד כזה או בכללי אם זיכרון קטן יותר ואחד עם זיכרון פנימי גדול) בקיצור איזה הכי מומלץ עד 2000 ש"ח

עריכה: אני מעדיף (אם יש אחד כזה) שתיהיה אפשרות לחבר אליו מצלמה דיגיטלית SLR או לפחות את הכרטיס זיכרון ולהעביר את התמונות אל הטאבלט אני יודע שיש אפשרות כזו באייפד יש עוד אחד עם זה?

איך הטאבלטים של Archos?

פורסם

דווקא שגיאות כתיב אין לך.. אולי כמה שגיאות תחביר (וכמובן היעדר סימני פיסוק), אבל כתיב כמעט אין. שגיאה אחת היא: הערתה הערתָ. בלי ה'. הערתה זה ההערה שלה, העָרָתָה.

בבקשה תשתדל להשתמש בסימני פיסוק. זה מאוד קשה להבין אותך אחרת. אני סבור ובטוח כי בראש ובדיבור אתה משתמש בסימני פיסוק, אנא השתדל להשתמש בהם גם בכתב. אם קשה לך תוך כדי- אתה יכול לחזור בסוף הכתיבה ולפסק. יש לי חבר ככה- משגע אותי.

לגבי חיבור מצלמה, תבדוק במה המצלמה תומכת ואיך היא מתחברת. צריך שתהיה תמיכה של המצלמה ואפליקצייה יעודית בטאבלט. גם החיבור הפיזי שלה עלול להיות בעייתי מעט, התמיכה בהתקנים חיצוניים בחיבור microUSB משתנה ממכשיר למכשיר.

בדבר הטאבלטים של Archos, יש ויש. הטאבלטים המוקדמים שלהם חלשים ומגיעים עם גרסאת אנדרואיד שלא מתאימה לטאבלטים וחסר בהם המרקט. החדשים- מהווים אלטרנטיבה זולה ומוצלחת לטאבלטים היקרים.

אז- הרי כמה דגמים מומלצים:

HP Touchpad: מכשיר זה הושק עם מערכת ההפעלה WebOS ולא זכה להצלחה מסחרית. לאחר זמן מה, HP החליטה כי ברצונה למכור את חטיבת המחשבים הביתיים (בנתיים חזרה בה מהצהרה זו) והחלה למכור את הטאבלטים (ושני דגמי סמארטפונים בעלי אותה מערכת הפעלה) בזיל הזול- 200$ בלבד (לעומת בערך 600$ במקור אאל"ט) כדי לחסל את המלאי. המכשירים נחטפו מהמדפים והפכו בן לילה להצלחה מטורפת. HP אפילו ייצרה עוד כמה מכשירים כדי לענות על הביקוש הרב. עקב ההצלחה המחודש של המכשיר, קמה קהילת פיתוח גדולה שכבר הצליחה להתקין אנדרואיד על המכשיר. זו לא גרסא רשמית, וכנראה שיש בעיות. אבל המכשיר מאוד משתלם באופן כללי:

מעבד כפול ליבה - Tegra 2 במהירות 1.2Ghz, מסך 9.7" ברזולוצייה של 1024X768 פיקסלים, 1GB זיכרון RAM, זיכרון פנימי בנפח של 16/32GB. עם זאת,] יש לו גם חסרונות רבים (בכלליות ובפרט לשימושיך): אין לו קישוריות דור שלישי, אין לו GPS, אין חריץ לכרטיסי זיכרון, כאמור- אין אנדרואיד באופן רשמי ואין במכשיר תמיכה רשמית.

מחיר: החל מ-1590₪ בארץ, בערך 300$ באיביי

קישור: Zap

Archos 101 G9: מכשיר חביב.

מסך 10.1" ברזולוצייה של 1080X800, זיכרון פנימי בנפח 16GB, מעבד כפול ליבה במהירות 1Ghz. יש חריץ לכרטיס זיכרון ו-GPS. אין לו תמיכה באינטרנט 3G.

מחיר: 1700₪.

קישור: Zap

Acer Iconia Tab A500: טאבלט שלא זכה להצלחה מסחררת למיטב ידיעתי, ולכן כדאי לבדוק עד כמה קהילת הפיתוח שלו גדולה. הוא מציע מפרט חזק במחיר משתלם:

מסך 10.1" ברזולוציית 1280X800, מעבד Tegra 2 כפול ליבה במהירות 1Ghz, מצלמה אחורית 5MP וקדמית 2MP, זיכרון RAM בנפח 1GB ופנימי בנפח 16/32GB. המכשיר כולל חריץ לכרטיס זיכרון. חסרונותיו הם היעדר תמיכה באינטרנט 3G, מחסור ב-GPS וסוללה חלשה יחסית (3260mAh).

מחיר: החל מ-1860₪ בארץ, מבריטניה- הדגם עם 32GB עולה 400£ [16GB לא נמצא בחנות. יש דגם תאום - A501 שלו יש דגם 16GB ואף 64GB, אך הם לא במלאי כרגע].

קישורים: Zap, Handtec

Asus Transformer: מה שמייחד טאבלט זה הוא שיש לו תחנת עגינה נלווית (בתוספת תשלום) הכוללת סוללה מורחבת ומקלדת.

מסך 10.1" ברזולוציית 1280X800, מעבד כפול ליבה Tegra 2 במהירות 1Ghz, זיכרון RAM בנפח 1GB, זיכרון פנימי בנפח 16/32GB, כולל חריץ הרחבה לכרטיס זיכרון, מצלמת 5MP. אין GPS או 3G.

מחיר: החל מ-1975₪ בארץ, אין במלאי בבריטניה (בעיקרון עולה £250).

קישורים: Zap

Motorola XOOM: מוטורולה הוציאו למכשיר זה הרבה תוספים מעניינים כמו שלט מיוחד, מקלדת, תחנת עגינה ותחנת עגינה עם רמקולים איכותיים (מה שמאוד רלוונטי כלפיך), והוא נחשב למצליח מאוד. שים לב! המכשיר נמכר בכמה גרסאות, בארץ הוא נמכר בגרסא רגילה. Media Edition לדוג' מכיל מעבד ממומהר ומסך קטן יותר - 8.2". יש גם גרסא עם 3G, אך היא יקרה יותר.

מסך 10.1", מעבד כפול ליבה Tegra 2 במהירות 1Ghz, זיכרון RAM בנפח 1GB, זיכרון פנימי בנפח 16/32/64GB, כולל חריץ הרחבה לכרטיסי זיכרון, מצלמה 5MP. אין GPS או 3G.

מחיר: החל מ-2000₪ בארץ, £320 לגרסאת 32GB עם 3G (לא כולל משלוח ומע"מ), £312 ל-16GB ובלי 3G, גרסאת Media Edition עולה £265 (16GB) ותחנת העגינה עם הרמקולים עולה 60£ (אין כרגע במלאי).

קישורים:Zap Handtec - 3G, 32GB Handtec- 16GB, NO 3G Handtec- Media Edition, 16GB, NO 3G Handtec - Speakers Dock - אין במלאי!

באופן כללי:

א. איכות שמע: אני מאמין שאיכות השמע עם רמקול חיצוני טובה, ובדרך כלל איכות הרמקולים לא משהו (כמו במחשבים ניידים). אי לכך ובהתאם לזאת (ובהינתןל שזה חשוב לך)- אתה יכול לקנות רמקולים חיצוניים טובים או תחנת עגינה עם רמקולים איכותיים.

ב. אתה מוזמן לגלוש באתר www.handtec.co.uk, אתר טוב ואמין- שולחים לארץ. עוד אתר טוב הוא www.clove.co.uk, גם כן שולחים לארץ.

ג. בעיקרון צריך לשלם מע"מ בגובה 16%.

ד. באתרים בחו"ל [בריטניה] - תסתכל על המחיר ללא מע"מ (נקרא VAT), משלמים בארץ אליה המוצר מגיע- קרי בישראל (ראה סעיף ג').

ה. אם אתה מזמין במשלוח הכי פשוט, יכול להיות שתצטרך לשלם מע"מ (יתפס), ויכול להיות שלא. משלוח לא רגיל- Priority, Express, DHL, UPS, FedEX וכו' תמיד יתפס ותאלץ לשלם מע"מ. היתרונות בהם הם מהירות וביטחון.

ו. אני לא מכיר חנויות אמריקאיות ששולחות לארץ, אבל אתה יכול להיעזר בשירותים שמעניקים לך כתובת בארה"ב אותה אתה מזין ככתובת משלוח והן כבר מטפלות במשלוח ארצה. זה עלול להיות יקר. שירות שכזה הוא www.mustop.co.il.

פורסם
  • מחבר

מבין מה שהצעתה הMotorola XOOM ניראה הכי טוב, אבל לא הבנתי מה ההבדל בין הגרסהMedia Edition לרגילה חוץ מגודל מסך, 3G, גודל זיכרון ומחיר? ואני בהחלט התכוונתי לטאבלטים החדשים שלArchos שהם נראים די טוב לא כמו הקודמים. המצלמה היא מצלמה canon 550D היא מתחברת למחשב בקבל MINI USB או להוציא את הכרטיס זיכרון ולחבר אותו בעזרת מתאם. הראיון לGPS בטאבלט האמת בא מהטאבלטים שלArchos שראיתי שיש GPS מובנה ומזה שאבא שלי קנה ליפני חודש GPS גרוע מחול ואני מאמין שאתה מבין. השאלה העיקרית שלי היא מה ההבדלים בין גרסאת הMedia Edition של ה Motorola XOOM לרגילה שוב חוץ מגודל מסך וכו. אני אשים לב לסימני פיסוק להבא, הורים שלי טסים בקרוב (סוף החודש) לארה"ב לכן הייתה לי העדפה משם אבל ניראה לי שאני אתמקד טיפה יותר בMotorola XOOM מכיוון שאין לי כסף לאייפד xD. תודה רבה על העזרה :) .

פורסם

וואו, סימני פיסוק! זוהי מוזיקה לאוזניי :xyxthumbs:.

(יש עוד מקום לשיפור, אבל המשך כך :))

אין עוד הבדלים בין הרגיל ל-Media Adittion - מעבד וגודל מסך. (3G יש דגמים עם, יש בלי)

אלו הם הטאבלטים בתקציב, אין ארכוסים חדשים שנכנסים.

אם אתה מתכוון לחבר את המצלמה להעברת קבצים, תבדוק האם הטאבלט תומך ב-USB OTG (אתה תצטרך מתאם miniUSB=>micoUSB) או שפשוט תכניס כל פעם כרטיס זיכרון..

בכיף ;)

פורסם
  • מחבר

חחחחח, אחד מהטאבלטים מגיע עם הגרסה החדש של אנדרויד (ICS-4)?

פורסם

מבין כל הטאבלטים שדוברו מעליי אין ספק שהמוטורולה זום מנצח!

יש לי אותו והוא בהחלט טאבלט מצויין..

אני ממליץ עליו בחום גם אם הוא חורג באיזה 90 ש"ח מהתקציב שדיברת עליו...

בהצלחה עם זה :)

פורסם

לא.. אפילו המכשירים שיוצאים היום עדיין לא מגיעים עם ICS...

ה- xoom בטוח יקבל שדרוג וכמו כן גם הטרנספורמר. טאצ'פוד יקבל עדכון (עצמאי כמובן), נראה לי שכבר יש. תבדוק האם יש פיתוחים עצמאיים .של ICS ב-XDA

פורסם
  • מחבר

איך הסמסוג גלאקסי טאב ( http://www.bestbuy.com/site/Samsung+-+Galaxy+Tab+10.1+-+16GB+-+Metallic+Gray/2817582.p?id=1218353419132&skuId=2817582 ) ? יש טאבלאט אחר אולי בBEST BUY שהוא טוב שהוא אולי יהיה לי יותר טוב מהXOOM אפשר לחרוג שם ב200 +- איך הטאבלט של סוני? ושוב תודה :) .

עריכה:למוטורולה XOOM יש אביזר שנותן לחבר מצלמה אליו ואז להעביר אליו את התמונות וסרטונים מהמצלמה אליו אבל איך אני מעביר את זה אחר כך למחשב או איך בכללי אני מעביר משו מהמחשב לטאבלט או מהטאבלט למחשב זה כמו באייפד שפשוט מחברים או דרך אחרת? כי היה לי איזה משו פעם שלא ההיתי יכול להעביר מהמחשב אליו ומימנו למחשב ההיתי צריך לעלות את הקבצים ולהוריד וכו, אני די בטוח (ב99.99999%) שפשוט מחברים ומעבירים כמו בדיסק און קי או אייפד וכו אבל למאן השקט חחח אני שואל xD .

פורסם

מחבר עם כבל USB ומשתמש כמו דיסק און קי.

אפשר גם דרך האינטרנט להעביר קבצים, עם שליחה במייל או עם דרופבוקס.

הגלקסי טאב אחלה, רק שים לב שאין לו חריץ הרחבה לכרטיס זיכרון. לא הצעתי אותו כי הוא לא נכנס בתקציב, לפחות במחירו בארץ.

אני יוצא מנקודת הנחה שהתקיב נשאר 2000ש"ח (כמו שאמרת עם חריגה של 200ש"ח), שזה יוצא 537-591$.

אגב, שים לב שהמחיר בארה"ב לא כולל מע"מ, והוא משתנה ממדינה למדינה.

** אני לא מרחיב על המפרט. בעיקרון- כל המכשירים שווים פחות או יותר. אתה יכול לראות מפרט בבסט ביי.

כמו שציינת, יש את הגלקסי טאב 10.1. בתקציב שלך אפשר גם 32G. יש גרסא עם 3G ויש בלי, שים לב כשאתה קונה. אין חריץ להרחבת הזיכרון.

קישור

Lenovo ThinkPad לא תמיד יש לו 3G (משתנה ממדינה למדינה). יש לו קורא כרטיסי זיכרון ולא חריץ הרחבה, אין GPS.

526$

Asus Transformer Prime המכשיר החזק ביותר (מרובע ליבות), ממש חדש כרגע אין להם, מתי אתה מתכנן להיות בארה"ב? או שתכננת להזמין עם Mustop? אין לו 3G. יש חריץ הרחבה ו-GPS.

[urlhttp://www.bestbuy.com/site/Asus+-+Transformer+Prime+TF201+Tablet+with+32GB+Memory+-+Gray/4038674.p?id=1218450204286&skuId=4038674]500$

Toshiba Thrive- יש 3G, חריץ הרחבה ו-GPS.

430$

Sony Tablet S טאבלט טוב, הוא פשוט יקר. יש גרסא עם 3G ויש גרסא בלי. שים לב לזה. יש חריץ הרחבה ו-GPS.

500$

תראה, התקציב שלך מאפשר לך לקנות פחות או יותר כל טאבלט, בארה"ב. בארץ יוצא יותר יקר. חלק מהדגמים שהצעתי לך ממקודם גם כן זמינים בבסט ביי, יוצא יותר זול. Archos הוא לא מותג חזק בארה"ב (יותר באירופה), לא תמצא יותר מידי.

עכשיו נשאלת השאלה מה לקחת מבין כל אלו?

התשובה- את הטרנספורמר פריים (אם אפשר), ואם לא- מה שבא לך. הם כולם שווי ערך.

פורסם
  • מחבר

אוקי כמו שחשבתי xD, ההורים שלי טסים בסוף חודש זה או בסוף אפריל זה תלוי בכמה דברים. אני אבדוק בנוגע לפריים אם אני אצליח לארגן כסף אליו אם לא ניראה לי אני אלך על הXOOM אהבתי את זה שיש את האפשרות לחבר אליו מצלמה אם לא ניראה לי את הטושיבה הסוני יקר ולא ניראה לי מצדיק את המחיר שלו למרות שהיא ניראה ממש אחלה,ניראה כבר יש לי עוד זמן לחשוב על זה. תודה רבה על העזרה :) .

פורסם

בששון ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים