עבור לתוכן

לכידת וידאו.(שאלה למבינים)-דחוווווף!!!!!

Featured Replies

פורסם

חבר שלי מחפש דרך ללכוד למחשב ממצלמת DV (קלטת) למחשב הכי מהר ולא לחכות את כל הזמן של הקלטת.

-ברך כלל הוא לוכד דרך פייר וייר נגיד אם קלטת היא 60 דקות אז הוא מחכה את כל הזמן הוא מחפש פיתרון חומרה או תוכנה בנושא

אני לא מצליח למצוא לו אבל יש כאן מקצוענים שאני בטוח שימצעו משהוא .

תודה לכולם מראש. :xyxthumbs:

פורסם

אם אני לא טועה, מכשירי deck מהדגמים היותר מקצועיים כמו SRW-5000 אמורים לדעת לעשות דיגיטיזציה במהירות גבוה, אך לא יצא לי לעבוד איתם ומדובר כאן בהשקעה של מעל 300.000שח. אם תמצא פתרון זול יותר - אשמח לדעת.

פורסם
  • מחבר

כנראה לא הבנתה אני דוגם מהמצלמה(אם הקלטת)לתוך המחשב דרך פייר וייר ותוכנת מוי מייקר אמרו לי שיש איזה פילטר לפריימייר או משהוא כזה שיכול להריץ את הקלטת כמו שהיו פעם מקליטים אודיו בחצי מהזמן אני מוכן להשקיע עד 20K אך לא יותר בבקשה תנסה לבדוק לי ולענות בכל מקרה אני מודה לך על הייחס ועל המיקצועיות.תודה :xyxthumbs:

(אולי עוד אפשרות אם למחשב אחד אני יחבר 4 פייר וייר יש תוכנה שיכולה לדגום מכולם בבת אחת ושוב תודה)

פורסם

דווקא הבנתי אותך שאתה דוגם ישירות מהמצלמה ללא deck, ביום שני אני יהיה באלפן - אשתדל לשאול אחד הטכנאים.

פורסם
  • מחבר

אתה מבין פשוט מישהוא אמר שיש איזה פיתרון עד 20000

ומה אתה אומר לגבי כמות כרטיסי פייר וייר ולכידה ???

פורסם

שלום,

ראשית ערוך את הכותרת

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=524032.0

שנית מועבר לפורום ציוד היקפי

שלישית - גם לי לצערי הרב יש מצלמה (מעולה של פנסוניק) - שעובדת ב-FIREWIRE - הניג'וס של כל פעם להעביר את הקבצים דרך המצלמה ולחכות שעות די מרגיז (משתמשת בקלטת). אני כל כך לא אוהב את זה - עד שאני מחכה שמתאסף אצלי יותר מקלטת אחת ואז נותן למחשב לעבוד כמה שעות טובות - אם תמצא פתרון סביר - נא עדכן - מעקב...

בהצלחה,

גבריאל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים