עבור לתוכן

איזה סמארטפון הכי כדאי לקנות כיום (בסביבות 4800 שח )

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מתכוון לקנות סמארט פון עם מסך גדול אבל לא יותר מ'די חיי סוללה גבוהים מצלמת 8 מגה פיקסל ומעלה (מעדיף את הטוב ביותר שיצא כי יש לי תקציב של 4800 שח )

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון לקנות מתי שיצא לי

פורסם

אני הייתי מתמקד על ה- Samsung Galaxy S2 וה- Samsung Galaxy Nexus.

אני לא יודע איזה מכשירים יוכרזו ב- MWC בחודש הבא, אך הכרזת SGS3 נדחתה לתאריך לא ידוע (יש אומרים ליוני).

פורסם

אני מתכוון לקנות מתי שיצא לי

אז תפתח שרשור כשתרצה לקנות. כל שבוע יש מכשירים חדשים יותר ופחות שווים שמשנים את כל התמונה.

לעניינינו - GALAXY S2 או MOTOROLA RAZR. שניהם עם מסך 4.3", שניהם המילה האחרונה בכל הנוגע לחומרה, שניהם יקבלו את העדכון לאנדרואיד 4 בקרוב מאוד ושניהם עולים כ-2400 שקלים.

פורסם

א. אל תעשה דאבל פוסטינג! זוהי האזהרה השלישית שלך בע"פ. להבא תוזהר. 3 אזהרות יובילו לבאן. קרא את חוקי הפורום.

ב. גודל המסך- רק אתה יכול לדעת מה טוב לך. אל תשאל אותנו.

ג. מגה פיקסלים לא קובעים את איכות המצלמה. המגה פיקסלים לא רלוונטיים לאיכות המצלמה. אתה יכול לראות השוואת מצלמות באתר GSMArena. מצד ימין אתה בוחר מכשיר, משמאל יש שלושה סוגי השוואה שונים.

פורסם
  • מחבר

מה זה דאבל פוסטינג אני חדש בפורומים

פורסם

דאבל פוסטינג זה שאתה מפרסם שתי תגובות (או יותר) אחת אחרי השנייה ברצף. ואסור. אם יש לך עוד משהו להוסיף- לחץ על כפתור העריכה.

פורסם

כרגע יש 3 מכשירים שלדעתי הכי חדשניים והכי רלוונטים לך:

הראשון : Samsung Galaxy Nexus

מגיע עם Android 4.0 שזוהי הגרסא הכי חדשה של Android .

מסך 4.6 אינץ' Super Amoled ברזולוציית 1280x720 [חלק מהמסך למטה מיועד לכפתורים הראשיים (תפריט,בית,חזרה) וכל ה - 4.6 אינץ' מנוצלים רק כשרואים סרטון או כשמשחקים ככה שרוב הזמן המסך לא כזה ענק והוא מצטמצם לבערך 4.2 או 4.3 )

מצלמת 5MP עם הקלטת וידאו באיכות Full HD

יתרונות משמעותיים : Android 4.0 , מסך Super Amoled ברזולוציית HD

השני : Motorola Razr

מגיע עם Android 2.3 משולבת עם הממשק של מוטורולה.

מסך 4.3 אינץ' Super Amoled ברזולוציית 960x540. המסך מצופה ב - Gorilla Glass המגנה על המסך מפני שריטות ונפילות.

מעבד כפול ליבה , מהירות שעון 1.2 גיגה הרץ + 1 RAM GB.

מצלמת 8MP עם הקלטת וידאו באיכות Full HD

המכשיר הוא כעת הסמארטפון הכי דק בישראל (7.1 מ"מ).

יתרונות משמעותיים : דק ביותר, הגב שלו מצופה ב - Kevlar והמסך מצופה בזכוכית גורילה. בסה"כ איכות בנייה מאוד טובה.

השלישי : HTC Sensation XE

מגיע עם Android 2.3 משולבת עם ממשק HTC Sense המצוין. ממשק זה הוא לדעתי הממשק הטוב ביותר בשוק עם ים אפשרויות.

מסך 4.3 אינץ' Super LCD ברזולוציית 960x540.

מעבד כפול ליבה , מהירות שעון 1.5 גיגה הרץ + 768 RAM MB.

מצלמת 8MP עם הקלטת וידאו באיכות Full HD .

המכשיר מגיע עם אוזניות iBeats מהמותג הידוע Beats by Dr.Dre ששוות לא מעט כסף ובמכשיר עצמו ישנה אינטגרציה עם טכנולוגיית Beats ככה שאם אתה נוהג להקשיב למוזיקה עם אוזניות המכשיר הזה יכול להוות אופציה מצוינת בשבילך.

יתרונות משמעותיים : איכות מוזיקה טובה מאוד באוזניות, ממשק נהדר, מצלמה הטובה בין ה -3 לדעתי.

דעתי האישית היא שאם אתה ממש רוצה סמארטפון עכשיו אז תקנה ואל תגרום לעצמך סבל אבל אם אתה בן - אדם סבלני אני הייתי ממליץ לך לעקוב קצת על ההכרזות הקרובות על פלאפונים ברשת כי ב - 27 בפברואר יש את אירוע MWC בברצלונה ששם יוכרזו מכשירים מרובעי - ליבה + מסכי HD + אנדרואיד 4.0 . המכשירים הללו שיוצגו בתערוכה יגיעו לארץ בסביבות מאי-יוני.

מקווה שעזרתי!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים