עבור לתוכן

אז איזה טאבלט 10' זול הכי כדאי לקנות? השוואות

Featured Replies

פורסם

אני כרגע מתלבט בין:

ONDA VI40:

יתרונות:

זול - 220$ בPANDAWILL

אנדרואיד 4

SPEC חזק, אבל לא מדהים -

All Winner A10, 1GHz, Cortex A8; GPU: Mali 400

MINI HDMI

מסך IPS עם 5 נקודות מגע

מצלמה אחורית 5MB

חסרונות:

מצלמה קדמית 1.2

רק 8GB זיכרון

סוללה לא חזקה במיוחד 6500MHZ

U9GT 2:

יתרונות:

אנדרואיד 4

עדיין לא יקר - 235$ בPANDAWILL

SPEC טיפה יותר חזק

Rockchip RK2918, 1GHz, Cortex A8; GPU: GC800

16GB זיכרון

סוללה טיפה יותר חזקה 8000MHZ

מסך IPS עם 10 נקודות מגע

מצלמה קדמית 2MB

חסרונות:

מצלמה אחורית 2MB

SPEC טיפה יותר בזבזני בסוללה

אין HDMI

HP touchpad:

יתרונות:

spec חזק - מעבד כפול ליבה עם GPU ANDRENO 220

16GB זיכרון

חסרונות:

אין מצלמה אחורית

מצלמה קדמית 1.3MB

בטריה לא חזקה במיוחד - 6300MHZ

כבר לא זול - 1500 בארץ, לפחות 300$ באיביי

אין תמיכה טבעית באנדרואיד

מסך LCD רגיל ולא IPS

יש רעיונות?

פורסם

אם אתה מזמין את ה-touchpad מאמזון הוא יצא לך כ-1300 שח (260 דולר המכשיר, 40 דולר מיסים ועוד כ-40 דולר משלוח לארץ)

חבל לקנות בארץ יד שניה, כשאנשים רוצים עליהם 1200 שקל לפחות.

פורסם

קודם כל, נפח סוללות מודים במיליאמפר שעה - mAh ולא במגה הרצים.. :lol:

שנית- מצלמה קדמית ברזולוציית 1.2MP זה לא נורא וזניח. כמה יצא לך להשתמש בה בכלל? ובכל אופן- מגה פיקסלים אינם קובעים איכות!

שלישית- אין מסך LCD "רגיל", IPS הוא סוג של LCD. אם לא מצויין סוג, הייתי מהמר על TFT. ואחרי הקטנוניות הזו- פאנל IPS לא מבטיח איכות טובה יותר משל TFT או כל דבר אחר.

פורסם

TFT זה איך שמיושמת טכנולוגיית ה-LCD. גם מסכים עם פאנל IPS הם TFT.

פורסם

אפרופו אמזון, בדיוק יצא לי להיתכל באתר הנ"ל- http://buyamerica.co.il/content/7-buy-at-amazon שנותן המרה ישירה באתר כמה יעלו מוצרים משם כולל הכל. מדובר בשירות כתובת אמריקאית סטנדטי, אך שמבצע הכל ומביא לכם ישירות עם שליח את המוצר כמו שמדי פעם אתרים דומים עושים, רק כאן מדובר על כל מוצריי אמזון.

מבחינת הטאבלטים שסיפקת, הראשון נראה לי הכי מוצלח. אתה יכול לבדוק אם אולי יש גם המלצות בשירשור שפתחתי בזמנו על טאבלטים ב-150 דולר, שכן ספק אם יעזור לך (בטווח זה לרוב מדובר ב-7").

פורסם

אני סומך יותר על מסטופ - http://mustop.com/special-deals-israel/amazon

מחיר משלוח אווירי לישראל הוא כ-38 דולר, ואחרי הנחה של 10 דולר עם הקופון שם זה יוצא כ-28 דולר

תכניס את הפרטים מאמזון (Product Dimensions: 0.5 x 7.5 x 9.4 inches ; Shipping Weight: 3 pounds) במחשבון של מסטופ ותקבל עלות לפי -

מחיר מכשיר - 265 דולר

מס - 46 דולר

משלוח אווירי - 28 דולר (אחרי הנחה)

סה"ך 349 דולר, שהם 1302 שח שער יציג אחרי המרת כ"א.

פורסם
  • מחבר

קודם כל, נפח סוללות מודים במיליאמפר שעה - mAh ולא במגה הרצים.. :lol:

שנית- מצלמה קדמית ברזולוציית 1.2MP זה לא נורא וזניח. כמה יצא לך להשתמש בה בכלל? ובכל אופן- מגה פיקסלים אינם קובעים איכות!

שלישית- אין מסך LCD "רגיל", IPS הוא סוג של LCD. אם לא מצויין סוג, הייתי מהמר על TFT. ואחרי הקטנוניות הזו- פאנל IPS לא מבטיח איכות טובה יותר משל TFT או כל דבר אחר.

צודק, לגבי הסוללה משהו נראה לי מוזר, אבל לא הבנתי מה... :kopfpatsch:

מצלמה קדמית - לסקייפ ושיחות וידאו, לדעתי ה2MB יהיה שיפור, דווקא המצלמה האחורית לא מעניינת אותי כל כך

מסך - גם צודק, התכוונתי לTN או פאנל דומה, אבל מסקירות שראיתי הIPS דווקא מראה איכות מצויינת

אפרופו אמזון, בדיוק יצא לי להיתכל באתר הנ"ל- http://buyamerica.co.il/content/7-buy-at-amazon שנותן המרה ישירה באתר כמה יעלו מוצרים משם כולל הכל. מדובר בשירות כתובת אמריקאית סטנדטי, אך שמבצע הכל ומביא לכם ישירות עם שליח את המוצר כמו שמדי פעם אתרים דומים עושים, רק כאן מדובר על כל מוצריי אמזון.

מבחינת הטאבלטים שסיפקת, הראשון נראה לי הכי מוצלח. אתה יכול לבדוק אם אולי יש גם המלצות בשירשור שפתחתי בזמנו על טאבלטים ב-150 דולר, שכן ספק אם יעזור לך (בטווח זה לרוב מדובר ב-7").

אני חייב להגיד שהשרשור שלך הוא מה שגרם לי להתחיל לחפש טאבלט, אבל 7 אינץ קצת קטן לי, יש לנו בעבודה 2 טאבלטים לניסויים (אני מתכנת לאנדרואיד), גלקסי 7' וגלקסי 10', וה7 נראה ממש קטן.

בשירשור שלך ראיתי המלצה על הVI40, ומשם התחיל החיפוש שלי...

ושכחתי להוסיף עוד משהו להשוואות - אין את הVI40 במלאי בשום מקום שראיתי, ומכיוון שהוא חדש, אי אפשר לדעת מתי יהיה... :nixweiss:

פורסם

נראה לי פה הוא במלאי

http://chinagrabber.com/onda-vi40-elite-edition---8gb-android-4-0-tablet-pc---9-7-ips-capacitive-a10-apad.aspx

נראה שהמחיר לטאבלט הזה זינק למחירים של 240-270 דולר בערך....

אין עליו המלצות לא בארץ ולא בחו"ל, חרשתי על גוגל בתקווה למצוא ביקורת אובייקטיבית כלשהי של משתמש קצה ולא מצאתי, לא בוידיאו ולא בכתב.

פורסם
  • מחבר

לא שווה לי לקנות אותו במחיר הזה... כבר עדיף לי לקנות U9GT2

פורסם

כל היופי בטאבלטים שצויינו הוא שיש להם תאימות של אנדרואיד מבחינת מעבד.... אני לא בטח שיש את זה בטאבל שציינת אותו מה שיכול לגרום לאי תאימות של משחקים ואפליקציות.

עריכה: אחרי חיפוש קל נראה שהמעבד בנוי גם עם טכנולוגיית ARM לכן אני מניח שיש תאימות בינו לבין אנדרואיד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים