פורסם 2012 בפברואר 713 שנים מישהו מכיר את המכשיר?http://www.gsmarena.com/motorola_photon_4g_mb855-3987.php ויודע למה הוא לא נמכר בישראל, בנוסף איך הוא בהשוואה ל s2ראיתי שאנשים מוכרים אותו בפרטי חדש ב 1600 מחשיד קצת לא?
פורסם 2012 בפברואר 713 שנים הוא הרבה יותר עבה מהSGS2 וגם הרבה יותר כבד (160 גרם זה בלטה רצינית לעומת ה120 גרם של הSGS2).לגבי המחיר שלו - לא כזה חשוד במידה וזה אנשים פרטיים ולא חנות.
פורסם 2012 בפברואר 713 שנים אני אישית לא הייתי הולך על הפוטון בגלל שהוא לא מחנות ואז גם קשה להעריך את המחיר שלו..בנוגע להשוואה בין הדגמים האחרים שציינת אז הנה השוואה נוחה בנתונים יבשים:http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3621&idPhone2=4134 תמצית העיקר:הS2 רחב ב3 מ"מ מהARC S וזה משמעותי לדעתי (ההבדל בין לא נוח להחזיק למכשיר פאקינג עצום - ויש לי יד גדולה יחסית). מומלץ ללכת לחנות כלשהי ולבדוק את 2 המכשירים ביד כדי לראות אם אתה מסתדר איתם.מעבר לזה הS2 מכיל כבר 16GB מובנה ומצלמה מקדימה.מבחינת המעבדים אז לS2 יש מעבד כפול ליבה 1.2GHZ לעומת ליבה בודדת בARC S 1.4 GHZ.בת'כלס שניהם מאוד חזקים כרגע וסביר להניח שלא תמצא תוכנה שתגרום להם להזיע.מבחינת מחיר הS2 עולה 700 שקל יותר. לדעתי עדיף ללכת על הARC S אבל במידה ואתה רואה שהיתרונות של הS2 עולים על החסרון התקציב אז לך עליו..מעבר לזה בסוף החודש יהיו פרסומים חדשים לגבי המכשירים הבאים שיהיו טובים יותר אז במידה ואתה יכול לחכות - זו גם אופציה.
פורסם 2012 בפברואר 713 שנים 3 מ"מ לא עושה שום הבדל ברוחב. תמדוד על דף (עם סרגל) כמה זה 3 מ"מ. אם אני אתן לך שני מכשירים, אחד 3מ"מ יותר מהשני, אתה לא תדע מי זה מי.ממש זניח.
פורסם 2012 בפברואר 713 שנים ה-SGS2 המכשיר הכי טוב-משלם כיום בשוק ברמה של בר השגה. וזאת מדוע אתה בטח שואל, עברתי מס' מכשירים אנדרואידים וסתם לידע כללי לגלאקסי 1 ו-2 בגרסה הרגילה יש כ"כ הרבה מודיפיקציות לרומים שונים שחלקם אפילו עם גרסאות בטא וכו' ל-ICS (גרסה 4 המיוחלת שתבוא בקרוב רשמית). חיסרון המכשיר לדעתי הוא הכפתור המציק שנמצא בצד ולא למעלה, אבל מתרגלים... מלבד זאת למכשיר הנ"ל יש תכונות שלמכשירים האחרים אין כגון קלילות, אביזרים משלימים ברמה גדולה וקהילה מרשימה ביותר. אומנם לא כמו ל-IOS, אבל עדיין קהילה גדולה. הפוטון אחלה מכשיר, לבנת חבלה כיאה למוטורולה עם אייכות שיחה טובה כמו שמוטורולה נוהגים (בכל זאת- מקור החברה הוא בווקי-טוקי והם הראשונים לייצור סלולארי). חסרון קטן נוסף הוא המצלמה שבמוטורולה מעולם לא הייתה להיט. סה"כ בדירוג של המשתלמים הייתי שם אותו במקום 2. החסרון שלו לפי מה שידוע לי מלפני מס' חודשים כשהתעניינתי בו הוא קהילה יחסית קטנה כי זה מכשיר שיועד לרשת SPIRIT האמריקאית ולכן לא זוכה להרבה רומים. שלא נדבר על עברית רשמית או יחסית רשמית. אניי הייתי "בסרט" הזה בזמנו עם ה-LG X2 הנהדר (מכשיר זול ביחס למה שמציע) שהיה לי והקהילה שלו על אף היותה "גדולה", הייתה לא מרשימה לדעתי. הארק S סתם שדרוג ל-S הרגיל בכך ששיפרו אצלו כמה שטויות. מעבר לכך SE חברה מוישנת ומגעילה (שים לב שהאיחוד בין אריקסון וסוני נגמר ומעתה יקרא רק סוני) מבחינת תפריטים מעפנים וחומרה גרועה עם עיצובים "יוקרתיים" (מפלסטיק זול) פלצניים על חשבון מחיר. הייתרון היחיד של המכשיר לדעתי הוא בדקיקותו. מאז ה-W800 האגדי לא יצא משהו גדול מהחברה הזו. אני מודע לכך שאני לא "מהגדולים" בתחום האנדרו' (כמו שתראה פה באתר כמו יעקב ודומיו), אבל לטעמי הגלאקסי 2 הוא הטוב בהיצע שנתת. למידע נוסף אני ממליץ לך לשוטט ברחביי IANDROID , שם תזכה לחבר'ה בעליי ידע רב ומקצועי בתחום שגם יעזרו לך מאוד. תתחדש! נ.ב- מכשירים לא פופלארים כגון הפוטון ודומיו שלא נמכרים הרבה (זאת לצד חנויות פרטיות כפי שצוין כאן) או שהם לא מכשיריי "יוקרה" סגנון D&G וכאלה בד"כ מאבד ערך מהר מאוד. אם לדוגמה תקנה היום את הפוטון, עוד 3 חודש בערך הוא יעלה 1300 להערכתי. בניגוד לזאת הגלאקסי "תקוע" במחיר שלו כבר תקופה סביב ה-2K וקצת לחדש.
פורסם 2012 בפברואר 713 שנים מחבר תודה על התגובות המהירות, אני באמת חושב שאני אחכה עם הקנייה לעוד חודש חודשיים לראות אם יצוצו משהו חדש.או שמחירי הs2 ירדו (או שער הדולר), כי זה די מבאס לקנות מכשיר ב400 שקל יותר ממה שהיה אפשר לקנות אותו לפני חודש...
פורסם 2012 בפברואר 713 שנים 3 מ"מ לא עושה שום הבדל ברוחב. תמדוד על דף (עם סרגל) כמה זה 3 מ"מ. אם אני אתן לך שני מכשירים, אחד 3מ"מ יותר מהשני, אתה לא תדע מי זה מי.ממש זניח.אני אישית לא הלכתי על מכשיר כזה כי לדעתי כל מה שמעל 6 ס"מ הוא לא נוח אבל אני כן מאמין שיש אנשים שזה משפיע עליהם יותר.ERL - בתוך בעלים של AINO אני מוכרח לציין שאתה טועה. SE עשו המון מכשירים מעוצבים יפה יותר מסמסונג ונוקיה (של אותם זמנים) לטעמי ובסופו של דבר הם היו היחידים שהשקיעו במכשיר עם מסך גדול וסליידר ככה שעדיין יש מקשים פיזים למי שלא אוהב מסך מגע.לגבי פלסטיקי מדיי אז מה תגיד על הSGS2? המכסה מנוע שלו זה חתיכת פלסטיק פיצית שעלולה להשבר בכל ניסיון הוצאה/הכנסה שלה למכשיר.
פורסם 2012 בפברואר 713 שנים להגיד ש-6 ס"מ זה בסדר, אבל 6.3 ס"מ זה כבר לא זו קטנוניות מיותרת, שמביאה רק נזק. בפועל, ההבדל זניח ביותר. לכל אדם.ולגבי הפלסטיקיות וה"שבירות" של הגלקסי השני (וגם הראשון)- אולי הם מרגישים שבירים, אבל הם ממש לא. יש לי גלאקסי, אני יודע לע מה אתה מדבר, אבל אני גם יודע שהוא פשוט לא ישבר. המכשיר כולו באופן כללי מאוד עמיד.
פורסם 2012 בפברואר 813 שנים כנראה לא הסברתי את עצמי נכון - מבחנתי מעל 5 ס"מ זה מתחיל להיות רחב בצורה לא נוחה וכשזה מגיע ל6 ס"מ מבחינתי זה כבר רחב בצורה לא נוחה (אייפון לדוג'). אי שם למעלה חשבו ש6.3 ו6.6 זה נוח ולדעתי זה לא נכון כי אנחנו עדיין בני אדם ולא בעלי כפות ידיים ענקיות אבל זה רק אני..לגבי עם ה3 מ"מ מורגשים או לא - זה עניין שאני חושב כן יכול לעשות את ההבדל אצל אנשים שבסופו של דבר לא רוצים להחזיק פלאפון עם 2 ידיים.
פורסם 2012 בפברואר 813 שנים תראה, מבחינת חומרה, הפוטון נראה מצוייןהבעייה היא שכמו רוב מכשירי האנדרואיד, התוכנה שהמפעילים מתקינים מסרסת אותם, תראה איזה שיפור יש לS2 או אפילו לגלקסי נקסוס כשמחליפים להם רומיםלכן במכשיר הזה הבעיה הגדולה היא התמיכה של מפתחי הרומיםאני הייתי מחפש וקורא קצת על המכשיר.. אם אתה רואה שיש קהילה - אז זה נראה מכשיר שווה מאוד, אחרת לא יודע אם הייתי הולך עליו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.