עבור לתוכן

יש אפשרות לשפר DELL XPS L702X?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

כמו שהבנתם יש לי XPS L702X.

קניתי אותו לא מזמן ואני ממש מרוצה מנו.

רציתי לבדוק עם יש אופציה לשפר את המחשב ע"י הוספת זכרון (RAM) וSSD?

יש לי 8Gb DDR3 ו HDD של 500 Gb.

לפני שקניתי אותו ראיתי שהיתה את האופציה לקנות אותו אם שתי כוננים קשיחים ואופציה לSSD. אבל בזמנו זה היה יקר(לא שעכשיו זה זול)

עכשיו אחרי חפירות באתר הרשמי של DELL וקצת ברשת בכללי, אני פשוט לא מוצא עקבות בשום מקום לאפשרות לשדרג כוננים קשיחים.

זה בכלל אפשרי או שבאופן מסתורי דחפו לי שם משהוא שמונע ממני לשדרג?

כנ"ל לגבי הDDR אבל זה יותר לחבר שלי בעבודה (אותו דגם והכל זהה).

הרי אמור להיות סלוט לעוד כונן ולDDR נוסף? (הוא אמור לתמוך עד 16GB).

או שקנינו מחשבים שלא ניתנים לשידרוג למרות שיש להם חתיכת גודל, מגוון רחב של אפשרויות ומחיר מפה עד הודעה חדשה?

מודה מראש על כל עזרה שתביאו.

פורסם

אני לא חושב שצריכה להיות בעיה לשדרג... אבל

לרב בניידים יש 2 סלוטים לכרטיסי זיכרון, סיבר להניח שיש לך 2X4GB, בשביל לשדרג אתה צריך להוציא את הזיכרונות הקיימים

ולהכניס 2X8GB ואז יהיה לך 16GB או להוציא כרטיס אחד ולהכניס במקומו כרטיס 8 ואז יהיה לך 12GB..

בטכלס אני לא מבין למה אתה צריך יותר מ8GB...

אותו דבר לגבי ה SSD, אפשר להחליף את הכונן הקשיח אבל זה אומר להוציא את הקיים ולהכניס חדש...

גם לי יש DELL כמעט כמו שלך רק עם I7 2670QM ואני מתעסק עם תוכנות גאפיות ורינדור סרטים, 8GB לזיכרון זה מספיק מאוד!

גם אני רוצה להחליף את ה 500GB המעפן 5400RPM לאיזה SSD...

יש מלא מדריכים ביוטיוב איך לעשות את זה..

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

בדקתי ברשת ומסתבר שיש אתרים שאומרים שללפטופ הזה אפשר לשים 4*4.

זה אומר שיש לו 4 סלוטים!? מישהו יכול לבדוק את זה? או שיש אופציה שאני יכול לבדוק בלי לפתוח אותו?

פורסם
  • מחבר

יש דגמים ספציפיים של ssd לדגם הנ"ל? או שיש רק כמה קריטריונים שהכונן צריך לעמוד בהם?

ולשאלה הקודמת אני צריך תשובה כמה שיותר מהר כי חבר שלי יכול להשיג 2 זכרונות ראם של 8 ב 500 שקל שזה יוצא יותר זול משאפשר למצוא בשוק.

פורסם

אין שום סיבה שתקפיץ את הדיון סתם לפני שעברו 24. במיוחד כשאין שום דבר דחוף בזה. ראה זאת כאזהרה.

בנוגע לשאלה שלך, אם המחשב שלך נראה כמו בתמונה הבאה - יש לך אכן 4 סלוטים לזכרונות:

http://en.community.dell.com/cfs-file.ashx/__key/communityserver-discussions-components-files/3518/5001.Dell-XPS-17-_2800_L702X_2900_-Ram-Slots.jpg

בנוסף יש לך כנראה מקום לדיסק קשיח שני, כך שאין צורך להחליף את הדיסק המקורי, אלא להוסיף אחד במקביל לו.

פורסם
  • מחבר

ואם להוסיף דיסק קשיח SSD, יש דגמים ספציפיים או שיש רק כמה קריטריונים שהכונן צריך לעמוד בהם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים